קפיץ

קפיץ

נשארתי אתמול ער עד שעה מאוחרת כדי לסיים את Night Watch. ספר אדיר, אין ספק. נובי הקטן, קולון הצעיר, ויימסי האידיוט
. אבל הכי הכי חשוב, מבחינתי פנינת הספר - וטינארי הצעיר!!! לדעתי הוא צריך לקבל סדרה משלו! דמות מעולה. Black is a good color for camouflage if you're in a dark cellar in the night. עכשיו מחכים לקריאה מונסטרוס רג'ימנט וכובע מלא שמיים. אך בינתיים התחלתי ללכת לעולם אחר לגמרי עם אומן השיר של סקוט קארד. קריאה נעימה!

TheBursar

New member
קראתי

גם את night watch ולאחרונה את מונסראוס רג'ימנט ולפניהם את אומן השיר. כולם טובים. הספר שאני קורא כרגע הוא the fifth elephant (נוסטלגיה) ואחריו מחכים כובה מלא שמיים, אנשי ההשתנה (אין כמו השמות המתורגמים של הספרים בפורום!), GOING POSTAL וזהו לבינתיים.

Dharmashetra

New member
אגב התירגומים של הפורום לשמות

הספרים, צריך להמציא אחד לGoing Postal כי נמאס לי לעבור לאנגלית כל פעם. אולי ``הולכים בדואר``?

Dharmashetra

New member
אגב התירגומים של הפורום לשמות

הספרים, צריך להמציא אחד לGoing Postal כי נמאס לי לעבור לאנגלית כל פעם. אולי ``הולכים בדואר``?

trillian

New member
אתם מודעים למשמעות הכפולה של הביטוי

לא? ובכן: http://en.wikipedia.org/wiki/Going_postal כך שהמשמעות של going היא לא במובן של הולך.. אלא במובן של "נהיה", או משהו כזה. אוף, התרגומים כל כך קשים. דג בבל לכולם! וישא"ק!

Maladict

New member
אנחנו יודעים מה זה

אחרי הקטע של הדוורים באנגליה הביטוי going berserk שודר ל going postal. אגב ברסרק הוא לוחם ויקינגי חסר פחד. לפני הקרב הם אכלו פטריות הזיה ופשוט השתוללו בשדה הקרב ורצחו את כולם. היה להם מנהג לנשוך את המגן שלהם, לכן תבין. בכל מקרה הם היו מתים בסוף כי הפטריות היו רעילות. גירסא מוקדמת של מתאבדים.

Nogmor

New member
מחבל ויקינגי.

רק צריך שיצעק "אודין אואכבר!" וזהו.

trillian

New member
מדהים

וזה רק מוכיח שוב ושוב שההיסטוריה רק חוזרת על עצמה, ואף פעם לא ממציאה את עצמה מחדש. אנחנו חיים בלולאה אינסופית. האמת ש"מתפסטלים" הוא תרגום לא רע, יחסית. טוב.. לא יודעת. אין חלופה הגיונית אחרת.

Maladict

New member
כמו שאמר סתמרוח

"זה אף פעם לא נהיה יותר טוב או יותר רע, זה רק נהיה יותר"

trillian

New member
החיים לוקחים אותי למקומות לא צפויים

אבל בסוף הם משחררים אותי חמשוש ונותנים לי זמן לעצמי. נחמד מצידם.

TheBursar

New member
אכן נחמד מצד הגורמים

הבכירים שהחליטו שהם יצליחו להסתדר גם אם את תהני לך בסופ"ש :)

למעלה