קפיץ קפוץ

erlich

New member
אז ברוח הרומנטיקה ששוטפת אותי בימים

האחרונים... החלטתי שההודעה, לפחות הפעם, תהיה יותר בקטע הרומנטי, ופחות בקטע של יאללה יאללה, בואי נראה לאיזה אורך (עומק?
) זה מגיע... לילה, בר, אנחנו באוטו, היא רוצה אותי, אני נמשך אליה בטירוף, סרררט - אבל כשהיא באה לגעת בחטיף השחום והקשה שלי אני אומר לה "עד כאן". קחי פסק זמן. אתם יודעים, כמו שבחורה חביבה ביותר אמרה לי פעם. לא רק לרומי אבולעפיה יש עקרונות. אז על מה נדבר היום? אם לא על לילות ארוכים של משחקי שוקולד סקסיים, ושעשועי סרטי מדידה שונים? חשבתי דווקא על לגשת למשהו שיותר מתאים לצפיה לכל הגילאים. כמו קומדיה רומנטית מתוקה (מאוד:))))) שכזו. ולמי שלא מבין, הפעם כולם נשארים עם הבגדים, ולא מדברים מילים מלוכלכות. אה, ולמי שחושב שכל הכיף הלך, שיחשוב שוב. היא בביצפר, או בצבא, או עם חברות. הוא בדיוק נפגש עם חברים, או סתם יושב בבית, או בעבודה... גלינג גלינג. מי שם? אה... זה את\ה הבן אדם שהכי אוהב אותם בעולם. (כמעט:) עם קופסא קטנה ויפה שבה יש את השוקולדים (וסוכריות הגומי!!!:) שהם הכי אוהבים. זה יכול לבוא כ: "רק קפצתי להגיד שיהיה לך יום ומתוק (וכמובן להוסיף בלחישה - ולילה מתוק גם כן - קריצה מחייבת)" או כ: "היי מאמי, בא לך לעשות איזו הפסקה מתוקה איתי?" האחרון בתנאי כמובן שאתם יודעים שהם יכולים. אחרת זה סתם יכול להיות באסה :) אוווווו להגיע לפגישה המיועדת יחד עם כמה הפתעות מתוקות ששניכם אוהבים, לאכול, להתנשק בין לבין, ללקק מעט שפתיים, ואת הסקס להשאיר ללילה :)) כי אחרי הכל, בלי אהבה, מה כל ה30 שניות האושר האלו שוות? ארז.

ל א ק י

New member
הא אני קטינה מזה../images/Emo10.gif|אליהו|../images/Emo107.gif

אתה מדרדר אותי לזנות!

meital G

New member
קפיץ קפוץ

<אני חוששת שאם לא תגיבו, הוא יעלם כ
.. ראו הוזהרתם:->

למעלה