קפה "רגוע: לסופשבוע

backdoorgirl

New member
קפה "רגוע: לסופשבוע

וואו. אני ממש לא יודעת איך הגענו לזה. בעצם-אני יודעת...אבל עדיין לא קולטת.

לפני חמש דקות עוד ישבנו עם קפה וטים טאם ופטפטנו על העבודה,עם המשפחה.

אחרי שנגמרו לנו הנושאים הסטנדרטיים עברנו נושאים יותר מעניינים...ובעוד הוא רואה אותי שואבת את הקפה דרך הטים טאם אני קולטת שהוא סוקר את החזה שלי.

"את יודעת,בחיים לא הייתי עם בחורה עם חזה גדול כמו שלך". אני מחייכת ומלקקת את השוקולד משפתי,שוקלת את מילותי. "סליחה על השאלה,אבל הוא טבעי?"

אני צוחקת ואומרת לו שהוא מוזמן לבדוק.הוא מסמיק והשפה שלו רועדת. "את רצינית??" בטח,אני אומרת לו. אבל שידע שאין דרך חזרה. מגע הוא דבר שנצרב,ובכל פעם

שניפגש בלובי של הבניין זה הדבר הראשון שיעלה לו לראש.הוא אומר שמוכן לקחת את הסיכון,ושולח יד. הוא חופן לי שד אחד ביד,שוקל אותו,מנסה לבדוק האם כף היד שלו מכילה

אותו בשלמותו (היא לא...), ממלמל לעצמו כמה הוא רך ונעים,חם ועסיסי. אני לוקחת את כף היד השנייה שלו ושמה אותה על השד השני והוא חש אותם, מלטף אותם,מרגיש את

הפטמות שלי דוקרות אותו דרך הגופיה הדקה,בעלת המחשוף. אני מתיישבתעליו, שמה את חזי על פניו והוא נאנח,טומן את ראשו בין שדי "אני יכול למות עכשיו,רק תעשי טובה ואל

תגידי לאשתו שמתתי ביניהם, תגידי שמצאת אותי ככה על הרצפה עם חיוך וזקפה",אני צוחקת והוא ממשיך לשאוף את הבושם שלי, לטלטל את ראשו בין שדי. הוא מוריד לי עם

השיניים את כתפיות הגופיה ומשאיר אותי בחזיה שחורה שבקושי עומדת בעומס, מגרה לי עם הזיפים את החזה,מצמרר אותי.אני מטה את ראשי אחורה והוא מנצל את ההזדמנות

להוריד לי גם את כתפיות החזיה,מגרה לי בעדינות את הפטמת עם זיפיו,לשונו ואצבעותיו.אני כבר רטובה לגמרי,מרגישה מתחתי את הזקפה שלו,והוא נאנח,כמה שאני

טעימה,ורכה,ואיזה עור מדהים...

ואז הוא מסתכל עלי ואני עליו, ההבנה שאי אפשר להמשיך מעבר למה שעשינו מחלחלת לאיברים ספוגי התשוקה שלנו, הוא מנשק לי את החזה ומחזיר אותי למצב המהוגן שלי,

לבושה ומכוסה. אני יורדת ממנו, מנערת את השיער וחוזרת לקפה שלי.

טוב שכן קרוב ממאהב רחוק :)

JILSER

Member
תמיד טוב גם וגם

טוב גם שכן קרוב וגם מאהב רחוק

תבור.

New member
בלי אפליה כלפי נשים...

שכנה טובה אבל ממש טובה...
לפעמים עדיפה גם על מאהבת קרובה...

למעלה