קפה נואר

קפה נואר

קבעתי בכלל למזללה, עם חברה שלא ידעתי שהיא שומרת כשרות. בטלפון זיהו אותי בשמי לפי הטלפון, ואז נזכרתי שכבר הזמנתי פעם אחת וביטלתי. כשהחברה מלמלה "אבל אין לי מה לאכול פה" והתחלנו בהתחפפות שקטה, הבנתי שכנראה שעדיף שאני לא אראה את עצמי שם בקרוב.... עברנו לקפה נואר שלידו עברנו בחיפושי החניה. זכרתי שאין להם עסקיות אבל חשבתי לנסות את המוסד והשניצל. המקום מאד יפה ושיקי במידה, עם כמה מדפי ספרים להשלמת הלוק הביתי, למרות שהמרפסת צרה בטירוף, אני לא מבין איך אפשר לשבת שם ולהנות. המלצר בא והתחיל להרצות על הספיישלים (ציין מחירים) עד רמת הבדל, קצת ריחמתי עליו ואולי הייתי צריך לעצור אותו, מכיוון שכולם היו יקרים רצח וגם מכיוון שבסוף הלכנו שנינו,איך לא, על שניצל (עם פירה ועם פלחי תפ"א, מגיע גם עם סלט-51 ש"ח). בהתחזרותי כי רבה ועקב געגועי לחציל הוזמן גם חציל בטחינה ועגבניות בגריל, ומנת לחם. הלחם-2 סוגים, קשה, חתוך עבה, טעים עם חמאה כמעט נוזלית, הלך טוב עם מיונז חריף שהובא כתגבור לקטשופ והחרדל (קצת דליל בשביל להיות מיונז). מכיוון שביקשנו הכל יחד, היה צורך בהינדוסים כדי לסדר הכל על השולחן ובתקיפה משולבת לפני שיתקרר. החציל היה אליפות, עם שיני שום קונפי טעימות. השניצל, וואלה,שניצל.לא שונה בהרבה מהשניצל עובדים שהייתי אוכל כשעבדתי בסימפל רמת החייל, אבל גם לא ציפיתי באמת להתגלות. מה שכן,יש בשר, והגודל (2 חתיכות) מכובד. עם 2 קולה זירו ואספרסו משהו כמו 160 ש"ח. השירות היה כאמור משתדל, חביב, קצת מנסה להצחיק אבל בקטנה, אני בתור סטייה אישית לא אוהב את הדיבור המתנחמד, נראה לי כל כך לא שייך או מתאים לטמפרמנט האמיתי של גברי ארצנו, אבל מה אני יודע. אולי בגלל יותר מדי שנות מלצרות. בשולחן ליד נצפתה מנת פרגיות מגרה, ורביבו לשעה קלה.

תודה על הדיווח

למה אין תמונות של מנת הפרגיות מהגרה?

אבשי ג

New member
טוב שהזכרת שהחברה שומרת כשרות כי

הבשר בשניצל של קפה נואר מושרה בחלב...

passioneta

New member
נשמע מענין, אנסה בפעם הבאה שאכין שניצל

עד כה עשיתי את זה רק עם יוגורט ורוויון.

תודה על הדווח..

גם קפה נואר אינו כשר...זה לא הפריע לחברה שלך? איזה שניצל בחרתם, עוף בקר או לבן (החברה מן הסתם לא לקחה את הלבן...). סה"כ מקום חביב ביותר עם אווירה ושירות טובים. השניצל שלהם דווקא ממש טעים לטעמי. תודה על הדווח

למעלה