קפצ'ון קונטסט!

פרפר15

New member
חחחחח כבר יורדות לי דמעות ----->

אולנדו:וואוו דום אתה כבר לוחץ לי על הפיטמה דומיניק חושב לעצמו:אני יודע

bloomy

New member
יש לי יש לי יש לי ../images/Emo70.gif

קצת צולע אבל חפיף...
אורלי: אוווווף, אני בחיים לא לובש את זה יותר!!! אני שונא חוטיני, תמיד נכנס לי לתחת...

ThisIsJustME

New member
חחחחחחח ../images/Emo6.gif גמאני רוצה, הנה:

אורלנדו: "אההה....חיבוק קבוצתתתתתתתתתי" אלייז'ה: "אה?! מזה?! מה יש שם?????" ליב: "אאאאאה אלייז'ה זה עכברררררוש הצילללללללללו" בילי: "אני היחיד שנראה פה שפוי...לזכור-לחייך! לחייך!" שון: "הי דום חוצפן אתה מסתיר אותי!" דום: "עוד תמונה...נו הבנתי כבר שכולם מעריצים וסוגדים לי..."

אני חייבת להגיד את זה כאן ועכשיו:

אלייז'ה נראה כמו זיקית!
לא קפוצ'ון אבל לא נורא.. *פיצול אישיות* הנה: אולנדו:"אני רוצה לתפוס את כווווווווולם!" אלייז'ה:"אני חושב שהתחפושת האנושית שלי מתחילה להתפוגג" ליב:"אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאמא תביאי לי עוף עם צ'יפס (אני רוצה גם קטשופ..)" בילי:"די, נמאס, זה שעשיתי סרט עם המטורפים האלה זה לא אומר שאני צריך להמשיך להצטלם איתם, אורלנדו..... אל תיגע לי שם!!" שון:"חצי שעה אני עובד על הפוזה ודום הזה תקוע לי מול הפרצוף!!! דום זווווווווווווווווווז" דום:"אני כוסון, אני שרמנטי, כולם רוצים אותי, כולם מתים עליי, איזה פוזה מהממת עשיתי (מה השון הזה צועק לי??...)" יצא לא מצחיק.. אבל לא נורא, תסבלו בשקט

פרפר15

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

קרעתם אותי עכשיו!! ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אוףףף אנירוצה לעשות, אבל אני לא יכולה! אני פשוט לא מספיק יצירתית בשביל זה.......

פרפר15

New member
יש לי עוד אחד יואוו אני מתה על המשח

ק הזה אורלנדו :יישששששש זכינו אלייזה : אהה כן לא ידעתי אני פשוט מאוד שמח ליראות אותך חושב לעצמו *וגם אותך* ליב :יש פה אנשים !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

karin byrne

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif גדול!!!!

קרעת אותי אני לא מפסיקה לצחוק....

Galadriel 3000

New member
דווקא לא צולע...

נחמד דווקא... וגם כולכן, קרעתן אותי אחת- אחת, לא ידעתי למה להגיב קודם!

tomigirl

New member
המשך לגלדריאל 3000!

פרודו:טוב לאן הולכים? סאם: ארגורן אמר שאפשר למצוא פה במבה פיפין:איפה ימין או שמאל מארי:אבל איאומר גמר אותה לא? פרודו:אוף צריך לעשות הכל בשביל הלגולס הזה! פיפין: כן אבל איך אפשר להסתכל עליו ולהגיד לא? מארי: אהההה... חבר'ה? מראה לי שיש לנו חברה... פיפין: איאומר בא לאכול את הבמבה תברחוווווווווו

moran14h

New member
ק-פ-צ'-ו-ן

ג'וני: ..אני מתחיל לראות כאן משהו ..וויל ? את איתי? אורלנדו:מעניין איך קיירה מסתדרת עם המחוך הזה..

moran14h

New member
עוד אחד

קצת לא קשור ,אבל אני חייבת (וזה קפצ'ון ,לא?) האיש שמאחור:ג'וני ..הגיע השעה.. ג'וני:טוב..אני חייב להיכנע...תביא את המסרק.

פרפר15

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo7.gif../images/Emo6.gif

Galadriel 3000

New member
חחח.... מהראשון מתתי מצחוק...

עד שקלטתי שגנבת את זה מאיפשהו... זה מוכר. אבל זה אכן נחמד. הייתי שמה קפצ'ון, אבל, אבוי, כל התמונות במחשב השני
אוף והיה לי כל כך הרבה מתוכנן! חרא

למעלה