אני חייבת להגיד את זה כאן ועכשיו:
אלייז'ה נראה כמו זיקית!
לא קפוצ'ון אבל לא נורא.. *פיצול אישיות* הנה: אולנדו:"אני רוצה לתפוס את כווווווווולם!" אלייז'ה:"אני חושב שהתחפושת האנושית שלי מתחילה להתפוגג" ליב:"אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאמא תביאי לי עוף עם צ'יפס (אני רוצה גם קטשופ..)" בילי:"די, נמאס, זה שעשיתי סרט עם המטורפים האלה זה לא אומר שאני צריך להמשיך להצטלם איתם, אורלנדו..... אל תיגע לי שם!!" שון:"חצי שעה אני עובד על הפוזה ודום הזה תקוע לי מול הפרצוף!!! דום זווווווווווווווווווז" דום:"אני כוסון, אני שרמנטי, כולם רוצים אותי, כולם מתים עליי, איזה פוזה מהממת עשיתי (מה השון הזה צועק לי??...)" יצא לא מצחיק.. אבל לא נורא, תסבלו בשקט