קפסיטו

vikvik

New member
קפסיטו

לפי דעתי , דעתך כמנהל פורום צריכה לשקף את הדעה של רוב החברים בפורום. להיות מנהל פורום זה הרבה פעמים עבודה חסרת סיפוק כי היא עבודת שירות לכל דבר ובאים אליך בטענות אבל לרוב , כמו בכל תחום , לא באים עם תשבוחות. אבל חייבים לדעת שזה חלק מהתפקיד , לשרת את הדעה של החברים ולא בהכרח את הדעה שלך , שאם דעת החברים נוגדת את הדעה שלך או שאין מספיק פרגון אולי התפקיד לא מתאים או לא נכון. חבל שרק היום אתה אומר משהו לגבי יום חמישי כי יכולנו להערך אחרת לו כולנו היינו יודעים ופועלים יחד. אני מבקשת ממך שאם אתה לא בדעה עם כל המגיבים כאן , ה"לקוחות" של הפורום הזה עדיין לעזור לנו ברצון שלנו שאותו אתה אמור לשרת.

cafesito

New member
אני לא אמור לשרת שום רצון, אני אמור לנהל.

אין כאן דמוקרטיה, יש כאן קבוצת דיון שאני אמור להשגיח עליה ולעשות עוד כמה פעולות כנציג תפוז שמחוייב קודם כל לחוקי הפורומים. דעת הרוב ממש לא מעניינת אותי, אותי מעניין רק דבר אחד, אין "קונים לפורום כבר הרבה זמן, ואני על תקן של תיבת מסרים ומייל למי שרוצה לעלות משהו אבל לא רוצה לעשות זאת בעצמו לא מוכן להיות. זה נחמד שכולם פתאום מתעוררים וזה רק מדגיש כמה אנשים ראו את הפורום גוסס ולא חשבו שיש סיבה להחיות אותו.

vikvik

New member
זו דרך אחת לראות את זה ויש עוד

אל תתן פרשנות לדעות של אחרים. כי זה גם יכול להיות , כאשר מאיימים לקחת לך את הדבר הטוב אתה פתאום מכיר ונהיה מודע בערך שלו , הערך הרב שלו. ואם כבר בספקולציות עסקינן
אז זו לדעתי הסיבה להתעוררות , כי אנשים מבינים ומכירים בחשיבות הדבר. תמיד אפשר לבחור לראות את הרע ותמיד אפשר לראות את הטוב. אגב לא טענתי לדמוקרטיה. זה סוג של עסק לכל דבר. בעסק אין דמוקרטיה , יש דעה של לקוחות. אני חושבת שחשיבות הפורום לא רק בפעילות שלו , אלא בפוטנציאל שיש לזה שיש כתובת כזו. שבחיפוש בגוגל אתה בין היתר תגיע גם לכאן. שיש כאן אנשים צוות שעוזרים המון. אולי באמת צריכים לעשות סוג של תורנות ניהול שזה לא יפול על אדם אחד כמו שאמרת "תקן תיבת המסרים" , זו באמת עבודה כפויית טובה ומגיע לך המון תודה על זה שאתה מבצע אותה. אך אולי אם לא מתאים לך להיות אחד כזה אז תמסור את הניהול למישהו אחר , אבל אל תפקיר ותלך נגד כולנו. כתבת שאתה לא אמור לשרת שום רצון אתה אמור לנהל , חלק מהניהול זה בדיוק זה. חלק נוסף מניהול זה לדעת לשים את עצמך בצד ולראות את התמונה הכוללת והאובייקטיבית.

מלוחית

New member
../images/Emo31.gifעד עכשיו רק קראתי את השירשורים, אבל,

המשפט שלך- " אני אמור לנהל... מחוייב קודם כל לחוקי הפורומים...דעת הרוב לא ממש לא מעניינת אותי..." לדעתי, תנהל פורום שיעניין אותך, שהאנשים שקשורים אליו "יזיזו ל" - אולי קצת...
אני מרגישה רע מאוד להכנס לכאן, אחרי מה שכתבת "עלינו" "המתעוררים" - וזו עוד דרך לברוח מכאן אל הקומונות... אולי יש פורום אופנועים פנוי?

למעלה