קפיצות בהקלטה

top dog

New member
קפיצות בהקלטה

היי.. יש לי מחשב פנטיום 3 866 מגה הרצ עם זיכרון 128 mb אז ככה שלא נראה לי שצריכה להיות בעיה עם תוכנת מוזיקה. אבל... כשאני מסיים להקליט ושומע את התוצאה באיזשהו שלב (תמיד זה באותו שלב בערך) המילים קופצות ומאבדות את הקצב. מה זה??? איך אני מטפל בזה??? פנטיום כזה אמור להספיק נכון??? בבקשה תעזרו לי. תודה. *אנשים גדולים עושים צל גדול אבל יום אחד גם השמש תשקע*

מספיק לערוץ 1 ואף יותר

השאלה על כמה ערוצים אתה מדבר. 128 זיכרון בשביל מוזיקה זה לא הרבה. גם להארד דיסק יש חשיבות, וכמובן לסמפלרייט ולביט, סטראו/מונו וכו´ בכל אופן, יכול להיות שהבעיה נןבעת ממשהו אחר, מה קורה באותו קטע?

top dog

New member
פשוט קופץ לשני שתיים וממשיך אבל...

אבל מאבד מהקצב. חוץ מזה שזה לא רציני להגיש סקיצה עם קפיצות. דבר שני , בקשר לזיכרון.. בשביל האסיד פרו אתה חושב שצריך יותר זיכרון? כי לא הבנתי את הדברים האחרים שאמרת . ארד דיסק יש מקום. יש לי איזה 7 ג´גה פנוי ב-c ו9 ב-d שמע... זה קטע מתסכל כי זה לא רק באסיד פרו זה גם קורה ב n-track . אם אני שם בתוכנה אסיד שיר רגיל הוא לא קופץ זה רק בהקלטה (לא בזמן ההקלטה אלה בשמיעת התוצאה) .

ככלל, כדי להריץ אודיו חלק צריך

כמה שיותר זיכרון, והארד דיסק מסודר, לא עמוס, ועם מהירות גבוהה

glock X

New member
לTOP DOG

אחי גם לסקיצות נדרשת איכות טובה הרי בלייבלים מסויימים אם הסקיצה היא לא ברמת גימור סופית אפילו תשובה מהלייבל עצמו לא תקבל. 128 זיכרון זה לא מספיק טוב כי רוב קבצי הקול הם כבדים ואם אתה עובד על שניים שלוש פרוייקטים לא ישאר לך מקום והמחשב שלך יתחיל לגמגם. תגדיל זכרון זה קודם כל, בית כל תעבוד עם כרטיס קול טוב. בקשר לקפיצות עם האסיד פרו תנסה למחוק ולהתקין מחדש יש עכשיו את האסיד פרו גירסה 4.0 שבה תוקנו כמה באגים. בוא ספר קצת על הציוד שאתה עובד איתו, ומאיפה קיבלת את האסיד פרו כי אם הורדת אותה מהאינטרנט בטוח יש בה באגים , תוכנות כאלה עדיף לקנות וזה משתלם בסוף. עוד משהו קצת לא נעים לשמוע אבל תנסה לגבות את הקבצים שאתה רוצה ולפרמט את המחשב ולהתקין הכל מחדש ככה אני עושה כשיש כבר בלגאן במחשב , ואז תבדוק

בלייז

New member
תראה...

רוב הסיכויים הם שזה באמת בגלל מחסור בזיכרון,לי למשל זה קרה כשהיקלטתי עם אסיד 3 אבל כשהקלטתי עם אסיד 2 זה לא קרה.. תפרט קצת יותר לגבי המחשב והתוכנה

top dog

New member
מחשב ותוכנה

מחשב פנטיום 3 866 מגה הרץ 128mb זיכרון. עכשיו קראתי באחד התגובות שלכם שצריך ארד דיסק לא עמוס. ניסיתי להפעיל גם מכונן d שהוא פנוי לגמרי וזה לא הלך.. אולי בכלל זה הכרטיס קול... יש לי כרטיס קול רגיל שבא עם המחשב... סאונד בלסטר. אני אנסה על כל מקרה את אסיד 2 תודה על ההצעה. תודה על התגובות שלכם.

למעלה