קפה עם הפורום.

../images/Emo124.gif מילה של חדש...

אורי... הפורום למעלה כל הזמן.. רק שיש כאלה שמסתכלים עליו מלמטה... (או מאחורה) ..
וקצת פחות ברצינות..... אני חדש וללא שום ספק "מרים" את הפורום למעלה..
והרבה פחות ברצינות.... לפעמים יש ותיקים שמנסים למשוך את הפורום למטה.. כדי שותיק אחר יבוא וירים אותו חזרה למעלה ..

כן ולא

לא-כי לא תוכלי לשנות. מה שהיה פעם לעולם לא יחזור, אפילו שישנם אנשים מהתקופה ההיא. המקום הזה עדיין מהווה בית חם לרבים מאיתנו ולמרות המתחים והריבים, אני מניחה שאם באמת רוצים, איש איש מתחבר לאותה נקודה שנותנת לו אור. אם לכל כך הרבה אנשים מתאים לפרוק מתחים בצורה שלך ולרבים מאיתנו נראית מכוערת-שיבושם להם ולא רק זה, סימן שבכל זאת עוד יש משהו בפורום הזה. בכל מקרה, להאנח על ימינו בפלמ"ח במקום להוסיף את אותו תוכן שחסר, לא יביא לך את אותו חיבור חסר. כן-כי מה לעשות, באמת היה אינטימי יותר, נעים יותר וכמוך כמוני,גם אני מצאתי אז יותר ענין בתכנים מאשר בריבים של היום ועדיין, כשיוצא לי-אין כמו לפתוח את הבוקר עם כוס קפה והפורום הזה...

יערית

New member
זה לא רק קפה של בוקר

זה לחכות לשירשור של שומרת "השלם את המשפט" זה כתיבה יוצרת של אנשים כמו תפוז פעם היה קטן עכשיו הוא ענק ככה גם הפורום פעם היה קטן היום הוא ענק וצריכים להחליט איפה להשאר אם בכלל. תמיד אמרתי שאין טעם לחשוב על מה שהיה,זה בדיוק כמו בחיים,להשען על אין היינו פעם{בתחילת הנישואים שלנו} ואיך סיימנו אותם?או מה קרה לנו במהלך הנישואים? לאן נעלמה אהבה?האם השתנינו? מי שרוצה לראות את הפורום אחרת,צריך לתת יד ורגל בכדי שהדברים יהיו אחרת,זוכרת שאמרתי למס' אנשים לא מבוטל כאן "אתם חסרים בכתיבה שלכם",הכתיבה שמעיפה אותך מהכסא ומפתחת את הדימיון, הכתיבה שנוגעת ללב ,הכתיבה הסוחפת אחרי תגובות מאלפות. זה לא נעלם,זה קיים בכל אדם שהוא כזה,אם אנשיםהחליטו לעזוב מבחירה,זה אולי כי כבר לא מוצאים את עצמם בין כ"כ הרבה אנשים, האינטימיות כבר אחרת,אבל זה קיים!! שוב לוקחת את ה
הורטואלי כמו שנהגתי לעשות בעבר: המקום פתוח,בואו בהמונכם להחזיר מה שנעלם אבל קיים.

G a v ® i e L

New member
אז...מה המטרה של ההודעה ?

את באמת חושבת שתשני פה את הדינמיקה עם הודעות שכאלו, אגב, אני מסכים כמעט עם כל מה שרשמת ואין לי שום בעייה עם ביקורת כדרך לשנות מציאות, אבל ללא מעשים נילווים ודוגמא אישית, זה רק דיבורים... אז יאללה, תרביצי איזה הודעה שווה ואיכותית, ככה עם הקפה והשבקייה, ככה משנים מציאות. גבריאל, ברוח טובה, כמובן.

jdpworld

New member
כל כך רוצים

שכבר לא רואים,,,אז נכון,אין בשביל מה,או לחילופין,על מה,ועדין רוצים,כל כך רוצים...

R a c h e li

New member
ואכן ....

כולנו נמצאים במקום אחר..... ורק הנוסטלגיה מחזירה אותנו, לרצות...אבל אין כבר על מה.... נכון שזה בסדר שאני מסכימה איתך.....

למעלה