קפיצת גדילה

noaagr

New member
קפיצת גדילה

למישהי יש רעיונות/עצות איך מתמודדים עם קפיצת גדילה כשבבית יש שני ילדים, החצי בעבודה ואין מי שיעזור??? יהב עובר קפיצה כזו (6 שבועות) ואני כבר על סף התמוטטות

ariane

New member
אין לי

עדן בקפיצת גדילה תמידית(אני כבר לא זוכרת ממתי). אז היא תלויה לי כל היום לציצי, אין לי זמן לטפל בבית שנראה... שלא נדע.... אבל אין לי ילדים, או שחתול וחמוס זה נחשב? מאוד קשה לי, לפעמים היא אוכלת כל 20 דקות וראבה כאילו לא אכלה יומים. אני מרגישה כמו מחלבה על רגלים. למזלי עוד שבועיים מתחילים מוצקים אז אני מקווה שזה יוריד לי קצת מהלחץ. בקיצור, לא עזרתי לך אבל משתתפת ומחבקת.

בנצ100

New member
מקפיצים סבתא?!?

מבקשים עזרה מחברה/שכנה/קרובי משפחה אחרים, רומזים בעדינות לחצי שביומיים הקרובים אולי יפרגן לעצמו חופשת מחלה? וגם - מניקים ומספרים לגדולים (בני כמה?) סיפור תוך כדי, או עושים להם הפעלות של "איך אני עוזר לאמא בזמן שהיא מניקה" וכאלה... עוזר קצת? הכי טוב זה לדעת שזה לוקח בערך 48 שעות ועובר. אוטוטו...

noaagr

New member
באמת הקפצתי

אתמול לא היה מצב אבל היום... אבא שלי לקח את הילדים לבריכה ואמא שלי שוקדת על המדיח. איזה כייף. לחצי יש מילואים משבוע הבא אז אין מצב לימי מחלה השבוע ואני באמת סופרת את השעות...

../images/Emo24.gif מתי זה התחיל../images/Emo35.gif

אני מקווה שיהב קרא את כל הספר, ויודע שקפיצת גדילה היא דבר קצר.

ariane

New member
את יכולה להשאיל את הספר

לעדן כי נראה לי שהיא פספסה את הפרק הזה. היא חושבת שקפיצת גדילה זה מצב תמידי.

noaagr

New member
כנראה שהוא קרא

כי למרות שעברנו לילה ארוך ולבן עכשיו יש קצת שיפור. אני מקווה שעד המפגש אחה"צ הוא כבר יתנהג למופת.

יש גם את המשחק התחרותי המעולה

מי מצליח להיות בשקט בלי לזוז הכי הרבה זמן או מי מצליח לעשות את עצמו ישן הכי הרבה זמן זה נותן איזה 15-20 דקות - קרי, זמן הנקה סביר

noaagr

New member
לא עובד אצלנו

אצלנו זה נפל עוד במשחק "מי יכול להיות הכי הרבה זמן בשקט". אחרי דקותיים הקטן מכריז שמשעמם לו וזה משחק טפשי וזהו. ולא אכפת לו להפסיד.

למעלה