קפון פותח הכל

שפקס

שמקסית למי סימסת? שפקס הוא חנון אמיתי יותר גרוע מגואל, איך הוא עבר את המשימות יותר גרוע מבחורה. בשבקין חייב לקחת את המיליון שפקס לך הביתה.
 

השורד

New member
חבל. קפון ירה לעצמו ברגל

הוא בעצם הודה שהרעיון לקפוץ על אריאלה - רעיון מבריק שלמעשה ניצח את המשימה הראשונה במשחק - שייך בכלל לדן מנו. הוא טוען שהאסטרטגיה שלו היתה לפרק בריתות - ומספר על מהלך שבו מעיין אכן לכלכה על מרינה (הייתי יותר מעריך אם קפון היה אומר ששיקר למרינה כדי לסכסך בינה לבין מעיין). הוא אומר שהוא רצה את שפקס בגמר כדי שיודח ב-SMS-ים - וכולנו ראינו איך הוא ניסה להדיח אותו, ואביגיל היא זו שאמרה לו לרדת מזה. הוא רושם שבהדחה של לידר הכוח היה בידיים של שלישיית השורדים, כי הוטו היה אצל אביגיל. בדיוק מה שחשבתי!!! אבל... זו בדיוק היתה ההזדמנות שלהם להדיח את שרון ולהרוג 3 ציפורים במכה אחת: 1. פירוק ברית השפקסעלאך 2. להראות למושבעים, לשפקס ולקהל בבית שאינם נגררים - שפקס רצה להדיח את לידר, והם עשו לו תרגיל והדיחו את שרון. איזו גושפנקא יותר גדולה מזו יכלו להביא, שהם לא נגררים אחרי שפקס?? 3. הדחת שחקנית שלא כדאי להגיע איתה לגמר (שרון), לעומת לידר - שבטוח היתה מפסידה בגמר כי היא הנגררת הגדולה יותר מבין השתיים. ואם גם שרון נתפסה כנגררת פסיבית - אפשר היה להדיח בנקודה הזו את שפקס עצמו! בקיצור, ירד לי מקפון. כרגע אני רוצה שפקס או שרון. הלב מעדיף את שרון כמובן.
 

השורד

New member
אני איתך

לא חושב ששפקס שחקן מושלם, כי בפן החברתי הוא מזעזע, אבל לא היה השנה שחקן טוב יותר. שרון לא לחלוטין נגררה אחריו, כמו שמנסים לצייר, ולכן היא מספר 2. אם קפון יקח אני לא אתבאס, כי הוא בן-אדם טוב למרות השריטה. רק לא בשבקין.
 

mmeny

New member
לקפון באמת הגיע

האיש שבאמת הגיע מעמדה של הראשון שעף לעמדה של גמר. מי שבאמת יקרא את הכתבה בעיון,יגלה כמה סקופים. 1)קפון היחידי שפנה להפקה ולא הפוך בעונה הראשונה 2)קפון השורד היחידי שפנה להפקה בקשר לעונה הזאת 3)כולם באו עם בריתות מהבית-עוד סיבה לעונה הדפוקה 4)מעיין לכלכה על מרינה כבר בתחילת המשחק,קפון פנה למרינה שלא האמינה לו ופנתה למעיין שהכחישה מרינה יוצאת לא טוב-נתנה אמון למי שלכלכה עליה והאמינה לה ומעיין יוצאת הכלל גרועה-לכלכה,ושיקרה. זה מזכיר לי שדן אמר המועצה שמרינה עפה-משקרים כם ואתם לא מבררים לא מתיעצים-ישר מסתגרים ומאמינים -לפחות מרינה לא הסתגרה-זה לזכותה
 

davidlev0255

New member
קפון המינוס שלו שהוא לקקן וזה מגעיל

הוא חכם, תכחמן , ומשקיע במשימות הוא גם סכסכן ומינפולטור, אבל המינוס זה הליקוק
 

toncor

New member
שלא תהיה לכם איהבנה.למרות הביקורת שלי על קפון

אני מצביע רק - קפון ! בשבקין התנהג כמו סוס עם סכי עיניים, הוא אדם פאגני רדוד וחשוך . שרון לא השפיעה על התוצאה והגיע לגמר במקרה ובגלל צירוף מקרים שפע לטובתה שפקס אמנם שיחק הכי טוב אבל זו דמות שצריך להוקיע ולא להעריץ.
 

toncor

New member
זה נכתב בינואר 2007 - מתאר את קפון הכי מדוייק

http://www.tapuz.co.il/blog/ViewEntry.asp?EntryId=891929
 

davidlev0255

New member
לא הצלחתית להכנס למאמר שלך הפנו אותי למקום

אחר, כתבת משהו על תסביך הגבוה?
 
למעלה