קפיץ קפוץ,

Ophel McNeil

New member
קפיץ קפוץ,

הפיק יקפוץ!
(פואנטה? אני? NEVER!) אוקי. היה לי מאוד משעמם בבוקר, וכרגיל קראתי פיק NC-17 אחד יותר מדי (אחד?!). מה שגרם לי לחשוב (??) - האם אפשר להרוג אור לבן, לקחת את כוחותיו, ואז לרפא אותו? וככה הוא יחיה, רק ללא כוחות. מה דעתכם?

Woogyman

New member
כוחות נלקחים ברגע שהמישהו מת

לגמרי. ברגע שהוא מת, הכוחות עוזבים את הגוף שלו. כך שאם רוצים כוחות של אור לבן, חייבים להרוג אותו, ואז הכוח של הריפוי לא יעזור. מה שכן, יש הרבה דרכים אחרות לקחת כוחות ממכשפות או אורות לבנים ולהשאיר אותם בחיים ואז כן, הם יחיו בלי כוחות (למרות שבדרך כלל שדים אוהבים לקחת כוחות ולהרוג בכל מקרה).

Ophel McNeil

New member
אבל לפי 1X21, או יותר נכון,

לפי מה שאתה טענת על פי הפרק הזה (*חושפת שיניים*), אפשר לרפא חופשי אור לבן חצי שעה שעה אחרי שהוא מת.

Woogyman

New member
לפני שמתים יש מצב שהוא חצי חצי

כמו שפייפר הייתה בו ב"התעוררות". כנראה שגם ליאו היה במצב הזה באותו הזמן ופייפר הצליחה לרפא אותו. חוץ מזה שלא בטוח שהוא מת שם, יכול להיות שהוא סתם היה מעולף וממש גוסס.

charmedmen

New member
יותר פשוט זה להעתיק את הכוח כמו

המכשף ההוא מעונה אחת שהיה בתוך הקמע של מילנדה

Woogyman

New member
כוח ההעתקה הוא מאוד מאוד מאוד

נדיר. אני חושב שהוא בכלל הכלאה של שני כוחות שונים. אם זה היה כוח נפוץ, הרבה היו משתמשים בו. והוא לא.

F A Q

New member
לא...

כוח ההעתקה פשוט מעתיק את הכוח, לדוגמא פרו משתמשת עליך עם הטלקינזיס שלך, אתה משתמש עליה עם הכוח העתקה ואז גם לך יש טלקינזיס וגם לה. לעומת ההולו שהוא פשוט שואב את הכוחות ומכיל אותם.

Tai Lyn

New member
רגע, אבל אם ישתמשו על מכשף בפיצוצים

הוא יתפוצץ ויחזור? או יתפוצץ ומת? כי
משתמשי ההולו לא מתו כאשר כוח הופעל עליהם, מה שיוצר אותם חסינים לכוחות של מכשפות, ההולו זה דבר נפלא! אז זה ככה עם העתקה?? כי הי אפשוט לא שואבת את הכוחות, שלב מוקדם של ההולו, כוח נהדר גם.

Woogyman

New member
זה תלוי לחוזק של המכשף ולחוזק של

הפיצוץ. כמו שאמרתי פה פעם, ככל שמכשף או שד יותר חזקים וחיים יותר זמן, הם מסתגלים ליותר כוחות ומקבלים יותר חסינויות. אם למכשף תהיה חסינות מפני פיצוצים (או שהוא יתפוצץ ויתחבר חזרה, או שהוא יתפוצץ ויחזור אחר כך או שהוא לא יתפוצץ בכלל) אז הוא יעתיק את הכוח. אם הוא יהיה מכשף יחסית חלש וחדש בתחום, הוא יתפוצץ וימות. זה גם תלוי בעוצמה. אם זורקים כדור אנרגיה חלש על מכשף מעתיק, הוא יעתיק את הכוח ויוכל לזרוק גם כדורים חזקים. אם זורקים עליו כדור חזק, יכול מאוד להיות שהוא ימות ממנו.

Tai Lyn

New member
../images/Emo58.gifאזזזזזזז

ההולו יותר שווה! היא נותנת חסינות מכל הכוחות בשבעולם! אפילו משל המקור(קול והמקור ב413)! שווה ביותר!

F A Q

New member
אבל ההולו גם

יגרום למשתמש בו להשמיד את העולם(לא שיש לי מושג למה ואיך, פשוט אמרו את זה...).

charmedmen

New member
לא בידיוק אם אתה נדבקת בהולו אז |ספ

שולטים בך ואין לך רצון משלך ומה שכן אתה עושדה את העבודה המלוכלכת לאנשים אחרים (בעלי ההולו).

Tai Lyn

New member
אמממממ.........../images/Emo58.gif

אין שליט להולו, הוא זה הוא. המקור פשוט נתן פקודות לשדים והם הקשיבו, הוא הרי המקור!!! והוא לקח את הכוחות לעצמו.

Woogyman

New member
הולו זה לא כוח.. ../images/Emo58.gif

ההולו זה ייצור קסום מאוד חזק. הוא לא רע ולא טוב, הוא פשוט יצור ששואב כוחות. איך הוא ישמיד את העולם? בסופו של דבר הוא ישאב את כל הכוחות שקיימים מכל המכשפים והשדים ויהיה בלאגן. ההולו יכול להיכנס לשדים או לפעול לבד, בתור להקה של כדורים שחורים כאלה.

F A Q

New member
ההולו הוא../images/Emo58.gif

לא יצור! זה מן משהו כזה בלתי מוגדר שנכנס בתוך מישהו וכשהו בתוכו גל כוח שמופל על המישהו הזה נשאב והוףך להיות של ההולו וכך יש למישהו הזה את הכוח שההולו שאב.

F A Q

New member
לא נכון...../images/Emo58.gif

המקור פשוט השתמש בהולו בכך שהוא הכניס אותו לששדים שלו, כדי שהם יעשו את העבודה השחורה... באותה מידה הוא גם יכל לבוא ולקחת את כל הכוחות שלהן.

למעלה