קפה

rachelea

New member
אם תכנסי לגלריות

וברשימה משמאל תקליקי על תמונות ממפגשי הפורום תמצאי תמונה אחת מהמפגש ב-14/2 ותוכלי לראות מבחר קטן מהאוסף. התצוגה די מבולגנת אך ניתן לראות מעט מזעיר מהמוצגים. אינני מעלה את אוספי לגלריות היות ובדעתי לערוך ביום מן הימים מבצע צילום של כל הפריטים באוסף. אך עד אז, תוכלי להסתפק במעט הקיים ובתמונות שהעליתי כאן, בפורום, בחנוכה בצמידות למאמרים על הסביבון.

rachelea

New member
האוסף שלי כולל כל סביבון

כל סביבון שאני מגיעה אליו. אך ההתמקדות שלי היא באיסוף סביבונים שימושיים, דהיינו סביבונים שלראותם בלבד לא מספיק ואפשר גם לשחק איתם. אך כאמור, יש לי גם סביבוני נוי, סביבונים ממרציפן ואפילו סביבוני מסטיק (אך אותם - אם רוצים מאוד - אפשר גם לסובב).

אה ותשמעי, אני עובדת הרבה עם חימר ו

אני יכולה לעשות לך סביבון מחימר יפה כזה מעוצב. יש מצב שתרצי כזה?

rachelea

New member
יש מצב כזה. כדאי גם שתשאירי חתימה

וכך יהיה באוספי סביבון מעשה ידיך. יש לי כמה סביבונים מעשי ידיהם של חברים, אומנים וילדי חברים.

האספן

New member
לא...........

לא... אם תיסתכל אחורה קצת בדפים אז תיראה שרשמתי הודעה שאני מחפש מטחנות קפה....וזה לא ביגלל שמישהו פתח שירשור שקשור לקפה....אני לא אוסף דברים ביגלל שאחרים אוספים אותם....

ke1234

New member
../images/Emo85.gifאספנות של כל הקשור לקפה

לאספן-אם תרצה להחליף צור קשר רן-אני שמח שזכרת אך עדיין לא קבלתי שום תגובה מאף אחד בקשר לקפה. אני לא מתיאש ועדיין מחכה. בינתיים שותה לי כוס קפה.

האספן

New member
תגובה

מה אתה אוסף?חוץ מקפה? בקפה רק התחלטי את האוסף אז אין לי הרבה,היה לי מטחנת קפה אבל ניראה לי שנתנו אותה למישהו...,ויש לי רק אריזות,לא משהו מיוחד,חדשים כמו שמוכרים בחנות,חוץ מאחד שזה אריזה של קפה טורקי מבית קלייה בנהריה,"קפה קרטר",ואני יכול להשיג עוד סוגים של אריזות מהבית קליה הזה(קרטר) אתה אוסף עוד משהו?

Mercyful God

New member
מנצל"ש : מי מעוניין ?

סיכה צה"לית, נראה לי של הנח"ל . מחזיק מפתחות מגניב . מי ?

האספן

New member
סיכות

אני מעוניין בסיכות צה"ל מה אתה רוצה בתמורה?מה אתה אוסף?

Mercyful God

New member
יש לי רק סיכה אחת ...

אשמח לתת אותה, מצדי ללא תמורה אבל אני לא ישקר - לא אכפת בתמורה . (= אני אוסף בולי אישים מהארץ ומהעולם, עטים (פירסומיים), וגלויות .

wimpi

New member
סיכות...זיהוי

ערב טוב יש לי שתי סיכות... האחת סיכת פל-מח (כך כתוב) : שני שיבולים וחרב באלכסון אשר הנדן יוצא מהשיבולת השמאלית(מלפנים)והלהב חותך בשיבולת הימנית (מאחור). ולמטה כתוב פל-מח. והשאלה..: האם זהו הסמל והאם יוצרים סיכות אחרי "מעשה"..לזיכרון כמוצרים נילווים או שזאת סיכה מאותה תקופה. סיכה שניה: עוגן , שלוש שורות גלים ושני עגורנים יוצרים שער..למטה כתוב "ופרצת ימה"..למי שייך הסמל הזה? תודה על כל תשובה וסוף שבוע נעים מתן

למעלה