קפצ'ון קונטסט!

Galadriel 3000

New member
קפצ'ון קונטסט!

אוקיי אחרי שקיבלתי שתי (!!!) קולות בעד, החלטתי לעבור לשלב הבא- לבקש את רשות המנהלת. אז אני מבקשת (על ידי כתיבת הודעה זו) את רשות המנהלת, ואם היא תסכים, אז אני אשרשר לפה תמונות עם הקפצ'ון שלי ואתם תשרשרו (נכון שתשרשרו? אתם לא תאכזבו אותי בלא לשים תגובות בכלל!) אתם תשרשרו לתמונות שאני אשים את הקפצ'ון שלכם. אז letuce girl, את מסכימה? (קחי בחשבון שזה יכיל הרבה תמונות)

Lettuce Girl

New member
כמה דברים...../images/Emo15.gif

א. מה זה קפצ'ון קונטסט? ב. הודעות פרטיות אלי, או אל חברי פורום אחרים, במסרים, לא על גבי הפורום פעם הבאה.

Galadriel 3000

New member
*lettuce girl

חח

פרפר15

New member
אני רוצה להדגים!!!!!!!!!!!! הנה

אבל זה לא אם אורלי אבל זה מצחיק חח פיפין:יווווו צריכים להחליף פה א האוכל בסט זה פשוט דוחהההה *בעעעעע* מרי :ודביק מאוד

NiKi†a

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

Galadriel 3000

New member
תודה רבה רבה לפרפר15 על הסבר דבריי

(והקפצ'ון שלא יכולתי להפסיק לצחוק בגללו) אבל המנהלת משום מה נראית כמסרבת לאשר את הדברצ'יק הנחמדצ'יק הזה! מה יהיה?

רולדההה

New member
אני גם מנסההההההה

פיפין: נראה לך שהיינו צריכים לאכול את זה? זה יושב כבר שבועיים ליד המקרר. מרי: ברור! אז מה עם זה חום ודביק ומסריח?

פרפר15

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif חח גם זה מאוד מצחיק

ובדרך כלל לא יוצא לי מצחיק פשוט התמונה דורשת חחחח

p r u d e n s

New member
קפצ'ון צולע בדרך../images/Emo182.gif|מרי|

גנדאלף: השוטים האלה! למה הם נדחפים כל הזמן?

Galadriel 3000

New member
טוב אני רואה שכולם משתתפים בזה חוץ

ממני, שאני היוזמת... אז עכשיו תורי. אראגורן: לגולאס, אל תתרגז, אבל אאומר מסר לי שהוא סיים את כל הבמבה. לגולאס: איך אני יכול שלא להתרגז אם אין במבה??? על מה אנחנו אמורים לחיות עכשיו?! מוות לאאומר!

Galadriel 3000

New member
חחחחחחחחחחחחחח!!!

עכשיו גיליתי גם את זה, שיכול להיות המשך לקודם: אראגורן: אאומר, אני אמרתי ללגולאס שלא להתרגז, אבל עכשיו אני רוצה לדבר איתך. למה סיימת את כל הבמבה?

למעלה