קפיצה של הידיים

• פותח הנושא dnl9
  • פורסם בתאריך

dnl9

New member
קפיצה של הידיים

שלום רב האם למשהו קרה שבבוקר או בערב יש לו קפיצה של הידיים פעם אחת וזה עובר . מה זה יכול להיות ? תודה .

אחי, יש'ך סיגריה (ז"א, אפילפסיה) ?

DNL9 שלום. לא הגדרת אם יש לך אפילפסיה. כי אם כן זה פשוט התקף. לי יש אפילפסיה וכל ההתקפים שלי מתבטאים בניתוק של בין פחות משניה לשניה וכוון שבניתוק המוח לא נותן הוראות לידיים הן 'קופצות'. בניתוקים היותר 'ארוכים' שלי נפלו לי לפעמים דברים מהידיים. בעיקרון רוב הפעמים יש יותר מהתקף אחד אבל התקפים כאלו קשה לזזהות בגלל שהם נורא קצרים ואפילו הבן אדם צמו לא קולט שהיה לו התקף. מקוה שעזרתי

dnl9

New member
כן מדובר באפילפסיה

לילדה שלי בת 10 כבר שנתיים היא עם למיקטל והכל היה בסדר בחודש האחרון התחילו לה בבוקר ו בערב קפיצה בידיים לשנייה וזה עובר אז מה עושים ? הגדלת מינון כבר הגדלנו וזה גורם לה לסחרחורות וכאבי ראש חזקים. אולי משהו =נתקל בתופעה כזאת .

ניתוקים?

אף פעם לא חשבתי על זה, אבל היו שבתות בבוקר שהתעוררתי, ירדתי למטבח וראיתי שחור לכמה שניות ובאותו זמן קפצה לי היד,(לצערי זה תמיד קרה מתי שעשיתי רסק עגבניות...
) יש מצב שאלו ניתוקים?

AKben

New member
ל dnl9

זכרתי שהתופה יכולה להתרחש גם אצל אנשים בלי אפילפסיה, ולפי הלינק מסתבר שלא טעיתי לא בהכרח יש לך אפילפסיה

dnl9

ממליצה לקבוע תור לנוירולוג ילדים, אולי אפשר לשלב את מינון הלמיקטל שהיה לפני שהוא העלה במינון עם תרופה אחרת. כדאי גם לפנות לקבלת חוות דעת נוספת.

למעלה