קפיצת גדילה?

adistr

New member
קפיצת גדילה?

יובל בן 10 שבועות. עולה במשקל יפה מאוד (משקל לידה 3360 גרם, שחרור ב-3100 משקל בגיל חודשיים, שבוע שעבר, 5950 גרם). עד עכשיו עברתי איתו את כל קפיצות הגדילה לפי הספר, ביום השני אחרי הלידה, בגיל חודש, וב-6 שבועות ואני "מצפה" לזו של שלושה חודשים. היום יובל החליט לינוק כל שעה. אני יודעת שאת אומרת לא להסתכל על השעון כשמניקים אבל בכל זאת, כל שעה זה קצת מוגזם, לא? האם יכול להיות שהקדים את קפיצת הגדילה הבאה או שהדבר יכול לרמז על משהו שקרה לאספקת החלב שלי? בימים האחרונים אני מצוננת מאוד ולקחתי כבר כ-4 דקסמול קולד (היום לא לקחתי בכלל). האם יכול להיות שהכדור ייבש גם את החלב שלי ולא רק את האף? אולי אני לא שותה מספיק או שאין קשר? אני לא מתכוונת לתת לו שום תוספת מלאכותית ויודעת שכדי לצאת מזה עלי להניק כמה שיותר, לפי דרישה, אך חשוב לי לדעת אם אני גרמתי לכך שמשהו יקרה לחלב או שהדבר נורמלי. מעבר לאכילה התכופה יובל רגוע, מחייך וחמוד כתמיד (וגם היציאות והפיפי בסדר גמור). תודה על תשובתך וסליחה על האורך. שבת שלום, עדי

If you are sick, then his immune

system is working hard to keep him healthy, and that may be why he is eating more often than usual. Don't worry, everything will return to normal. Just take care of yourself, and feel better soon. Today is Saturday, so you can just take the baby and a good book into bed with you and let him feed all he wants. drink and rest!!​

adistr

New member
תודה אבל,

גם האף שלו קצת סתום, כבר כמה ימים. אז באמת יכול להיות שהוא נאבק לא להיות חולה כי גם בעלי היה חולה וכנראה הדביק את שנינו. אבל לא ענית לי בנוגע לכדורים המייבשים, האם אין סיכוי שהם עשו בלאגן?

adistr

New member
תודה

כבר קצת יותר טוב. אפילו הצלחתי לישון בלילה עם 2 הפסקות של הנקות רצופות של שעה והיום כבר לא ינק שעתיים ועוד לא עושה סימני אוכל! אני גם מרגישה מלאות יותר בשדיים. אני כבר מרגישה טוב יותר כך שאני מניחה שאת החלק הקשה כבר עברתי.

דיאנה1

New member
תרגום: אם את חולה, מערכת החיסון

שלו עובדת קשה כדי לשמור עליו בריא, וזו יכולה להיות הסיבה בגללה הוא אוכל לעתים קרובות יותר מתמיד. אל תדאגי, הכל יחזור לקדמותו. רק דאגי לעצמך, ותרגישי טוב יותר בקרוב. היום שבת, אז את יכולה פשוט לקחת את התינוק וספר טוב למיטה איתך ולהניק אותו ככל שהוא רוצה. שתי ונוחי!

למעלה