קפיין אורנג´ - עכשיו דעתי

d@r121

New member
קפיין אורנג´ - עכשיו דעתי

אחרי שרשור האימים בפורום הנה אני כותב את דעתי היום ראיתי את הקמפיין (כמה מפתיע...) ולפי דעתי הוא רומז על דברים אשר נמצאים ויהיו בעתיד באורנג´ למשל גם כאן תוכל לדעת שחבריך קרובים- יענו שירות INIRU אותו דבר לגבי המוזיקה- זוהי רמיזה דקה על דור 2.5 שלפי מה שקראתי אתמול ארונג´ קרובה מאוד אליו דניאל ולינסקי

AndreyS

New member
אבני....

אתה יכול לצאת החוצה ולראות את הקמפיין ואז תבין קצת יותר למה הוא מתכוון. InirU הוא שירות של אורנג´ ששולח לך קופונים בSMS שמעניקים הנחה בבתי עסק שקרובים למקום בו אתה נמצא. הוא גם מאפשר לדעת אם חברים שלך שהם לקוחות אורנג´ ומנויים לשירות קרובים אלייך. רוב השירותים הם חינם www.iniru.co.il

eranavni

New member
חחחחח

ראיתי את כל הפרסמות האלה אבל לא הבנתי על מה הם אז שאלתי חשבתי אוליי הוא התכוון לאיזה חידוש מסויים שאני לא מכיר

m e i r

New member
iniru

iniru אינו שירות של orange. מדובר בחברה בפני עצמה שנותנת את השירות נכון ללהיום היא נותנת את השירות רק ללקוחות orange אך שאיפותיה הן להתפשט גם לחברות האחרות.

eranavni

New member
שאלה קצת מפגרת אבל

תקנו אותי עם אני טועה אבל כבר עכשיו אפשר לשמוע מוזיקה למשל במוטורולה יאנג יש רדיו

AndreyS

New member
זה כל הרעיון - רדיו!

הקול אלא מועבר על גבי הרשת הסלולארית - אתה יכול לעשות ככה עם כל מכשיר למשל לבנות לתוך השלט הטלויזיה רדיו, יהיה לך שלט שאפשר לשמוע בו רדיו אבל זה עדיין לא אומר ששידורי הרדיו מועברים על גבי ממשק האינפרא אדום בינו לבין הטלויזיה... הרדיו ביאנג הוא מכשיר נפרד והלפון הוא מכשיר נפרד - הם ארוזים ביחד באותה החבילה ונשלטים ע"י אותו בקר אבל ממש לא אותו מכשיר - השיחה והSMS בסלולארי מועברים לחוד והרדיו לחוד. לכל אלה שירוצו לתקן והוסיף: תחשבו רכע אחד אם אבני (כן מהיום אתה אבני מבחינתי) באמת צריך את הפירוטים האלה...

צלצלן

New member
לא מדוייק

זה לא קמפיין שמפרסם שרותים עתידיים אלא קמפיין תדמית. הם לא מנסים למכור כלום הפעם לפי מה שאני מבין (רק את עצמם...)

למעלה