קפה -- בשניים

motin10

New member
קפה -- בשניים

כל ערב באותה שעה כשהיא הביתה מגיעה אני יושב לי בחלון עדיין באותו חלום אולי תאמר היא לי שלום ----יו איזה התרגשות אני המום מעצמי וכשהרימה את ראשה פתאום אבדה לי התחושה----ממש דרמה אם זה דמיון או מציאות או שסתם אני חנוק יושב מול המסך ומסתובב עם פרפרים בלב לא עוזב בלי נשיקה -------יו ממש לגעת באושר אבל הדרך עוד ריקה הלילה לא תיהיה פגישה כבר שתים עשרה וחמישה השיר מוקדש לשרי קשתית לנטלי לספיר לחן לאור לליסססססססססססססססס שכחתי מישהי????לא נורא היא תסלח לי ........................ מואההההההההההההה גדול מכל הלב ....נץץץץץץץץץץץץץץץץץץ

princess lis

New member
אותי ...הישתדלת לא לשכוח../images/Emo8.gif

לילה טוב

or1

New member
../images/Emo96.gif בחצות + ......../images/Emo29.gif

כל ערב באותה שעה מגיעה הביתה ואותך רואה מביט בי כך מחלונך ובונה את חלומך מבינה את הצפייה והיום נפלה ההחלטה שולחת לך
שיהיה לך ליל מנוחה or1

princess lis

New member
or1 אחותי...לבית ביאליק...../images/Emo96.gif../images/Emo51.gif

שובבה אמיתית היא אחותי גילי נשיקה שולחת מאחורי גבי קבל
ממני...גילי... למרות שלא נקשת בדלתי פרינצס ליס
ליל מנוחה

motin10

New member
אור 1111111111111

אור תודה מכל הלב..אהבתי .......... דרך אגב אור מאיפה נפלתם לי את וליס אחלה חברות ואחלה חמודות ואחלה שבאחלה עם חומוס אחלה מת עליכםםםםםםםםםםםםם נץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץ

or1

New member
נפלנו מוטי ../images/Emo35.gif ../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

הכל אצלך בא בזוגות (לפחות)
שמחה שאהבת ושהכל אחלה רק בקשה אם אפשר ... מוכן לוותר על החומוס
שונאתתתתתתת חומוס אבל אותך .... המשך יום טוב or1

princess lis

New member
מוטי´לה...נפלנו ישר מ"קן לציפור"

ואני לשם שינוי ... אוהבת ... מאד ...מאד... ואנחנו אחלה... ואתה אחלה... ואני אוהבת חומוס אחלה. פרינצס ליס-חיה עליך

למעלה