קפה בודפשט

רותיקו

New member
קפה בודפשט

אז קצת עדכונים על המסעדה על פי מידע שאספתי ממקורות בדוקים. א. נכון פעם היא הייתה ביפו. ב. אז הבעלים היה קמני. ג. לפני שנה וחצי המסעדה עברה להדר יוסף ונכנס שותף חדש. ד. קמני על כל מעלותיו וחסרונותיו נשאר והיה. ה. כבר שמענו רבות על ההתנהגות של בעל המסעדה, כנראה היה זה קמני, על פי עדויות של חלק מן המתלוננים. ו. השותף החדש לא הסתדר עם הקמני ולכן עזב. ז. חבל, כי דווקא החיוך שלו היה אמיתי. ח. נו, מה אגיד לכם, האוכל תמיד היה טוב. הבעיה היא ביחס ללקוחות. ט. ליוליקה, חבל שלא אכלת מן העוגות כי דווקא יצא לי הרבה לבוא רק לקפה ועוגה וזה היה שווה. עכשיו אין קרמשניט ואין ריגו יאנצ'י ולא דובוש כמו שהיה. אבל אני אופטימית. עוד מחכה.

יוליקה

Member
מנהל
רותי, אני לא אכלתי מהעוגות???

אכלתי כמעט את כל מה שיש בתפריט (כשבעלך היה עדיין בשותפות). לא יכולנו להפסיק להתמוגג. אני חושבת שכתבתי גם פה בפורום וגם באתר של המסעדות יש לי תגובה. כפי שהזכרתי, חברה של אמי היתה שם בסוכות והתאכזבה מאד.

ok45

New member
אכזבה

בעלי (בן ליוצאי עירק) שאוהב מאד את המטבח ההונגרי של חמותו סעד שם ביום חמישי - אכזבה גדולה! הזמין אורח לאכול איתו כדי להכיר לו את האוכל הנהדר, ובצברית "התפשל"! אוכל הונגרי אמיתי - רק בבית

למעלה