קפה יוסף

tamarhp

New member
קפה יוסף

כמו שכתבתי כאן לפני שבוע, אני מחפשת מסעדה כשרה למהדרין באיזור המרכז, בשרית או חלבית, לארוחת ערב. לא פיצה-פלאפל. אמרו לי שיש את "קפה יוסף" בקניון סירקין בפ"ת. א. מישהו מכיר? יודע? איך המקום? מדובר בבית קפה של קפה-עוגה, או גם ארוחה ממש? ב. איך מגיעים לשם (מת"א/צומת גהה/ת"מ פ"ת) ואיפה זה בדיוק? אשמח גם לשמוע על מקומות נוספים. (היינו כבר בבלינצ'ס שושנה ברמת גן לא מזמן אז אני מחפשת משהו חדש, היינו בטובה'לה והיה קצת מאכזב, והיינו בטוליפ בנתניה ובעלי קיבל קלקול קיבה אז הוא לא רוצה לחזור לשם...)

tamarhp

New member
וגם בקוקה קולה

בצומת קוקה קולה אמרו לי שיש מסעדות טובות מהדרין. ראיתי בינתיים רק את משתגע בגהה שלפי מה שהבנתי זה יותר משהו בסגון של פיצה-פלאפל-סנדוויצ'ים ולא ממש מקום נעים לשבת. מישהו יודע האם יש שם מסעדות נורמליות ונחמדות לשעות הערב, ואיך הן?

לא הייתי אבל יש את בני הדייג

מתחת לגשר בית מעריב.. יש בה בשרים ודגים והיא כשרה למהדרין

tamarhp

New member
אמממ

איך שם? מה ההכשר? רבנות פ"ת מהדרין? נחמד לשבת שם? אווירה טובה? ידוע לך מה בערך התפריט? איך מגיעים לשם? איפה זה גשר בית מעריב? עקרונית אני מתלבטת אם ללכת למסעדה חלבית או בשרית - מצד אחד אני צמחונית אז חלבית, ומצד שני תמיד בעלי הולך למסעדה חלבית בשבילי, ולא איכפת לי ללכת לבשרית אם יש לי משהו קטן לאכול (מצדי אפילו צ'יפס, אני לא אוכלת הרבה), וזה היומולדת שלו אז אני מעדיפה משהו שהוא אוהב... מצד שלישי אולי הוא ירגיש לא נעים שאני "סובלת" בבשרית, למרות שאני לא..

מיכלי66

New member
אנטריקוט בנחלת בנימין כשרה

לבעלך.. ויש להם גם מנת דג אחת (לא הבנתי אם את צמחונית שאוכלת דגים או לא..) בכל מקרה נחמד שם. אם לא בבתי המלון יש לא מעט מסעדות כשרות וטוענים שטובות.. מזל טוב

tamarhp

New member
לא... ממש לא

המסעדה מחזיקה בשר גלאט אך היא עצמה (כל שאר המוצרים) לא מהדרין ומטעה את הציבור. בדוק. תזהרו. ואני צמחונית שלא אוכלת דגים...

tamarhp

New member
אשמח לשמוע על המקום

איזה סגנון? חלבי? בשרי? סיני? צרפתי? רוסי? נחמד לשבת? איזה כשרות מהדרין? איפה זה? איך מגיעים? יקר שם נורא?

איריסג

New member
"קלודין" ביהוד - מסעדה צרפתית

שפעם היתה ממש ממש לא כשרה (שרצים וכו') הפכה להיות כשרה למהדרין. שווה לבדוק אותה. אבל היא ממש מסעדה - מסעדה, בזמנו היא נחשבה אפילו די יוקרתית.

tamarhp

New member
ממממ

איך מגיעים לשם? אנחנו בלי אוטו.. איזה כשרות מהדרין זו?

SimpleAim

New member
ממליצה לך להיעזר בrest.co.il

יש שם קטוגוריה בחיפוש המתקדם של "כשר למהדרין" ולפי החיפוש שביצעתי יש בסה"כ 38 מקומות כאלו באיזור המרכז כולל מקומות של פאסט פוד. מכיוון שהשאלות שלך הן טכניות בעיקרן (מה בתפריט, איזו כשרות, איך מגיעים) שהם פרטים שנמצאים באתרי המסעדות ואם הם לא נמצאים ניתן להתקשר למסעדות ולשאול, אני בטוחה שיענו לך ברצון, במהירות ובדיוק רב יותר.

גסטרו

New member
סימפל- הוצאת לי את המילים מהמקלדת

וראיתי היום ממש מול מלון דן ברח הירקון בתל אביב מסעדה בשם צ'אנג משהוא , סינית מן הסתם עם שלט גדול - כשר למהדרין . לא יודעת אם כשרות של הרב מחפוד או אחרת.... לפחות המקום נגיש- נוסעים בקו 5 לרח בן יהודה פינת פרישמן והולכים טיפה ברגל.

tamarhp

New member
נראה לי

שהוא לא כ"כ יתלהב מסינית :( ובנוגע לREST אכן נעזרתי בו אבל לא כתוב באתרים באיזו כשרות מדובר (מלבד "מהדרין") ולכן שאלתי פה, וכמו כן המלצות מכם :)

tamarhp

New member
הופ הופ קפה יוסף

אני ממש ממש נואשת - מישהו מכיר את המקום ויודע איך הוא??

Sparks

New member
קפה יוסף הוא לא מסעדה אלא יותר

בית קפה עם כריכים וכדומה.... אני אישית לא אהבתי אבל מצד שני הייתי רק פעם אחת. ספארקס

tamarhp

New member
מממ

מה יש שם? רק טוסטים, סלטים פיצה וקפה? או גם בלינצ'סים, פסטות וכאלה?

למעלה