קפיץ קפוץ!

מקור ראשון ../images/Emo16.gif ../images/Emo16.gif

דן, גולש קבוע בקהילת ישראלים בחו"ל שהה במיגדלי התאומים בעת הפיגוע וסיפר בפורום על הכל מרגע התרסקות המטוסים ועד חילוצו מתחת להריסות. דן יתארח היום בפורום ה11 בספטמבר בשעה 21:30

../images/Emo67.gifשירשור ../images/Emo32.gif../images/Emo67.gif

אם למישהו יש......אוי אנחנו לא ידועות......תמונות שלא קשורות לעלות.......או דברים שונים זה המקום!

זה שירשור ../images/Emo32.gif נכון?-נכון!

זה אומר שאפשר להשאיר כאן הודעות שלא קשורות לפורום נכון? -נכון! זה אומר שחברות שלי ואני יכולות לבוא ולהתכתב הודעות צ´אטיות פה נכון? -לא נכון! תיראו היינו נחמדות והרשנו לכן לצאת קצת (הרבה) מהנושא, והתפתינו למחוק (ואנחנו עדיין חושבות שצריך-והן כנראה ימחקו) את התמונות שהעליתן כי הן תמונות של מישהו מעוות... השיחה הפרטית הזאת..נגמרה. אתן מוזמנות להמשיך אותה באי סי קיו או במסרים. כאן זה לא המקום. אנחנו לא מנסות להיו רעות או משהו......אבל אלה חוקי הפורום, ואתן מתבקשות לקרוא אותם. יום טוב נטע ושירי

אוריא

New member
פורום חדש: דייג ../images/Emo19.gif

איש אחד פעם סיפר על חלום שלו. החלום שלו היה להקים מועדון לדייגים. במועדון הזה הדייגים נפגשים על כוס קפה, מספרים על תפיסת הדג הגדול האחרון, שואלים שאלות טכניות ומחליפים שיטות ואתרי דייג. את הקפה תצטרכו להכין לבד, את כל השאר נוכל לעשות פה ביחד. פורום דייג יצא לדרך, כולכם מוזמנים.

bizkitboy

New member
לכל אוהבי האנימה!!../images/Emo45.gif

בעוד 8 ימים מגיעה סידרת הענק האמריקאית "Dragon Ball Z" לערוץ הילדים... אגב הסידרה הזאת נגמרה לפני כמה שנים..
הורדתי פעם פרקים ממנה... לדרגון בול זי יש 249 פרקים אז היא תשודר במשך זמן ארוך בערוץ הילדים... עכשיו יש מה לראות בטלויזיה...

bizkitboy

New member
זה הולך להיות ארוך...../images/Emo18.gif

טוב אני אתחיל מההתחלה... לפני דרגון בול זי... אגב קויצור ל Dragon Ball Zero הייתה סידרה שקראו לה Dragon Ball שבה התחיל הסיפור על כדורי הדרקון ועל גוקו הסאיין הסאיינים הם גזע של ערבוב של בני אדם וקופים... יש להם זנבות אבל רובם מקצצים אותם... אז גוקו, הגיבור של הסידרה, הוא אחד מהסאיינים היחידים ששרדו מההתקפה על העולם שלהם בו אבא של גוקו היה השליט גוקו אז היה תינוק והוא נשלח לכדוה"א נכון נשמע כמו סופרמן? טוב אז גוקו מגיע לכדוה"א ואני לא בטוח מי מוצא אותו... נראה לי שמאסטר יושי... מאסטר מאוד מבוגר וגם סוטה רודף שמלות חחח ומאסטר יושי מאמן את גוקו וגם את קרילין שיהיה חבר מאוד קרוב של גוקו ויראו אותו בכל פרק אני חושב... והקשר של כדורי הדרקון הוא שבהתחלה היה רק כדור דרקון אחד בכדוה"א שאנשים היו באים אליו כדי להירפא ולבקש משאלות וכו´ עד שחבורה של אנשים ניסו לגנוב את הכדור הכדורה התפצל ל7 כדורים וכל כדור הלך לחלק שונה בכדוה"א... כאשר יש לך את 7 הכדורים אפשר לזמן את הדרקון העתיק והוא יגשים לך משאלה אחת ואז הכדורים יתפזרו לחלקים שונים בכדוה"א בדרגון בול זי יש לגוקו את הכדור הרביעי (עם 4 כוכבים עליו) והוא שומר על הכדור... זהו זה... זה הרקע

bizkitboy

New member
יש לי טעות בהסבר...../images/Emo52.gif

אביו של גוקו היה אחד מהלוחמים הכי חזקים של הסאיינים אבל הוא לא היה השליט וכשגוקו הגיע לכדוה"א איש זקן ששמו גוהאן, גוקו יקרא לבן הבכור שלו בשם הזה, לימד אותו אומנויות לחימה בשטחים הפתוחים...

bizkitboy

New member
והזה שאח"כ מאמן אותו...

קוראים לו מאסטר רושי ולא מאסטר יושי...

vote2002

New member
מהפכה בכלכלה בתקשורת ובחברה!

שלום! Vote היא עמותה א-פוליטית הפועלת למען מהפכה בכלכלה ובתקשורת ע"י הקמת קהילה גדולה, המקבלת את החלטותיה ומקדמת את אינטרסיה בהצבעה. במשולש הכוחות תקשורת, חברות מסחריות וקהילה, הקהילה הינה צלע חלשה. לפרט אין כוח להשפיע על סביבתו, והפכנו להיות מגיבים בלבד. Vote מקדמת רעיון של נתינת כוח לכל אחד מאיתנו ע"י הקמת קהילה גדולה, בה נוכל כולנו להצביע על מגוון נושאים, בתהליך רציף. פסיפס ההעדפות ישקף את רצונות הקהילה. העדפות פירושן רייטינג, ורייטינג פירושו כוח, וכאשר הקהילה גדולה, חברות יטו להעינות לצרכים אלה משיקולים כלכליים. בעולם של מותגים, גם ל- Vote יש מותג, עם משמעות. גופי תקשורת וחברות מסחריות שעל מוצריהם מופיע הסמל של Vote - תורמים מרווחיהם לקהילה, לפי צרכיה, וזוכים לנאמנותה. כך כולם מרוויחים - הקהילה, שצרכיה מתמלאים וחלומותיה מתגשמים, והחברות המרוויחות יותר עקב הצריכה החוזרת מהקהילה. כולם מרוויחים, זו רק שאלה של ניתוב יעיל של המשאבים. פרויקטים לא חסר - מעזרה לחלשים ועד טיהור נחלי הארץ, מניקוי החופים דרך שידרוג החינוך ועד לתאורת רחוב וספסלים בשכונה. זה נוגע לכל שכבות האוכלוסיה, ומקיף את כל צרכינו. למה שהרשויות לא יעשו את כל הדברים האלה? כי הם לא. הקהילה צריכה לקחת את עניניה לידיה, ולהפסיק להסתמך על גוף זה או אחר, להפסיק רק להגיב, אלא גם ליזום ולהכתיב! ובתקשורת - אותו סיפור. אנשים יעדיפו אולי לצפות בערוץ מסחרי, שבין היתר, מחזיר מרווחיו לקהילה. כך הופכים הצופים לשותפים בערוץ, הן ברווחיו והן בעיצוב התוכן. Vote הינה במימון פרטי ואינה מתכוונת לגזור רווח מפעילותה. חשוב להבין, בנוסף, כי העמותה אינה מארגנת או מרכזת את הקהילה. הרעיון הוא שהקהילה נעה מכוחה, ללא ´עוד´ מנגנון שפירושו, שוב, פתח לשחיתות, והחלטה של מיעוט בשביל הרוב. ההצבעה הראשונה הינה תמיכה ברעיון והצטרפות לקהילה (חינם) דרך האתר או בטלפון. מומלץ להצביע בקלפי - זהו יישום של עקרון דמוקרטי מאד חשוב, הוא חופש הביטוי והבחירה, והוא יתן פסיפס העדפות קהילתי. Vote קוראת לאקטיביזם! להתנערות מהרפיסות, לקום ולהצביע, להזיז, לשנות! העבירו קול, מפה לאוזן, ממסך לנייר, צרפו עוד ועוד חברים. בכל שאלה ניתן להגיע לאתר שלנו http://www.vote.co.il הפורום, כמו האתר, שייכים לקהילה והם לשימושה.

shiri_b

New member
למה הקפצנו את השירשור?

שאלה טובה! ובכן יום כיפור בפתח (גמר חתימה טובה
וצום קל) ויש כאלה בינינו שצמים והם עדיין במחשב ואם זיכרוני אינו מטעה אותי שנה שעברה הם היו צריכים להוציא קצת...עצבים
אז זה המקום!

*neta*

New member
אני לוקחת את זה גם כרמז

וגם כהזמנה אישית
נו אז אנשים עכשיו עברה השעה הכי קלה לצום.. חכו חכו בעוד 18 שעות נראה אתכם..

shiri_b

New member
משהו אומר לי.....שיום כיפור יגמר

אנחנו כבר נמלא את השירשור הזה......

shiri_b

New member
וואו! תחשבי מה עשינו לפני

שנה....... איפה היינו. ואיפה אנחנו עכשיו.......מי היה מאמין! גם אז וגם עכשיו יש לנו מקום להוציא תיסכולים!

למעלה