קפה הפוך=חיים

tairon

New member
קפה הפוך=חיים

החיים לפעמים יכולים לחלוף אל מול פניך בהבזק של שניה אתה רואה תמונות מן העבר ממש סרט רץ..אתה זוכר פתאום שמות של אהובים עליך חוויות ... אתה פתאום איזה מכשיר וידיאו עושה רייווינד על כל החיים שלך עד לאותה נקודה... הוא היה ישוב על גג של בנין במרכז ת``א אומרים שזה הבנין השני שהכי גבוה...ממש שם על הקצה הוא היה ישוב כל ת``א היתה פרושה לו אל מול עייניו..הרוח נשבה על פניו אלה שהיו רטובות מדמעותיו.. הוא ביקש בנקודה הזו לסיים את חייו... הוא התמהמה .. לא רואה עתיד לא רואה אייך יכול להמשיך הלאה רק ראה דבר אחד וזה את הסוף ברגעים מהסוג הזה אתה גם רואה את עצמך אחרי.. אחרי הגראנד מעלית שיש לה רק כיוון אחד וזה מטה במהירות אדירה.. הרגעים שאחרי מה תיהיה תגובת המשפחה? אייך יגיבו החברים? יכתבו על זה בעיתונים אחרי הכל הוא דמות דיי ידועה.. מי מחבריו ``הנאמנים`` ירוץ לתקשורת להתראיין בוודאי יאמר ``לא ראינו שזה מגיע.. הכתובת לא היתה על הקיר..... האדם האחרון עליי אדמות שהיית חושב שיעשה כזה דבר`` הוא ישב שם על הקצה גיחך לעצמו.. משום מה זה הצחיק אותו... חודש לפני הוא חי באופוריה אחרת לחלוטיין החיים נראו מאושרים עד בלי די העתיד היה ידוע וברור לו כך לפחות הוא חשב אייך גלגל מסתובב?? פעם אתה יכול להיות מלך העולם ..ופעם אתה על הגג בדרך לתחתית שלא על מנת לחזור... בעודו ככה מהרהר לפתע חש ביד על כתפו..מיהר להסתובב וראה אישה ניצבת בסמוך אליו ``מה אתה חושב שאתה עושה בדיוק באנג`י ללא חבלים??``.. הוא חייך אליה הצחיק אותו משום מה הרעיון של באנג`י ללא חבלים... ענה לה קצר וקולע...``מסיים פרק בחיים באופן מוחלט`` ``מממממממ אז אני מפריעה לך בריכוז אני גורמת לך לעיכוב???... לא לא אל תתעכב בגללי בבקשה יו ממש מחזה מלבב זה יהיה לראות אותך עוד שניה מרוסק איברים`` עכשיו היא ממש הצחיקה אותו...מצא את עצמו צוחק בקול.... ``תגיד עם כבר אתה מתעכב למה בדיוק אתה רוצה לקפצץ לך מפה?`` ``זה לא באמת איכפת לך למה ..אחרי הכל את לא מכירה אותי ..מה זה נוגע לך??`` היא התיישבה לידו ``וואוו אחלה נוף מה שלא רואים משם רואים מפה.. בינינו אני לא יודעת מי אתה והפנטזיה של חיי היתה להתקל באחד כמוך.. אתה מהסוג של האנשים שמרימים ידיים מהר ובקלות..קצת קשה זהו נשברים??`` איזה נודניקית חשב לעצמו..מי היא בכלל אין לה מושג או שמץ מה קרה לו ובכל זאת בגללה הוא נעצר לחשוב..... היא המשיכה בשלה....``תגיד באנג`י עם או בלי...איזו תחושה זו צריכה להיות`` הוא הסתכל לראשונה בפניה היו לה תווי פנים מדהימות ממש פני בובת חרסינה ``של ריחוף מין הסתם...רק שבסוף יש טראח גדול וזהו.....`` היא פרצה בצחוק אדיר ``יווו אני מתארת לעצמי אחרי זה את עובדי הנקיון מקללים אותך...... איזה לכלוך תעשה ..לא מספיק המשכורת שלהם לא משו..`` הוא הביט עליה.....לא יודע עם לצחוק יחד איתה או מה בדיוק.. היה נראה משועשע מהתיאורים שלה... היא הצליחה להשכיח ממנו תחושות רעות.....לפתע לא זכר אייך בכלל הגיע לנקודה הזו של רצון לסיים את החיים... ``תגיד זה יקח לך עוד הרבה זמן???? לא תבין אני במקרה לחצתי במעלית על הקומה הלא נכונה והגעתי לפה...אני כבר שעה מתה לעוגה ככה טובה משו מושחת שכזה עם קפה הפוך ליד`` הוא הסתכל עליה המום לגמרי..מה היא לעזעזאל חושבת לעצמה שזה עוד איזה תוכנית גיפורדיי עם ההוא מהכולבוטק???... ובכלל התיאור של העוגה ממש עורר אצלו את המיצים של הקיבה והרי הוא חולה עוגות... ``אולי תעשה הפסקה ונרד יחד אתה יודע כמו מעין בקשה אחרונה של מת מהלך שכזה???`` זהו עכשיו היא הרסה אותו לגמרי הוא ממש התגלגל מצחוק..... היא התרוממה והושיטה לו את ידה הוא אחז בכף ידה וזה היה כאילו היא ממש ברגע זה משכה אותו חזרה לחיים.... הוא התרומם ושניהם ניצבו שם על הקצה...היא התקרבה אליו וחיבקה אותו.. החלו לפסוע לכיוון המעלית נכנסו פנימה הדלתות נסגרו.... והמעלית ירדה אט אט מטה.............

אולי אפשר אחרת?

קוסם ענק שלי - שיודע להפוך כל רגע של יאוש לרגע של תקווה הפילוסוף הענק שיכול לתאר רגעי משבר עם צחק על השפתיים טאי, תשנה לי בבקשה את הסיפור. רוצה שהוא ישב רק ליד המעלית, עוד למטה, בכניסה לבניין ויתלבט. גם שם היא תופיע גם שם היא תזמין אותו לכוס קפה כי אם לא היה , כמו כולם, ילד מדהים לא היתה מוצאת אותו גם למעלה. שתי נשימות לפני החלטת האובדן מחכה בובת חרסינה - שיכולה כמוך להפוך כאב גדול לאושר ענק אהבתי

צר לי

צר לי טאי בחיים זה לא כך אבדנות זו מחלה שלא מופיעה כך סתם לרגע וחיוך אחד משנה את המהלך זה מקנן ואם היא הסיטה את המהלך לרגע אם לא תרפא היא תשוב אז מחר הוא ינסה בדרך אחרת כדורים, תליה, יריה.. אני יודעת אני מנוסה פעם אחת שיניתי את דעתו ואחכ אחכ ומאז אני אלמנה

למעלה