קפטן - ג'ק - ספארו - שולת!!!!!!!
סוף סוף ראיתי את שודדי הקאריביים וזה הסרט הכי שווה שראיתי אי פעם! הוא פשוט מדהים! וקפטן ג'ק ספארו! זו אחת הדמויות הלא קיימות (מסרט/סידרה/ספר) הכי שולתות בעולם! הוא כזה ענק! הכל בו מושלם! הדיבור, המבטא, היציאות, השחור מתחת לעיניים, ההליכה,הגאוניות שבדמות הזו והמשחק המדהים של ג'וני דפ, הכל עושה אותו לדמות מושלמת שאני רשמית סוגדת לה. גם אורלנדו בלום מדהים בסרט, ואהבתי נורא את אליזבת', דמות מדהימה. ועכשיו לסיפור המייאש על כל השלבים שלפני הצפייה בסרט. אבל זה היה שווה את זה.
איש טוב לב ופורע חוק פיקסס לי (FXP. העברה מאוד מהירה משרתים מאוד מהירים ישירות למחשב שלי עם תוכנה קטנטנה, אני בעצם לא עשיתי כלום בקטע הזה, רק ביקשתי ממנו לשלוח לי משרתים שהוא במילא נמצא בהם) ישירות למחשב את הסרט בשני חלקים. כמובן, שמההתחלה היו בעיות. ההעברה עברה מצוין, היתה קצת בעיה עם הקבצים שהגיעו אבל סופר-סיוון לא נכנעה והצליחה לחלץ אותם מהזיפ. אח"כ, הגעתי למסקנה שאם אני רוצה לראות את הסרט עם כולם, אני אצטרך כנראה להשיג כתוביות. נשמע קל? חה! כתוביות.. בשביל מה צריך את זה בכלל? איזה בנאדם שפוי רואה סרט עם כתוביות?!
אז התחלתי לעבוד על הכתוביות.. הורדתי את הגרסא המתאימה מהאינטרנט (ולשם שינוי, זה עבד מהר ובלי חיפושים מיותרים), ואז התחיל הכאב ראש שלי. כדי לראות את הסרט בדיוידי, הייתי צריכה להצמיד כתוביות לסרט לצמיתות ואז להפוך קובץ AVI לקובץ MPG. שני מדריכים שונים (שילוב של מדריך של רוטר ומדריך של תפוז), חמישה תוכנות, הרבה כאב ראש, הרבה נסיונות, הרבה בעיות (קשה לתת במדריך לינק ישיר והסבר להתקנת קודק לVirtualDub, נכון?!), עבודה של 7 שעות (אבל באמצע גם היו הפסקת-יללות-במירק, הפסקות ייאוש וכו'
) משבע בערב עד שתיים לפנות בוקר, ובסוף - הברקה גאונית אחת של שילוב שני רעיונות משני המדריכים, שלוש נסיונות נוספים - והצלחתי! אז הצמדתי כתוביות לשודדי הקאריביים, והערב ראיתי את הסרט. זה לא יפריע לי כמובן לארגן דיוידי לבית של חברה שלי שם כנראה נתנחל ביום שישי הקרוב ולהביא את הסרט כדי לראות שוב, או לקרוא לכולם אלי ביום אחר. בכלל, יש לי הרגשה שאת הסרט הזה אני אראה שוב, ושוב, ושוב, ושוב.. מישהו אמר אובססיה נוספת לרשימה? ^______________________^
סוף סוף ראיתי את שודדי הקאריביים וזה הסרט הכי שווה שראיתי אי פעם! הוא פשוט מדהים! וקפטן ג'ק ספארו! זו אחת הדמויות הלא קיימות (מסרט/סידרה/ספר) הכי שולתות בעולם! הוא כזה ענק! הכל בו מושלם! הדיבור, המבטא, היציאות, השחור מתחת לעיניים, ההליכה,הגאוניות שבדמות הזו והמשחק המדהים של ג'וני דפ, הכל עושה אותו לדמות מושלמת שאני רשמית סוגדת לה. גם אורלנדו בלום מדהים בסרט, ואהבתי נורא את אליזבת', דמות מדהימה. ועכשיו לסיפור המייאש על כל השלבים שלפני הצפייה בסרט. אבל זה היה שווה את זה.