קפיצ,קיפצ,פיצפצץ...

משחק החידות!

החוקים: נותנים חידה שקשורה לדיג'ימון וצריכים לפתור אותה. מי שפותר שם חידה חדשה. מי שרוצה לפתור שם
בכותרת וכותב את התשובה בהודעה שלו כדי לא להרוס לאחרים. אני אתחיל: דיג'ימון שודרה לראשונה בארץ ב: _ _ _ _ _ _.

Digi Lista

New member
מאיפה אני אמצא שאלה?...

טוב ננסה משהו... מה שם הפרק בו גבומון ואגומון גודלים לראשונה למצב מגה? _ _ _ _ _ _

Digi Lista

New member
שש אותיות...

גיליתי שלא התקדמנו וחבל אז הינה עוד צ'אנס... שם הפרק הזה בעברית מכיל 6 אותיות...

Digi Lista

New member
למה אני זוכרת את כול הפרקים?...

מישהו חוץ מרייסטלין רוצה לנסות לענות?אם לא אני אגלה את התשובה ומישהו אחר יתן חידה חדשה

star_female

New member
אני יודעת!

נראה לי ^^; הנבואה צדקתי? o.o (בד"כ אני זוכרת שמות של פרקים רק מהעונה השנייה... אבל את הפרק הזה קשה לשכוח ^^)

Digi Lista

New member
ידעתי שזה יצליח!../images/Emo3.gif../images/Emo3.gif../images/Emo3.gif

ידעתי,ידעתי,ידעתי
כול פעם שאני מביאה ציטוט או שאלה קשה ואני כותבת שאני אגיד אם לא ידעו נכנס מישהו ומגלה!!!יש!!! זה הצליח!!! כול הכבוד טלי! עכשיו תורך...

star_female

New member
^-^

טוב, לחשוב על חידה.. נראה אם מישהו יודע את זה: מה היה התאריך כשהם ניצחו את מאלו-מיוטיסמון בפרק האחרון של העונה השנייה? (זה לא קשה כמו שזה נשמע ^^; )

אם זה לא כל-כך קשה

אז זה בטח תאריך שקל מאוד מאוד לזכור, כמו, נגיד, תחילת שנות האלפיים? אני מתכוון לסילבסטר של שנת 2000, כשהתחיל המילניום החדש. נכון טעיתי?

star_female

New member
כן, טעית ../images/Emo3.gif

אבל לא בהרבה ^^; העונה התחילה בשנת 2002 (בגלל זה קוראים לה 02. 01 התחילה ב-99 ו-02 3 שנים אח"כ).

Digi Lista

New member
דיברת על התאריך?

גם אני לפעמים לא מבינה את עצמי,אני מתנצלת אל תתייחסי אליי כרגע ברצינות יש לי כבר כמה ימים כאב ראש עצום ואני לא ממש מצליחה להסביר כרגע דברים. חשבתי שכתבת משהו מסויים אבל כנראה שמרוב כאבים טעיתי לחלוטין. מתנצלת
מה שכן,מזמן לא ראינו אותך כאן אז בירכתי את שובך

למעלה