מקום מיוחד../images/Emo35.gif
למה בכל קבוצה אצלכם מלמדים שונה לגמרי
וגם הייתי בבאטיזאדו וסדנאה (בערך, תיכף אני יספר...) שלכם, ואז עידן הררי סיפר על איזה קפואיריסט אחד מברזיל והוא אמר כך "ובקיצור הוא היה קפואיריסט ממש ממש טוב, עשה המון אקרובטיקה וסלטות
" מה זה משדר לתלמידים
קפואירה טובה=סלטות והרבה מהן
ועכשיו, לכל מי שכל כך אוהב את עידן הררי (ורוצה להמשיך לאהוב אותו...) שלא יקרא... זהו סיפור שקרה לי איתו. לחברה שלי היה סדנאה ראשונה, היא ממש התרגשה, ואני רציתי לבוא איתה, גם כדי לראות איך היא מתאמנת, לראות את הקבוצה שלה ובכלל לראות איך ובמה שונה צורת הלימוד אצלכם. בקיצור הגענו למקום ובדיוק התחיל האימון באתי לשבת בצד והמאמן של חברה שלי בא אלי ושואל אותי כזה מי אני, אני אומר לו שאני חבר של אחת התלמידות שלו ובאתי לראות אותה... טוב הוא כזה סבבה רק תשב פה הצד, אני כמובן בא ללכת לצד, ואז הוא שואל אותי אם גם אני לומד קפואירה, אני עונה שכן הוא שואל אותי אצל מי אני לומד אז אמרתי לו שאני לומד באבאדה. אז הוא כזה מעקם פרצוף ואומר לי זה יכול להיות קצת בעיה, הוא הולך לעידן ויענו אומר לו, אז הוא חוזר אלי ואומר לי פתאום תשמע האימון הזה סגור והוא רק לתמידים ששילמו (ואני רוצה להזכיר ששניה לפני כן לא היה לו בעיה שאני ישב ויראה). ואני כזה בהלם של כאילו מה הבעיה שלכם, ואז גם עידן אומר לי כזה, אני מצתער אבל זה אימון סגור, אסור להכנס ולראות (כאילו חושפים שם את "הסודות" של הקבוצה ואני לא אמור לראות). טוב אני אמרתי לו טוב ויצאתי מהאולם וישבתי בחוץ יענו עד שיגמר האימון. אני חייב לציין שג'יני (אני דיי בטוח שזו הייתה היא) באה ושאלה אותי מה אני עושה בחוץ, סיפרתי לה מה קרה, וגם היא הייתה בהלם, אבל היא הייתה ממש נחמדה, דיברה איתי קצת וזה...שאלה אותי מאיפה אני כמה זמן לומד וכאלה. קיצור חזרה לסיפור, לקראת סוף האימון היה להם רודה ורציתי יענו לראות אז עידן קלט אותי וטרח לבוא עד אלי ושוב להזכיר לי שאנשים שילמו להיות פה ואסור לי להכנס (וד"א לא הייתי בתוך האולם ישבתי בחוץ כזה וראיתי מהזוית, והיו שם מיליון אנשים לא מהקבוצה שנכנסו להסתכל, אבל לא זה אימון סגור
). עכשיו אני לא יודע למה בדיוק ההתנהגות הילדותית הזו מצדו (אני גם יודע את הסיפור, אבל זה היה לפני שנים...ונו באמת
תתבגר
) קיצור כל מה שעידן עשה שם זה לבייש את הקבוצה שלו לא יותר ולא פחות
אצלנו בבאטיזאדו היו שני אנשים מקורדאו ולאף אחד לא היה איכפת צחקנו איתם והתאמנו איתם כאילו כלום. נ.ב. כשסיפרתי את זה בפורום אומנויות לחימה הרבה אנשים שהיו שם מקורדאו אמרו לי כמה שהם באמת שונאים אותו, וכמה שחושבים עליו שהוא...