קפה מישהו?

AgeGen

New member
קפה מישהו?

לאא קשור בכלל לעבודות בשדה... אבל שאלה לכל מי שכן עובד פה: מישהו יודע מה לעזאזל נסגר עם הקפה שלי? איליי וג'וס נסגרו כבר לפני חודש ועדיין אין שום דבר חדש.. חייב ללכת למק קפה המגעיל או לקוסקה העוד יותר מגעיל (ורחוק
). באמת צריך לחכות עד תחילת שנה שיהיה מכרז חדש או מה?? אני בטוח שאני לא היחיד שזה מציק לו ...

uselessid

New member
ואואו ווואוו ...

באנה , יא מעפן אחד ! זה הדבר הכי מגעיל שייש , מקדונלד עושים חרא ,נקודה ... המבורגר מעפן , ממתי הם יודעים להכין קפה !?!?!?!? זה דוחה ברמות !

uselessid

New member
אוקיי ,טוב אין ממש מה לצפות

ממישהו שהולך להיות דייל קרקע (ומתלהב מזה נורא) .. שיבין בקפה כלשהו ...

קטי23

New member
וואו... על מה העצבים....

הבן אדם בסך הכל אמר את דעתו, מה אתה יורד עליו?! בסך הכל קפה. שלא תפליץ עוד שניה....

uselessid

New member
אישית כבר לא אכפת לי ,מצידי שהטרמינל יישרף ..

העיקר שלא ייקרה לממן :) שם אין בעיית אוכל ומסעדות .

קטי23

New member
אתה עובד הרבה זמן בשדה?../images/Emo13.gif

נראה לי שגם אני אחרי הרבה מאוד זמן שם ירצה שהטרמינל ישרף..... אבל עד שהיום הזה יגיע, תמליצו לי על מקומות לאכול בהם....

AgeGen

New member
מממ עדכון

רפאלו פתחו דוכן מול איפה שאיליי היה... מצטער טום, הקפה שלהם מגעיל יותר משל לובה.

uselessid

New member
הכל שם נורא ...

צריך לחכות בתור שעות בשביל חתיחת קציצה ... ואז אתה מגלה שזה לא בדיוק מה שהזמנת בסוף הם גוזלים ממך משהו כמו 3 תלושי אוכל (משהו שתום לא ייזכה להנות ממנו כי בדיילי קרקע לא זכאים לארוחות בשדה ) ובסוף אתה עוד נשאר רעב ... קיצר עדיף רפאלו . או איזה משהו מהקוסקה למטה ... או לעשות משמרת צהריים ולאכול בתמחוי . תודה לאל שאני לא צריך לחשוב על זה יותר ... :) ואין יותר מגזרים ארורים ,שחקים , מעבר עובדים ריבוע וכו ....

malder

New member
בתור מישהו שעבד כמה שנים בשדה...

רק תמחוי! כל יום כל היום (אחלה ארוחת בוקר, ואחלה ארוחת צהריים וגם הסנדוויצ'ים לא רעים בכלל... מה שלום לובה? היא עדיין שם?) ו..... כן, חברות שירותי קרקע כמו לאופר-GHI, קיו.איי.אס ואירוהנדלינג לא נותנות לעובדים שלהם תלושים... כל הזין...

uselessid

New member
כן לובה עדיין שם ...

נכון ללפני שבועיים ... אני משער ששום דבר לא השתנה מאז ... אז יש לך מזל בתור עובד אל על :)

AgeGen

New member
תמחוי.. תלוי

ארוחת בוקר שלהם טובה. חוץ מזה שלפעמים שבחביתות יש המון המון המון שמן. ארוחת צהריים.. אם מתעלמים מהעובדה שהם לא מבשלים את האוכל עד הסוף, ואם נמנעים מלקחת דברים כמו אורז או קוסקוס ותפוחי אדמה גדולים, אז האוכל יכול להיות נורמלי. כבר קרה לי כמה פעמים שהיה משהו בסט כמו חזה עוף מעולה אבל קרה פעם שהיה קציצת חתול\כלב בדיוק כמו בצבא... לובה עדיין שם. ועדיין... נו, לובה.

קטי23

New member
היי, מה זה תמחוי בבקשה?

כמה שאלות של מתחילים, האם לדיילי קרקע של אלעל יש תלושים? תודה לוותיקים החמודים....

uselessid

New member
כן

לדיילי הקרקע של אל על יש תלושים . (ורק להם .. כל שאר החברות אין ) חוץ מזה יש הנחות לעובדים בכללי ,מקדונלדס הכי לא משתלם הכי יקר הכי זבל . מקומות טובים - קוסקה - כריכים סבבה , ג'חנון בשישי בלילה ובשבת נחמד ולא יקר בכלל . רפאלו בכיכר סבבה , ממש זול לעובדים יחסית ומשתלם מאוד , אוכל הכי מגוון והכי טעים . אני אישית אוהב את הכמון השווארמה שלהם בסדר גמור יש אנשים שיגידו שהיא זוועה אני אכלתי ולא קרה לי כלום מאז ...

קטי23

New member
אממ נחמד...

תודה רבה על הטיפים..... אני בטוחה שזה יעזור לי וימנע קלקולי קיבה למינהם, אבל שכחת להסביר לי ממה זה תמחוי? זה סוג של חדר אוכל? ושוב תודה.

למעלה