קפטריה בבית הלוחם

aviham

New member
קפטריה בבית הלוחם

המחירים בקפטריה יקרים ואולאי כדאי שיהיה פיקוח על המחירים אין סיבה שהמחירים יהיו כמו בת קפה בעיר . כדאי שתהיה יותר מודעות . ושהמחירים יהיו שווים לכל כיס .יש לדאוג שבמכרז על הקפטריה יזכה האדם שיציע את המחירים הזולים ביותר ושרות טוב.

חייקין

New member
פתרון ../images/Emo70.gif../images/Emo21.gif../images/Emo96.gif

להביא סנדוויצ'ים ותרמוס שתיה מהבית
אם רבים יעשו זאת, יאלצו נותני השרות "להתיישר" על פי כללי היצע וביקוש

aviham

New member
קפטריה בבית הלוחם

אם זה נכון שהמחירים ניקבעים ע"י ארגון נכי צה"ל אזי המצב חמור שבעתיים .אז איפה הפיקוח למה במקומות עבודה או באוניברסיטה ישנה מחירים זולים יותר . איפה הדאגה של האירגון לבאי בית הלוחם.

בני1234

New member
מחירי ם בבית הלוחם

במקומות עבודה או במקומות בעלי אופי יחודי כמו לימודים וכו ישנו גורם מסבסד. לכשימצא גורם מסבסד אני מניח שהמחירים ירדו. אף אחד אינו מוכן לעבוד בחינם או במחירי הפסד אז אנא נא לבדוק לפני שמתלוננים.....

aviham

New member
קפטריה

לבני הנחמד לידעתך המקומות שאתה מדבר עלהם לא מסובסדים וזה רק אגדה אני היה לי מזנון באוניברסיטה . ולא היה שום סבסוס והתנאי העקרי לזכיה במכרז היה להתחיבות על מחירים סבירים . ואים יצא מכרז ובו אחד התנאים העקריים הוא מחיר לצרכן ויתמקדו פחות בשכירות שמקבל הזכיין אזי ראה זה פלא המחירים ירדו . רווחת הנכה קודמת לרווחי בית הלוחם מהשכרת הקפטריה

בני1234

New member
מזנון בית הלוחם

אתה מוזמן להרשם ולגשת למכרז הבא שיפתח. נראה באיזה מחירים תוכל לתת שרות ולהרוויח.....

aviham

New member
מזנון.

אני רואה שזה הופך לאישי מדי. אני אישית לא מסוגל היום לבצע עבודות כאלה לצערי הרב כך שאין טעם שאני אגש למכרז. אבל כדאי כמו שאמרתי קודם להתמקד במחירים ואים תיסתובב באזור התעשיה בביאליק תימצא הרבה מסעדות הנקראות פועלים וותרשם מהשרות והמחירים ותאמין אף אחד לא מסבסד אותם ותהיה לי בריא . וזה לא עניין אישי

למעלה