קפוארה

capoeira rulles

New member
רק רציתי להגיד ל:ze colmeia...

אתה סתם מלכלך על עידן בלי סיבה. אני תלמיד של עידן ואני רוצה להגיד לך שהוא אדם נחמד וטוב ושלא נדבר על איזה מאמן תותח הוא. זה נכון שעידן נורא נורא מקפיד על זה שרק תלמידים של קורדאו יהיהו נוכחים בארועים של הקורדאו אבל תאמין לי שיש לו סיבות. אתה לא יודע כמה הוא נותן ותורם לא רק לקבוצה שלו אלא לכל קורדאו ג'י אורו. יש לו תלמידים שיש להם בעיה בתשלום והוא בכלל לא מדבר. אני לפני כמה זמן לא שילמתי על שלשה חודשים והוא לא ציץ אפילו. אני באתי אליו עם התשלום והוא אפילו לא רצה להביש אותי ושלאול מה קרה. עד שלא תכיר אותו מקרוב אני חושב שאסור לך ללכלך עליו. תודה.

jennie 00

New member
נכוןןןןןןן../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

עידן באמת בן אדם מזה נשמההה
אומנם אני לא לומדת איתו אבל הוא העביר לנו את הסדנאות שלנו והוא מזה נחמדדדדד וגם בפסטיבל הוא ראה אותי עם ההורים שלי והוא בא להגיד שלום לההורים שלי וזה

Ze Colmeia

New member
לא מלכלך סתם...

זה סיפור אמיתי שלא המצאתי. ויש כל כך הרבה תלמידים בקורדאו שעושים ממנו כזה אדם גדול, אז אני פשוט מראה להם צדדים שהם לא רואים מעצם העובדה שהם בקורדאו... משמע אם אתה מקורדאו הוא יתיחס אליך טוב, ואם לא אז לא
ולא תגידו שאני מדבר שטויות כי עובדה שזה קרה

RaY MaN

New member
למה אתה מזיין ת'שכל ????????

אני הייתי באבאדא ושם זה שיעמום רציני ובקורדאו לא !!!!! כל האימונים שלנו הפ רק בסיס ובאמת רק במפגשים ודברים כאלה יש אקרובטיקה ולפעמים לפעמים גם בשיעורים אבל זה עדיף מכל הזמן לעשות רק בסיס ובעיטות כי גם האקרובטיקה זה קפוארה וזה לא נפרד מהקפוארה וזהו חוץ מיזה שההודות שלנו הרהרבה יותר משתי מתעמלות קרקע זה קפוארה יפה עם הרבה שליטה ותאמין לי שלעשות כמה שלטות זה מאוד יפה וזה גם קפוארה טוב מאוד !!!!!!!!!!!!!

jennie 00

New member
../images/Emo2.gif בקורדאו ג'י אורו...

שמים דגש מאוד חזק על הבסיס
אבל האמת שזה תלוי אצל מי אתה מתאמן .... וזה גם תלוי בתלמיד כי אני מכירה תלמידים שעקומים רצח בבסיס ועושים כול מיני ברגים ופיירבול וכאלה ואני מכירה אחרים שיש להם פחות תרגילי אקרובטיקה ויש להם בעיטות ישרות ויפות...ו..אני מכירה גם ישירים בבסיס וגם טובים באקרובטיקה

benny afro

New member
שמעו...יש הבדל בין להתאמן על בסיס

וטכניקה,לבין להתאמן על הכניסות/יציאות/אומנות לחימה, להתאמן על בסיס וטכניקה יש בכל קבוצה,אבל להתאמן על כניסות כמו:וינגצ'יבה,חסטאו,חסטיירה,צ'יזורה וכדומה,אין בכל מקום,וכאן נמצא הדגש של אבאדה,הדגש על המילה אומנות לחימה,ולא על המילה אומנות או המילה לחימה.

shayltd

New member
נכון, אני מסכים איתך בזה...

כי אבאדה זה יותר מכות מאשר אצלנו.. אנחנו מתאמנים, אפילו הרבה מאוד על תפיסות כמו שאמרת מקודם... אבל משתמשים בהם הרבה הרבה פחות ממכם! כי אצלנו אין את הקטע הזה של האלימות.. זה כל השוני!

benny afro

New member
גם אצלנו אין אלימות...

אנחנו משתמשים באלה... אין מכות פיזי.. רק בטעות,כמו שקיבלתי מיאלואה לפנים,אבל אני גרדואדו..

kranves

New member
אנחנו מתאמנים הרבה מוד על הכניסות

האלה וגם משתמשים בהם בהודה, אולם לא תמיד אבל הרבה פעמים.

למעלה