חחח גנבתי את זה מעצמי כתבתי את זה גם בפורום שלי.. ורק לשם הפורוטוקול אני המצאתי את זה
M moran14h New member 30/1/04 #44 חחח גנבתי את זה מעצמי כתבתי את זה גם בפורום שלי.. ורק לשם הפורוטוקול אני המצאתי את זה
G Galadriel 3000 New member 30/1/04 #45 אהההה!!!!! מהפורום בגופ? הם מעולים, פעם ראשונה שקראתי אותם מתתי מצחוק... רק שלא הייתי בטוחה אם הם שלך. סורי שפיקפקתי בך. תסלחי לי?
אהההה!!!!! מהפורום בגופ? הם מעולים, פעם ראשונה שקראתי אותם מתתי מצחוק... רק שלא הייתי בטוחה אם הם שלך. סורי שפיקפקתי בך. תסלחי לי?
י יסמין טרוגובוף New member 29/1/04 #36 הקפצ'ון שלי ../images/Emo3.gif טוף, אני גרועה בלהצחיק אז אל תתפלאו למה זה כל כך לא מצחיק... אורלנדו: אמא'שך כל כך שמנה שהיא לא יכולה לעלות במעלית כי היא תפיל אותה! ( ) איש: מה הבעיות שלך? בסה"כ אמרתי שיש לך מעיל יפה! ודקה דומיה לקפצ'ון המסריח הזה...
הקפצ'ון שלי ../images/Emo3.gif טוף, אני גרועה בלהצחיק אז אל תתפלאו למה זה כל כך לא מצחיק... אורלנדו: אמא'שך כל כך שמנה שהיא לא יכולה לעלות במעלית כי היא תפיל אותה! ( ) איש: מה הבעיות שלך? בסה"כ אמרתי שיש לך מעיל יפה! ודקה דומיה לקפצ'ון המסריח הזה...
י יסמין טרוגובוף New member 29/1/04 #38 ../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif לפחות זה חביב! אניוואי, זה תמונה מהסרט מידסטור מרדרדס, שבצורה מיסתורית היה בהולמארק איזה יום אחד...
../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif לפחות זה חביב! אניוואי, זה תמונה מהסרט מידסטור מרדרדס, שבצורה מיסתורית היה בהולמארק איזה יום אחד...
ז זוארץ שולט New member 29/1/04 #39 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo42.gif די הוא כזה ערס חחחח זה מצחיקקקק.........
י יסמין טרוגובוף New member 30/1/04 #41 אני יודעת! ../images/Emo6.gif אבל זה כל כך חמודדדדדדדד! חחח, אני אוהבת את אורלנדו בתור ערס.. אניוואי, אני מזהההההה רוצה לראות ת'סרט הזה באיזה יום אחד...
אני יודעת! ../images/Emo6.gif אבל זה כל כך חמודדדדדדדד! חחח, אני אוהבת את אורלנדו בתור ערס.. אניוואי, אני מזהההההה רוצה לראות ת'סרט הזה באיזה יום אחד...