קפוץ!

NYCgirl 14

New member
השמועה נכונה??

יש שמועה שבקניון לצעירים במרינה יפתח הסניף הראשון של מייסיס בישראל!! זה נכון בכלל?? ויש עוד שמועה... שהקניון לא הולך להפתח! למישהו יש מושג? דרך אגב לדעתי הספורטק היה רעיון ממש יפה אבל לא ממש מוצלח.. זה היה די מאכזב לדעתי... הלכתי לשם ודי השתעממתי

*neta*

New member
ספורטק מאכזב?

משעמם? את יכולה לפרט יותר? ומה זה מייסיס?

*neta*

New member
תודה.

באמת לא יזיק עוד כולבו ענק בהרצליה
אני אבדוק את זה אח"כ.

NYCgirl 14

New member
מייסיס?

הספורטק היה ממש רעיון יפה אבל באתי עם ציפיות גדולות מידי כנראה.. ולא רק אני הגרפיטי היה רק 3 פעמים בערך ב"סדנת סלסה" זה היה כולה מוזיקה לטינית.. אני בטוחה שהרבה נהנו אבל לי אישית.. חוץ מלהפגש עם חברים לא היה מה לחפש שם! הרעיון העיקרי היה להפוך את המקום בלילה למקום עם הרבה פעילויות ולא רק מקום שמשחקים בו כדורגל או כדורסל אבל זה בדיוק מה שזה היה כדורגל וכדורסל אה סליחה, גם שחמט ודמקה

*neta*

New member
חכי חכי, תני להם זמן..

מתכננים להקים שם מועדון נוער, שמטרתו להיות מעין בית
שני לנוער של הרצליה. ובינתיים, הספורטק,כשמו הוא, מרכז ספורט. ופלוס הוא קרוב לקניון..

shiri_b

New member
ודוקים!../images/Emo8.gif

לא יודעת.....היא רעיון יפה לנסות להביא את האנשים לספורטק במקום להסתובב, במיוחד בימים האלה... אני מכירה כמה אנשים שהלכו ונהנו (לא אני.. אני אישית לא הלכתי) לדעתי זה מאוד תלוי כי יכול להיות שאתה אוהב משהו אחד אבל לא אחר...

pitzky

New member
מילקי המפורסמת!!

איזה אוטובוס בהרצליה לא שמע עלייך
?

pitzky

New member
חחחחחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif

בידיוק חשבתי על זה כשכתבתי את זה!!

pitzky

New member
../images/Emo45.gif

רוני מדבר בכיתה כי הבטחתי לו שאני אגיד לו שלום או משהו כזה ואני לא נותנת לו יותר מחברות שלי
ליריק\קיריל לקח את זה=\

milky666

New member
../images/Emo123.gif

חחחחחחח...... קריל 2000??? מה הוא עושה בבציפר שילך להום סנטר

Crystal

New member
למה את לא נותנת לו יותר...

מחברות הוא צייר לך שם משהו? ואריקה ראיתי אצלה שהיא נתנה לו ת´מספר מבלי שהוא אפילו בקש.. דרך אגב דס איך היה הסופשבוע עם עומר?

pitzky

New member
../images/Emo6.gif

לא, הלוואי שהיה מצייר לי... ואני יודעת שנתתי לו את המספר אמרתי לו שאם הוא צריך ודיתי לא נתנה לו טלפונים של אף אחד ניסיתי להיות נחמדה דיי עם השטויות
עניתי לך כבר בעל פה, אבל לפרוטוקול היה מקסים

למעלה