קפיצ,קיפצ,פיצפצץ...

star_female

New member
ליסטה צודקת

זאת היתה השעה בפרק "הנבואה" מהעונה הראשונה (שעת השטן: 6 ו-6 דקות ו-6 שניות). לא התאריך ^^

Digi Lista

New member
יכול להיות שהתאריך הוא ה1.8?

סביר להניח שלא,אבל אני מנסה,ו1.8 זה יום השנה אולי זה מתאים...

החידות האלה קשות מדי!

תיתנו חידות יותר קלות! מתי טנטומון דיג'יגדל לראשונה? מה קרה לילדים בפרק שמימי מצאה את סמל הכנות? ואתם צריכים לעשות גם _ _ _ כאלה! כדי שיהיה יותר קל!

Digi Lista

New member
כן...

אז אולי טלי התאריך הוא איפשהו בשנת 1999?...נראה לי שאני יודעת,זה הגיוני אפילו- חג המולד! הרי יש את הפרקים של "המסע עולמי" ו... כן! אני בטוחה שזה בין ה24.12 ל31.12, אני צודקת?... רייסטלין,אני בעד חידות מכול סוג מה גם שאפשר אולי מין חידונים מכול הסוגים(קלים,קשים,עם _ _ _ וכו'...)לעיתון שלנו(אני רוצה לקדם את הרעיון הזה בטירוף הבזמן הקרוב,וכול פעם במקום לשרשר כדי שיקפוץ פשוט נפתח הודעות חדשות...) אני זוכרת מתי טנטומון דיג'יגדל לראשונה- הם הלכו שם ואז בעזרת הדברים שאיזי קרא בקירות הוא הבין את הצופן,הקליד במחשב ו..."טנטומון דיג'יגדל ל...קבוטרימון!"...

star_female

New member
^^

טוב, זה באמת היה די קשה אז נוותר על השנה... (2002. זה היה ב-2002, ב-1999 נגמרה העונה הראשונה). התאריך נכון - זה היה ב-31 לדצמבר (גם אם הייתם אומרים ה-25 או משהו בסגנון הייתי מוותרת
למרות שב-25 היה את פרק חג המולד), ובאמת היה אפשר להבין את זה מהפרקים של המסע העולמי (וזה שהיה רשום את התאריך בגרסה היפנית. אבל אני יודעת את זה רק מקליפים שראיתי). דרך אגב, גם ב-1/8 היה פרק בעונה השנייה - הפרק עם הפיקניק בעולם הדיגיטלי (חגיגות השנה. והפרק עם וויזרדמון ב-3/8). בסה"כ העונה נמשכה (כמעט) 9 חודשים (ה-1/4 זה היום הראשון של הלימודים ביפן והיום הראשון שהעונה התחילה). אז, ליסטה, תורך לשאול חידה. ^^

Digi Lista

New member
יש,צדקתי!../images/Emo3.gif

לגביי ה1/8 אני זוכרת את הפרק המדובר(שדיוויס חשב שקארי וטי.קיי יוצאים לדייט...
)זה באמת לא היה נראה לי הגיוני... תורי לכתוב חידה...רציתי שנכתוב כולנו חידות לרגל בואם של הכוכבים אבל כדי שלא יהיה יבש נכתוב גם כאן... עכשיו צריך למצוא חידה... רגע... אני מחפשת משהו... איך קוראים לקלף בו השתמש ריו והדהים את האחרים?(ניסוח לא טוב,אבל אני זוכרת את שם הקלף המיוחד ולא את מה שהוא גרם...)

אני חושב שזה הפך את סייברדראמון

לענק, לא? השם של הקלף היה משהו עם גוליית, נכון? אבל מה עם _ _ _, ליסטה?

Digi Lista

New member
נכון מאוד.

שם הקלף הוא אכן גוליית... תורך לתת חידה עם ה_ _ _ _ _ (קוקווים...
),אתה יכול לשרשר אותה לעיתון אבל לא חובה
(אגב,חבר'ה אולי תגיבו,זה לא שרשור רק של שלושה חברים...)

אוקיי, חידה

למה פיידמון הפך את כל הדיג'יגורלים והדיג'ימונים ואיך הם חזרו לעצמם? פיידמון הפך אותם ל_ _ _ _ _ _-_ _ _ _ _ _. הם חזרו לעצמם כש_ _ _ _ _ _-_ _ _ _ _ _ _-_ _ _ _ _-_ _ _ _ _ _-_ _ _ _ _-_ _ _ _. זה קשה.

Digi Lista

New member
מחזיקי מפתחות...

תשובה ראשונה,השאר לא מסתדרים לי עם האותיות,אבל אני אמצא את מה שמתאים בדיוק כי זה אחלה פרק

Digi Lista

New member
עדיין לא מסתדרות לי האותיות...

נראה לי שאני זקוקה לאיזה רמז...

ולמה את לא עונה למסר שלי?

נתתי לך את האימייל שלי ואת לא עונה. משום מה יש לי הרגשה שלא קיבלת אותו, נכון?

למעלה