קפוצ'ונים, הסעות

ביזיון

New member
קפוצ'ונים, הסעות

ביום שני ה20 לנובמבר הפועל תשחק מול אשדוד למשחק קשה מול השניה בטבלה. המשחק יחל בשעה 20:30 ההסעות למשחק יצאו מאוסישקין בשעה רבע ל6 (17:45) ובבלומפילד ב6 ורבע (18:15). מחיר ההסעה הלוך חזור הוא 25 שקל. מי שמעוניין להירשם להסעה שיתקשר למספר 0508-918225. קפוצ'ונים חדשים יצאו ! http://img158.exs.cx/my.php?loc=img158&image=032.jpg http://img158.exs.cx/my.php?loc=img158&image=030.jpg התמונות יצאו בהירות בגלל הפלאש (תודה לירדן על התמונות) . מחיר קפוצ'ון הוא 50 שקלים , יימכרו במשחק מול אשדוד וביום חמישי באוסישקין . עדיף שתקנו מראש כי לא בטוח ישאר לחיפה. בנוסף , אתר שער 5 פותח מחדש את המבצע לגבי הספר אדום בנשמה ביחד עם המחבר יוסי גלס במחיר של 50 שקלים , מתוכם ילך סכום נכבד לתרומות האוהדים . מי שמעוניין , לפנות אליי בפרטי

מה אתה קופץ?..............

צריך לתפוס אותך ולהרביץ לך יא ביתריסט אידיוט

על האש

New member
נרי

אם תוכל לארגן לי את הקפו'צון הזה במידה לא'רג (L). אני אשמח לתאם איתך לפני משחק הבית מול חיפה ולהסדיר את עיניין התשלום,לצערי לאשדוד לא אצליח להגיע,ואשמח להשיג ק'פו'צון.

ביזיון

New member
עופר

יש בעיה, הקפוצ'נים יש להם ביקוש אדיר , יש כמות מצומצמת , ואני ממש לא יכול "לשריין" קפוצ'ונים כי אינ לא אחראי על זה. אני בספק אם ישאר לחיפה. בכל מקרה, אחריי שתיגמר הכמות יוציאו עוד כמות שייהה פחות ביקוש , אל תדאג, אתה תקבל
. דךר אגב, בספר אתה מעוניין? ליעל אני חייב ספר אני צרי לתת לו רשימה תכף.

על האש

New member
אוף שוב אני לא אשיג ק'פוצון :(

ולגביי הספר,כבר ארגנתי אחד. תודה
.

../images/Emo141.gifגם אני רוצה קפוצ'ון../images/Emo4.gif

אפשר לקנות אותו בדרך כלשהיא? מחנות ספורט או ממקום אחר? אם כן אשמח לקנות אחד כזה. דרך אגב ראיתי כאלה משנה שעברה. הם ממש יפים. בכל אופן תהנו ותבלו איתם

ביזיון

New member
אין מה לדאוג!

אחרי שיגמרו הכמות הזאת.יעשו חדשים . עד שכולם יקבלו , עופר ויעל , אני אעדכן אותכם בהמשך כי יהיה מאוד קשה להשיג מול מכבי חיפה.

mike sp

New member
בהצלחה היום באשדוד!

מקווה לראות כמה שיותר!!! יאללה הפועל!!

mike sp

New member
שאלה

למישהו יש מושג כמה עולה כרטיס למשחק מול אשדוד לנוער וכמה לבוגר?

למעלה