קפה נסגר, קפה נפתח

FreakOfNature

New member
קפה נסגר, קפה נפתח

לכל החובבים - פתחו דוכן של אילנ'ס בקניון, בקומה העליונה מול המשביר. יש להם קפה ממש טוב, ואייס מ-ע-ו-ל-ה. חבל שזה רק דוכן ולא סניף אמיתי, אבל גם זה ממש לא רע. ובעצם חוצמ: ארקפה וקקאו (שבאופן אישי לא ממש חסרים לי כי אני לא אוהב את הרשת) כל הרשתות הגדולות כבר פה

FreakOfNature

New member
חיפוש וקצר בגוגל העלה ש:

עמוס לוזון נכנס כשותף בחברה, מה שמסביר את הכניסה שלהם לפתח תקוה. אני חייב לומר שאני סולד מהבריונות שמאפיינת את הלוזונים, אבל בסופו של דבר הם עושים מהלכים שתורמים לעיר, כמו הקמת בית פורשה בקרית מטלון, פתיחת סניף של בורגוס ביכין סנטר, ועכשיו - הצעד הראשון שלהם כשותפים ברשת בתי הקפה הוא להביא אותם לפתח תקוה. הרשת שכרה 100 מ"ר (כנראה שבכל זאת לא מדובר רק בדוכן וזו רק ההתחלה...) בקניון, לפי 364 ש"ח למ"ר (לשם השוואה, כשקפה ג'ו נכנסו לקניון לפני כמה חודשים הם שכרו שטח הרבה יותר גדול, ושילמו גם הרבה יותר למ"ר - נדמה לי 400 ש"ח למ"ר!), בחוזה לטווח כולל של 9 שנים (3 תקופות השכרה של 3 שנים כ"א). בכוונת הרשת לפתוח עוד כ-10-15 סניפים בתקופה הקרובה, כאשר הסניף בקניון הגדול צפוי להיות הסניף "הראשון והחזק" באזור (מה מוגדר מבחינתם כאזור פ"ת?). לרשת כבר קיימים סניפים בהרצליה, ת"א, כפר סבא ורעננה. האם זה אומר שצפוי לנו עוד סניף של אילנ'ס בעתיד בעיר? הייתי שמח אם כן, ונראה לי שהשותפות של הלוזונים בעסק בהחלט תתרום לכך. נשאר רק לצפות לסניף של ארקפה
ועדיף שלא יהיה בקניון (גם ככה אין סיכוי לראות אותם שם, אחרי שכבר ארומה, ג'ו, קופי אין ואילנ'ס כבר בפנים)

Czechgirl

New member
אני שמחה לעדכן אתכם

שיש סניף של ארקפה בפ"ת כבר למעלה מחודשיים. ברח' הרב פינטו, מול תחנת דלק 'סדש'.

FreakOfNature

New member
זה סניף זמני, ככל הידוע לי

לצורך קידום מכירות של גינדי, לא? הבנתי שהוא באתר המכירות.

FreakOfNature

New member
עברתי באזור היום. ה"סניף"

נמצא ממש בתוך מתחם המכירות, כך שהוא לא ממש רלוונטי אם רוצים לצאת בערב לשתות קפה עם חברים
אבל זו התחלה. אני מקווה שמישהו שם יתעורר ויבין איזה פספוס זה לא לפתוח סניף אצלנו...

Czechgirl

New member
נכון חלקית

הבעיה אתו היא שעות הפתיחה של הסניף שלדעתי נסגר בסביבות 9 ולא פתוח בשבת, אבל מאד נחמד לשבת בו בשעות הפתיחה. בכלל, אני לא בטוחה שיסגרו אותו כשתסתים המכירה של גינדי, למרות שהמיקום לא ממש אטרקטיבי..

FreakOfNature

New member
ימים יגידו ../images/Emo13.gif

אבל הייתי שמח אם הוא היה עובר למקום נורמלי, למשל בקרית אריה (פארק אזורים, או באזור של בית מגדל), בקרית מטלון, במרכז העיר או בסמוך להיכל התרבות.

למעלה