קפטן - ג'ק - ספארו - שולת!!!!!!!

PopPy

New member
קפטן - ג'ק - ספארו - שולת!!!!!!!

סוף סוף ראיתי את שודדי הקאריביים וזה הסרט הכי שווה שראיתי אי פעם! הוא פשוט מדהים! וקפטן ג'ק ספארו! זו אחת הדמויות הלא קיימות (מסרט/סידרה/ספר) הכי שולתות בעולם! הוא כזה ענק! הכל בו מושלם! הדיבור, המבטא, היציאות, השחור מתחת לעיניים, ההליכה,הגאוניות שבדמות הזו והמשחק המדהים של ג'וני דפ, הכל עושה אותו לדמות מושלמת שאני רשמית סוגדת לה. גם אורלנדו בלום מדהים בסרט, ואהבתי נורא את אליזבת', דמות מדהימה. ועכשיו לסיפור המייאש על כל השלבים שלפני הצפייה בסרט. אבל זה היה שווה את זה.
איש טוב לב ופורע חוק פיקסס לי (FXP. העברה מאוד מהירה משרתים מאוד מהירים ישירות למחשב שלי עם תוכנה קטנטנה, אני בעצם לא עשיתי כלום בקטע הזה, רק ביקשתי ממנו לשלוח לי משרתים שהוא במילא נמצא בהם) ישירות למחשב את הסרט בשני חלקים. כמובן, שמההתחלה היו בעיות. ההעברה עברה מצוין, היתה קצת בעיה עם הקבצים שהגיעו אבל סופר-סיוון לא נכנעה והצליחה לחלץ אותם מהזיפ. אח"כ, הגעתי למסקנה שאם אני רוצה לראות את הסרט עם כולם, אני אצטרך כנראה להשיג כתוביות. נשמע קל? חה! כתוביות.. בשביל מה צריך את זה בכלל? איזה בנאדם שפוי רואה סרט עם כתוביות?!
אז התחלתי לעבוד על הכתוביות.. הורדתי את הגרסא המתאימה מהאינטרנט (ולשם שינוי, זה עבד מהר ובלי חיפושים מיותרים), ואז התחיל הכאב ראש שלי. כדי לראות את הסרט בדיוידי, הייתי צריכה להצמיד כתוביות לסרט לצמיתות ואז להפוך קובץ AVI לקובץ MPG. שני מדריכים שונים (שילוב של מדריך של רוטר ומדריך של תפוז), חמישה תוכנות, הרבה כאב ראש, הרבה נסיונות, הרבה בעיות (קשה לתת במדריך לינק ישיר והסבר להתקנת קודק לVirtualDub, נכון?!), עבודה של 7 שעות (אבל באמצע גם היו הפסקת-יללות-במירק, הפסקות ייאוש וכו'
) משבע בערב עד שתיים לפנות בוקר, ובסוף - הברקה גאונית אחת של שילוב שני רעיונות משני המדריכים, שלוש נסיונות נוספים - והצלחתי! אז הצמדתי כתוביות לשודדי הקאריביים, והערב ראיתי את הסרט. זה לא יפריע לי כמובן לארגן דיוידי לבית של חברה שלי שם כנראה נתנחל ביום שישי הקרוב ולהביא את הסרט כדי לראות שוב, או לקרוא לכולם אלי ביום אחר. בכלל, יש לי הרגשה שאת הסרט הזה אני אראה שוב, ושוב, ושוב, ושוב.. מישהו אמר אובססיה נוספת לרשימה? ^______________________^

PopPy

New member
יה! תגובה! תגובה שלמה!

תודה שניש!
תגובה שלמה להודעה שלי! רק כותרת, אבל גם זו התקדמות, היא אשכרה קראה את ההודעה שלי, מה שלא קורה בד"כ לאור מגמת ההתעלמות ממני בתקופה האחרונה. יש עלי חרם ואף אחד לא אמר לי? ;;

ketty the sheep

New member
גם אני קראתי אתמול

אבל הייתי עייפה מדי אז לא הגבתי
*בורחת מאתי* LOL, כל ההתעסקות עם הכתוביות הזכירה לי את איך שישבתי שעות כדי להדביק דיבוב ברוסית לסרטים של ה"פ. זה היה נורא
, אבל בסוף זה יצא איכשהו, עם קצת עזרה מאבא שלי
וקפטן ג'ק ספארו הוא אכן מאוד מאוד שולת, אפילו שולת ביותר |אייקוןשלפיראטכזה|

שניש

New member
חרם../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo56.gif

ברור שקראתי את ההודעה שלך... ואגלה לך סוד
אפילו נהניתי

אתי יא ליפה אחת

יש מספיק אנשים שנהנים לעקוב אחרי הודעות שלך, לקרוא אותן, לצחוק מהן, להנות מהן ולא להגיב כי הם לא יודעים איך וזה סתם יהרוס. וגם אני כזו
שימי לב לתוספת בחתימה.

PopPy

New member
../images/Emo6.gif

Shnitz!
Did i ever said that i love u girl? (not in THAT way!
)
err.. and i think it's my first msg ever in TAPUZ in English! stupid keyboard.. i need a reset and i'm downloading something

sarah

New member
ושוב ../images/Emo13.gif הדוידי יוצא ב2 בדצמבר^_^

אני מפחדת מה יקרה לציונים שלי אחרי זה
וזה סרט הקאלט החדש של העשור (לפחות)
שווה את כל העבודה שלך
מתיש, איך את מסוגלת?!?! אני מעריצה אנשים כמוך שרה

PopPy

New member
Hehe ^^

It DEFINITELY worth it! I really wanted to watch it with my friends (they don't wanna belive me that this is the best movie ever! ;; "You also say Charmed [MECHUSHAFOT] is the best series".. =\) and i also promised my uncles i'll get them the movie (note to myself and an advise to everybody: DON'T promise ANYTHING u don't know to do! EVER!), and i like challenges (though in the future i think i'll pass on THIS kind of challenges...) BTW, I think i'll buy the real DVD when it's out, i want all the cool
It DEFINITELY worth it! I really wanted to watch it with my friends (they don't wanna belive me that this is the best movie ever! ;; "You also say Charmed [MECHUSHAFOT] is the best series".. =\) and i also promised my uncles i'll get them the movie (note to myself and an advise to everybody: DON'T promise ANYTHING u don't know to do! EVER!), and i like challenges (though in the future i think i'll pass on THIS kind of challenges...) BTW, I think i'll buy the real DVD when it's out, i want all the cool TOSAFOT.​

Marsha Figg

New member
לא יותר קל פשוט...../images/Emo54.gif

ללכת לראות את זה בקולנוע? אבל בכל מקרה- Welcome to the club!
.

PopPy

New member
../images/Emo6.gif

כן, אבל זה כבר ירד מהמסכים והחברים הפוסטמים שלי לא רצו לבוא. ("זה נשמע סרט גרוע, אז גם לשלם על זה כסף?!" ;;)

למעלה