השנה עשינו לבקשת הגיס היקר גם חזרת לבנה שורש חזרת מגורד, מיונז, לימון , מעט סוכר ומלח טעים מאד
K katam New member 24/4/14 #22 השנה עשינו לבקשת הגיס היקר גם חזרת לבנה שורש חזרת מגורד, מיונז, לימון , מעט סוכר ומלח טעים מאד
K katam New member 24/4/14 #21 עשינו לפסח, בעידן מעבדי המזון לא כל כך קשה עשינו את כל התהליך. אני זוכרת איך חמי ז"ל היה כל פסח עומד לגרד חזרת על פומפיה
עשינו לפסח, בעידן מעבדי המזון לא כל כך קשה עשינו את כל התהליך. אני זוכרת איך חמי ז"ל היה כל פסח עומד לגרד חזרת על פומפיה
B bob68 New member 24/4/14 #26 על הדיווח עושה רושם טוב. אאל"ט בקפה בתיה הישנה שמו על השולחן גם לחם. כך גם בבתיה החדשה ? יפה שהם ממשיכים להתנהל בצורה טובה ולהשביע את רצונם של חובבי הז'אנר.
על הדיווח עושה רושם טוב. אאל"ט בקפה בתיה הישנה שמו על השולחן גם לחם. כך גם בבתיה החדשה ? יפה שהם ממשיכים להתנהל בצורה טובה ולהשביע את רצונם של חובבי הז'אנר.
ע עוגת תפוזים New member 25/4/14 #27 את טועה בדבר אחד... האוכל שצילמת דווקא נראה לי פוטוגני להפליא. הכל נראה טעים טעים. (וגם שאלה יש לי-את יודעת אם כשר שם?)
את טועה בדבר אחד... האוכל שצילמת דווקא נראה לי פוטוגני להפליא. הכל נראה טעים טעים. (וגם שאלה יש לי-את יודעת אם כשר שם?)
ס סבתא רותרות New member 25/4/14 #30 אולי אין תעודה אבל התפריט נראה כשר לגמרי. מניחה שגם בפירה לא שמים חלב או חמאה כי כך עושים פירה אשכנזי של פעם...אבל זה אפשר לשאול. זו נראית לי הפינה היחידה שצריך לסגור כדי לוודא כשרות.
אולי אין תעודה אבל התפריט נראה כשר לגמרי. מניחה שגם בפירה לא שמים חלב או חמאה כי כך עושים פירה אשכנזי של פעם...אבל זה אפשר לשאול. זו נראית לי הפינה היחידה שצריך לסגור כדי לוודא כשרות.
ע עוגת תפוזים New member 25/4/14 #32 זה בדיוק מה שגרם לי לשאול מלכתחילה... היא לא ציינה שום מרכיב חלבי או לא כשר (והצילומים מאוד מפתים. מאוד. )
זה בדיוק מה שגרם לי לשאול מלכתחילה... היא לא ציינה שום מרכיב חלבי או לא כשר (והצילומים מאוד מפתים. מאוד. )