קפיץ-קפוץ

כרמל 1

New member
A-ha.. a-haaha ahhaaaa......

אני חושב שזה 401 כשסטן וקייל מבקשים שקרטמן יחזור למזחלת כדי שלא יפסידו לבנות...

כרמל 1

New member
A-ha.. a-haaha ahhaaaa......

הפעם זה סופית!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 407 - שכחתי את השם... כשמר גריסון מדבר עם מס. ויקטוריה ועם האיש שבתמונה על להפסיק להיות מורה ולהפסיק להחזיק אקדח בכיס...

../images/Emo26.gifתמונה 31../images/Emo36.gif

מצב נקודות richter: 7 ha shem: 7 elcool: 4 microbe15: 2 The 7th Turtle: 1 megalital: 1 1 :כרמל 1 positive energy: 1 1 :סער טובי wanna get high: 1 slayer 1: 1 הערות והארות כרמל, חבל שלא הבאת תשובה מלאה טיפ זהו... החל מהתמונה הבאה אין טיפים!!! בעצם גם עכשיו אין... פתרון תמונה 31 407- cheeroki hair tampons סורי אם יש שגיעות קטיב

ha shem

New member
זה קל....

Freak Strike פרק 601 כשקרטמן מתקשר לתוכנית של מורי פוביץ'...

../images/Emo26.gifתמונה 32../images/Emo36.gif

מצב נקודות ha shem: 8 richter: 7 elcool: 4 microbe15: 2 The 7th Turtle: 1 megalital: 1 1 :כרמל 1 positive energy: 1 1 :סער טובי wanna get high: 1 slayer 1: 1 הארות! מעכשיו אני עושה רק תמונות קלות כי נמאס לי כבר...

ha shem

New member
זה לא מ....

the spirit of xmes אני לא ממש יודע אם יש לזה מספר בכלל אבל נראה לי שזה משם

Kid Vicious

New member
נראה לי

שזה מפרק 0 שלפני הראשון... לא מהקריסטמס אין לי מושג למה אבל אני זוכרת שראיתי משהו כזה פעם.. כי כשהם עשו את הפרק של הקריסמס שהם עשו את הדמויות אז לא היה להם עיניים כאלה והגפריקה עצמה הייתה יותר טופה... אני מזבלת?

microbe15

New member
זה מ...

סנטה vs פרוסטי, שהיה לפני הספיריט אוף קריסמס (או סנטה vs ישו)

microbe15

New member
התבלבלתי לגמרי...

מאט וטריי עשו שני סרטונים על קריסמס, ולשניהם קוראים "the spirit of christmas" אחד מהם - סנטה נגד פרוסטי (משם לקוחה התמונה) והשני, המוכר יותר - סנטה נגד ישו

richter

New member
זה כן מ-spirit of christmas ../images/Emo4.gif

אמנם לקובץ קוראים אצלי משום מה santa vs. frosty ובעיקרון ישו הוא זה שנלחם שם נגד פרוסטי. בכל מקרה בתחילת הסרטון כתוב שם "the spirit of chrismas".

אולי זה..

אולי זה מהפרק שאנשעם מאבדים את הרוח חג המולד והילדים ומיסתר הנקי מכינים סרט, אבל הפרט הוא רוחחג המולד

למעלה