קפה מזה בתל-אביב

קפה מזה בתל-אביב

אני יודעת שהביקורות פה לא אהדו במיוחד בעבר, אבל אני הייתי היום לראשונה והיה ממש מוצלח. כמעט כל התפריט נ"ג וטעים מאוד! המחירים לא נמוכים בכלל אבל סבירים... המרקים מותרים, התבשילים, המנות האחרונות (אכלתי מאפין בננה מצוין!!)...

רחוב מזא"ה פינת אחד העם

זו מסעדה שמתיימרת להיות ידידותית לצליאקים, אני אישית מאוד לא ממליצה. מצד שני, הפעם שהייתי והתאכזבתי הייתה די מזמן כך שיכול להיות שהם שינו דברים. אני לא לוקחת את הסיכון אחרי הכאבים שהיו לי.

../images/Emo47.gifממליצה בחום!

מסעדה נפלאה עם שרות נפלא! לחלוטין לא "מתיימרת" - אכן ידידותית לצליאקים ואף יותר מכך. אני מבקרת שם פעם בשבוע / שבועיים לפחות, מבחר יצירתי של מנות וכולן כמעט נ"ג. מה שלא יהיה, הצוות שם תמיד יודע להמליץ או לא להמליץ לי מה מתאים. והכי חשוב- טעים מאוד מאוד. (בנוגע לכריכים- אני באופן אישי לא מתה על הלחמניות של בראל אבל תוכן הכריך מחפה
) כיף לשבת עם חברים לאכול בחוץ ולא להסתפק בברירות מחדל לשם שינוי... מומלץ בחום, כבר אמרתי?!

אותי כבר לא תצליחי לשכנע...

הטראומה של הכאבים וזה בנוסף לאוכל שלא היה לנו טעים והמלצר שהיה מזעזע, לא ישכחו בקלות...

daniela21

New member
לדעתי זה גם תלוי באחראית

כשהיא היתה נוכחת במסעדה (מפגש פורום), היה דווקא בסדר. כשהיא היתה בחופשת לידה והיינו שם היה ממש מגעיל - האוכל, השירות וכאבי הבטן. אולי עכשיו כשהיא חזרה המצב טוב יותר, אבל אני קראתי בפורום על מישהי שכתבה ששם היו לה כאבי הבטן האיומם ביותר וגם על מישהי שכתבה שלא היתה הפרדה בין עוגה נטולה ללא. לי זה מספיק.

פני בובה יקירתי,

ולמה את חושבת שניסיתי לשכנע אותך? ההמלצה הופנתה למי ששאל על המקום, אני חושבת שכבר הספקתי להבין את עמדתך ובכל זאת, גם אם היא לא בחפיפה אחת עם עמדתי, נסי להבין- המלצתי תשאר בעינה בעיקר כי אני, פעם אחר פעם יוצאת מרוצה מהמסעדה וההתרשמות שלי היא מביקורים חוזרים ונשנים. אני לגמרי מסכימה עם הרעיון שלא אחזור למקום שלא הייתי מרוצה ממנו אבל- קיימת גם אפשרות, מסתבר, שמה שטוב לאחד לא טוב לאחר ולהיפך. ולראיה- אני קוראת ומבינה שהיו למקום הזה לקוחות לא מרוצים אך עם זאת, לשמחתי בכל ביקור שלי שם (לעיתים אפילו פעמיים בשבוע) אני נתקלת בלקוחות חוזרים (צליאקים כמובן) שכמוני, נהנים כל פעם מחדש. ושוב, לשם סיכום והבהרה- אני לא משכנעת אף אחד, אני אומרת את דעתי ותו-לא.

את שרשרת אלי

אז למה שאני אניח אחרת? אגב, ציינתי בבירור שהחוויה הקשה שלי הייתה לפני זמן רב ואולי דברים השתנו שם. עדיין, כששואלים אותי אני מספרת בכנות אך הרגשתי לאחר מכן - מבחינת הבטן, בלוטות הטעם והרושם מהשירות (שהיה לקוי מאוד). גם אני כתבתי את דעתי, ולגיטימי שהדעות שלנו יהיו שונות.

לא נכנס לפרטים תפלים

הוספתי הודעה בהמשך לשרשור ואת היית האחרונה בו, לגמרי לא במטרה להגיב לך. כפי ששמת לב בוודאי, לא פניתי אליך בהודעתי מאחר ואני לחלוטין מכבדת את דעתך בנושא. הבה נסכמה שלכולנו דעות משלנו ואם מישהו כותב את דעתו אין טעם לחשוב ולחשוש שמנסים להניעו, כמו שאמרת, לגיטימי שנחשוב אחרת. מסביבי מספיק אנשים צליאקים מחוץ או מתוך הפורום שנהנים מהמקום כפי שאני נהנת ממנו. זה די כל מה שניסיתי לכתוב בהמלצתי על המקום וכך אעשה גם בפעם הבאה שמישהו יתעניין. ובהקשר אליך, יכול להיות שבאמת ביקרת שם נורא מזמן ודברים השתנו, אין לי מושג, אז לכן הוספתי שאת האספקט הזה אני לגמרי מבינה כי אני לא אחזור למקום כושל שהשאיר לי טעם לא טוב. רק שלשכנע או להניע זו הגדרה קצת צורמת. (במיוחד שלא היתה כזו)

כדאי שתלמדי את כללי השרשור

את לא סתם הוספת הודעה לשרשור, את שרשרת לתגובה שלי ולא לזו של פותחת השרשור. בדרך כלל כשגולש משרשר לגולש אחר, הוא פונה אליו, לא אני המצאתי את זה. אולי לא התכוונת להגיב לי אבל זה המצב שנוצר, מה גם שהתייחסת בתגובתך לדברים שאני כתבתי. לגבי חילוקי הדעות, נראה שאנחנו די מסכימות על זה שלגיטימי שכל אחד יחשוב אחרת, וזה לגיטימי מצידי לא להמליץ על המסעדה הזו אחרי החוייה שלי שם, לא משנה כמה המלצות חיוביות אני אשמע.

(נועית 7): אני כבר לא אוכל שם בחיים

טראומה כזו של התקפת כאבי בטן, יש לי רק משם, וגם אם פתאום תקף אותי וירוס לא קשור אני לא לוקחת סיכון.

למעלה