קפוארה.

קפוארה.

תראו אני עומד להתחיל קפוארה. ואני רוצה שתספרו לי קצת על הנושא. ואני הכי רוצה לדעת פליקלק. זה קשה?,לומדים את זה בהתחלה? D:

בהצלחה ../images/Emo110.gif

צריך המון סבלנות והמון כוח רצון ובעיקר להמשיך להתאמן גם כשלא הולך כל כך קפוארה זה לא דבר קל ביכלל וזה לא רק אקרובטיקה קפיצות וכו ממש לא באיזה קבוצה ואיפה אתה תתחיל להתאמן?

רופין.

אני לא יודע את השם של הקבוצה. אבל ברופין. שמע אולי יש לך מסנג'ר או אייסיקיו שנדבר? ואממ.. פליקלק זה קל יחסית...?

Jabochi

New member
מרופין

יש לך פה את ג'יני שמתאמנת שם...אז לגבי איך ומה תדבר איתה. ולשאלתך,קודם כל אומרים פליק פלאק,דבר שני לדעתי זה קל..רק הקטע של הפחד אבל כמו שאמרו קודם אקרובטיקה זה חלק קטן מאוד מהקפוארה,ואולי תבוא בשביל זה,אבל תישאר בשביל הקפוארה. שיהיה לך בכיף. ד"א הקבוצה ברופין היא Corado De Ouro(חבל הזהב)

jennie 00

New member
חחחח איזה קטע

אני מתאמנת ברופין אצל תמר וסתם לידע כללי אנחנו קבוצת קודאו ג'י אורו חחח הגעת פעם לאימון
כי אם כן אז אני רוב הסיכויים מכירה אותך בקשר לפליק-פלאק זה לא תרגיל קשה אבל...צריך לתאמן ותרגל כדי להתצליח אותו טוב מו כול דבר אחר בקפוארה ובחיים בכלל

jennie 00

New member
בטח שמכירה...

אז אני משערת \שאתה כבר יודע שעות ימים וכאלה...

ג'ני :$

דיברנו במגרש! איך המאקקו שלי? ותגידי.. אממ.. בכפר את יכולה להגיד לי שעות וימים? תודה מראש.

jennie 00

New member
חחחח בכיפ...

האימונים מתקיימים בבית-ספר בר-אילן ביום שני האימונים הם משלוש וחצי עד חמש וביום חמישי האימונים הם מחמש עד שבע אם יש לי פה טעות אני אתקן אבל נראה לי שזה השעות

למעלה