קפה

קפה

זה רק קפה, אבל זה ריטואל שלם. ריטואל שמתחיל בלקום בבוקר עם פרפרים בבטן, במקלחת מושקעת וקרמים אחריה, באיפור שצועק "סקס", בשמלה שמתחננת שתקרע אותה ממני, בהלבשה תחתונה כל כך סקסית שאני מתחרמנת רק מלחשוב עליה. בשבילך, אפילו שלעולם לא תראה אותה ולעולם לא תדע. אחרי הקפה היה לך משהו חשוב לעשות, שהצריך המון ריכוז וקשב, הצלחת להוציא אותי מהראש שלך? אתה מדבר בטלפון ואני משתמשת בכל הטריקים בעולם כדי שתנתק, משחק בשיער, ספק נאנחת מעייפות ספק גונחת מחרמנות, משחקת עם השרשרת ומושכת את תשומת ליבך למחשוף, מתעסקת בצעיף שלך בשביל להריח אותך. עד שאתה מנתק. משהו בחיבוקים שלך היה אחר, קרוב יותר, חם יותר, על גבול ה"ממזמז". משהו באיך שהסתכלת עליי וחייכת כשאמרתי "אני הבחורה הכי רחוקה מפוריטניות שתמצא". כל נים וכל עצב בגוף שלי מתעורר מהריח שלך,מהמראה שלך, מהדיבור שלך. אני עושה מאמץ עילאי כדי לא להעלות את זה בקול, אני כל כך רוצה פידבק מילולי ממך! אני אישה של מילים! "אתה נמשך אליי?" "מה היה קורה בחיים אחרים?" "אתה יודע כמה אני רוצה להרגיש אותך בתוכי?" לעולם לא. רק, "איך השרשרת?" "איך הלק?" אף פעם לא הייתי בחורה של פורפליי ויותר מידי גיוונים ושגעונות, אני בחורה פשוטה וכל מה שאני צריכה זה זין עמוק בכוס שלי, גוף שנצמד לשלי, וגבר אמיתי, שיהיה גבר במיטה, שידע "לקחת" אותי. לקחת מה שהוא רוצה ממני. אני צריכה גבר שיגרום לי להרגיש שהוא גבר ואני אישה. קטנה יותר, חלשה יותר. אני צריכה אותך, שתמשוך לי בשיער, שתצמיד אותי לקיר, שלא תתן לי לנשום. שתיכנס עמוק לתוכי ותבטוש בי, אני צריכה לראות את הפנים שלך כשאתה גומר, להרגיש את הזרע שלך בכוס שלי ובין הרגליים שלי.

פייייייייייי

כל זה על הקפה של הבוקר.....

למעלה