"קפה מאוזן"

Lowpro3

New member
"קפה מאוזן"

את תמיד מוזמנת לחזור השארתי לך מפתח לא סיפרתי לך בדיוק איפה הוא נמצא אבל את בטח תדעי... אני יודע שיום אחד, אני אשב לי לבד, במרפסת שאני ואהובתי נוהגים לבלות בה בלילות הקרירים של תל-אביב אעשן את הסיגריה שלי, אגיד לעצמי שאולי כבר הגיע הזמן להפסיק.. ארביץ שלוק מהנס הנוראי שאהובתי מכינה..כי כשזה בשלוק אז לא מרגישים שאין איזון בין הסוכר לקפה אשרבט איזה משהו במחברת הבלויה מרוב מסעות שלי, ואחשוב עלייך. וכמו בכל פעם אני אדמיין שאת עומדת למטה ברחוב וצועקת בשמי זועקת לי שהנה את פה מחכה לי ואתעורר מרגיש קצת אשם אבל לא מספיק... עכשיו שאני לבד, אחרי שאהובתי זרקה אותי אני יודע שכדאי שאני אפסיק לדמיין אותך צועקת לי מלמטה זועקת שאת מחכה לי. ולא כי זה לא יקרה, ולא כי גיליתי שהקפה שלי אפילו יותר גרוע מהקפה שאהובתי הייתה מכינה... כדאי שאני אפסיק , רק בגלל שבסופו של דבר הכל קרה כי השארתי לך מפתח אבל לא סיפרתי לך שהוא נמצא בתוך העציץ של הנענע ושאת הקפה שלי אני שותה עם כמות מאוזנת של 1קפה ו1סוכר.

Lowpro3

New member
היי

אני ממש אשמח לקבל תגובות.. בעצם זו הייתה המטרה של להעלות את הקטע הזה פה.. אז קדימה זרקו ביקורות!! -מור-

אני חושבת שזה חמוד

כמו שיר בשורות ארוכות. בגלל זה קצת הוטרדתי משלוש נקודות מיותרות, אני חושבת שמשפטים מקבלים יותר כוח בלי שלוש נקודות, וגם מהשגיאות התחביריות, זה turn-off רציני ("עכשיו שאני לבד"). אבל בהחלט שיר מתוק לאללה.

למעלה