קפוצ'ונים מישהו/י מכיר חברה טובה להזמין מהם קפוצ'ונים עם גלופות רצוי באזור ירושלים. תודה
מ מאיר אור New member 28/12/06 #1 קפוצ'ונים מישהו/י מכיר חברה טובה להזמין מהם קפוצ'ונים עם גלופות רצוי באזור ירושלים. תודה
ק קופידון יורה חצים New member 29/12/06 #2 גם אני צריכה אבל... רק על קפוצון אחד... כי שלי התלכלך... מה אני יכולה לעשות?!?! אני יכולה להביא למישו את הקפוצון שלי והוא יעשה לי את זה על קפוצון אחר?! כמה דבר כזה עולה בערך!?!? באזור המרכז.. תודה!!
גם אני צריכה אבל... רק על קפוצון אחד... כי שלי התלכלך... מה אני יכולה לעשות?!?! אני יכולה להביא למישו את הקפוצון שלי והוא יעשה לי את זה על קפוצון אחר?! כמה דבר כזה עולה בערך!?!? באזור המרכז.. תודה!!
Y yos9 New member 29/12/06 #3 אנחנו תמיד עושים בביגוד- זה בגבעת שאול, במרכז ספיר. תכתוב בגוגל ביגוד, זה הפרסומת הראשונה בצד. יש מצב שאם אתה מטעם בנ"ע אז יש הנחה, או שאולי זה רק בחודש ארגון... בהצלחה!
אנחנו תמיד עושים בביגוד- זה בגבעת שאול, במרכז ספיר. תכתוב בגוגל ביגוד, זה הפרסומת הראשונה בצד. יש מצב שאם אתה מטעם בנ"ע אז יש הנחה, או שאולי זה רק בחודש ארגון... בהצלחה!
ש שבותניקית New member 29/12/06 #4 אני גם ממליצה על "בי-גוד" זה איכות טובה.... קצת מתכווץ אבל פחות מחברות אחרות....
ש שבותניקית New member 29/12/06 #5 אני גם ממליצה על "בי-גוד" זה איכות יחסית טובה! (למרות שלפעמים זה מתכווץ קצת...אבל פחות מחברות אחרות!)
אני גם ממליצה על "בי-גוד" זה איכות יחסית טובה! (למרות שלפעמים זה מתכווץ קצת...אבל פחות מחברות אחרות!)
ר רעות האכלנית New member 30/12/06 #8 איך חולצות יכולות להתפרק../images/Emo12.gif../images/Emo35.gif../images/Emo205.gif
מ מאיר אור New member 31/12/06 #10 מצאתי. יש עוד חברה שנקראת אליפור גם הם בגבעת שאול ירושלים. יש להם באיכות טובה ולא יקר.... חבר אמר לי שקנה אצלם, נחמדים וכו', רק קשה למצוא אותם שם. אליפור הדפסה על חולצות.
מצאתי. יש עוד חברה שנקראת אליפור גם הם בגבעת שאול ירושלים. יש להם באיכות טובה ולא יקר.... חבר אמר לי שקנה אצלם, נחמדים וכו', רק קשה למצוא אותם שם. אליפור הדפסה על חולצות.