קפה של בית קפה

קפה של בית קפה

נכון אני אוהבת את הקפה שלי בדיוק כמו שאני מבקשת היום נשבר השיא ישבתי בבית קפה הזמנתי קפה לפי תפריט (קבוע) הפוך דל גדול מאג זכוכית מפורק הרבה קצף רותח.................. (רק התפריט שלי מילא לו את הדף) וזה מקום שאני יושבת בו לא מעט בגלל הקפה(קפה כזה) בפעם הראשונה לא היה בכלל קצף וליושב מולי שבקש ללא הגיע מליון קצף בפעם השניה היה פושר עם קצף בפעם השלישית היה דלוח (קצף גילוח) פושר ומעצבן שתיתי בסוף ספרייט!
המלצר בא ולחש לי באוזן:" ברמנית חדשה היא ממש לא יודעת להכין קפה........
" מה הייתן עשות? מחזירות? שותות? מחליפות? מוותרות?

APRSMON

New member
ברורררר שמחזירההההה.

בעלי תמיד מחזיר את הקפה לחימום חוזר. חה חה חה מישהו החליט שקפה צריך להגיש פושר. ומה אם זה לא מתאים ליייייייייייייייייי?

חימום?????????????????

לעולם שלא יעשה זאת שוב!!! אין לחמם קפה \הוא נשרף חד משמעית!!! קפה לא מחממים מקבלים חדש כל עוד הוא רק הוגש!

bali

New member
מנהל
אממממ בעקרון מחזירה

ואני עדיין מנסה להבין מה הכוונה ב"מפורק" בתפריט הדרישות שלך לקפה... אבל נחזור לשאלתך... אם הייתי מבקשת משהו מיוחד או ספציפי ולא הייתי מקבלת אותו, הייתי מחזירה. אם היו מחליפים במה שביקשתי, סבבה, אבל אם לא, לא נראה לי שהייתי מגיעה לפעם שלישית בכלל. אם גם בפעם השנייה הייתי מקבלת לא את מה שביקשתי, הייתי אומרת למלצר ביי ביי, ושאני מצטערת אבל אני הולכת לחפש את הקפה שלי במקום אחר... לא הייתי מזמינה משהו אחר באותו מקום בפרינציפ.

../images/Emo96.gif../images/Emo96.gif../images/Emo96.gifקפה מפורק

משמעו חלב לבד תמצית לבד כדי שמינון החוזק בקפה יהיה שלי.

bali

New member
מנהל
אההההה ../images/Emo13.gif עכשיו הבנתי.

יש בזה הרבה הגיון האמת. לפעמים אני משתגעת מזה שהקפה חלש מדיי או חזק מדיי. בד"כ אני מבקשת עוד חלב/עוד תמצית אספרסו כדי לתקן את המעוות

לא שותה קפה, ובעבר לא הייתי מחזירה מנות

אבל למדתי שאם שילמתי-מגיע לי לקבל על מה ששילמתי, וכן למרות שלא נעים-אם זה משהו שממש מפריע לי והורס לי את הארוחה, אני אחליף מנה.

bali

New member
מנהל
גם אני בגישה שלך לגבי ההחזרות

יש לי משפחה של ביישנים אבל אני הפסקתי להתבייש. אני משלמת על האוכל ולכן אם משהו ממש הורס לי את ההנאה, אני אבקש להחליף. אני גם משתדלת לשאול מראש על דברים שעלולים להרוס לי (כוסברה למשל. טרייה או בזרעים. קמצוץ שלה וכל האוכל נהרס לי) כיד לא להצטרך להחזיר מנה רק כי לא טעים לי. פעם הייתי במסעדה עם חברים. חשקה נפשי בקציצות ברוטב עגבניות, אבל ידעתי שיש סיכוי שהם יכילו כוסברה, ולכן שאלתי. ושוב שאלתי. ממש וידאתי. הטבח נשבע שאין. ביס אחד והרגשתי שהטבח סנילי או לא יודע מה זה זרעי כוסברה... קראתי למלצרייה ואמרתי שיש בזה זרעי כוסברה. המלצרייה דיברה עם הטבח, חזרה ואמרה שהוא אמר שאין, אני התעקשתי שיש, ואז היא דיברה עם האחמ"שית, שדיברה עם הטבח, ואז באה אליי ושאלה אותי שוב מה קרה. אמרתי שיש בזה זרעי כוסברה למרות שכששאלתי ווידאתי נאמר לי שאין. היא שאלה אם אני אלרגית לכוסברה (כנראה חששה שאולי כן ואז משהו יקרה לי ואז זה מסתבך) ועניתי שלא, פשוט זה לא טעים לי כי אני מאד לא אוהבת כוסברה. היא נשמה לרווחה והביאה לי תפריט שאבחר משהו אחר. העסק הזה היה לא נעים. הרגשתי שחצי מסעדה על הרגליים בגלל הכוסברה הזו ובגללי. מצד שני, לא היתה לי כוונה לאכול את המנה הזו. בקיצור... לא להתבייש, להנות ממה שמגיע עבור הכסף שלנו.

yair_bar

New member
מנהל
היום בזכות השרשור הזה החזרתי מנה

ישבנו בג'ירף, המנה לא הייתה טעימה. התלטבנו אם להחזיר אבל אז נזכרתי בשרשור והחלפנו. המלצרית הייתה ממש לעניין ועשתה את זה בכיף ובלי לשאול שאלות

bali

New member
מנהל
../images/Emo45.gif כל הכבוד ../images/Emo13.gif

היום בארוחת הערב דיברתי על הנושא הזה ואמא שלי הזדעזעה מהרעיון של להחזיר מנה, אני וגיסתי טענו שכשמשלמים כסף נכבד על מנה והיא ממש לא מוצלחת, מי שמתבייש או מזדעזע - מתייבש ולא נהנה וסתם שרף כסף. כמובן שלא תמיד אני מחזירה מנה סתם כי לא מי יודע מה טעים לי. הפאשלה היא לפעמים בבחירה לא טובה שלי. אבל כשזה ממש ממש לא טעים ואני לא מתכוונת לאכול את המנה - אני אחליף.

dify

New member
אני מהמתביישים

אז אלא אם כן קרה משהו ממש קיצוני אני בטח לא אומר כלום, אולי רק אם ישאלו במפורש אני אבקש איזה שיפור קל (נניח תוספת חלב כדי שהקפה יהיה פחות חזק) ואם זה לא ישפר את המצב אני לא אגיד כלום. אני פשוט לא אגיע לשם שוב.... האמת, זה חלק מהסיבה שאני לא אוהבת לאכול בחוץ. משלמים הרבה מאד כסף (בטח יחסית לעלות של להכין לבד בבית) ומקבלים משהו שהוא לא בדיוק בסגנון שלי (במקרה הטוב) עד ממש לא מוצלח (במקרה הרע)- זה לא שווה את זה. בבית אני אוכל לפרגן לעצמי מנה בדיוק במינונים שאני אוהבת, מושלם. ובמקרה של קפה, אני אפילו לא מתחילה, אין "מכינ/ת קפה" שידעו להכין קפה כמו שאני אוהבת (חלש על גבול הבלתי קיים
, אף פעם אני לא מוצאת מה לשתות בבתי קפה). לרוב בנסיבות הללו יש לי איזה חברה שיודעת שצריך לבקש "מפורק"? יעני בנפרד, שמה לי קמצוץ ולוקחת לעצמה את השאר
(אבל ביננו, אפילו ככה זה פחות טעים לי מזה שיש לי בבית :):))))

מחזירה ועוד איך מחזירה.

את משלמת? תקבלי תמורה. אם יש דבר שמחרפן אותי זה הקטע הזה של הקפה. הם אף פעם לא יודעים איך להכין לי ולכן לרוב אני לא מזמינה והולכת בדילים על מים או משהו אחר. נכון, אני קרציה ויש לי דרישות אבל ככה אני אוהבת.

למעלה