קפה בגדד- 12/4

קפה בגדד- 12/4

"קפה בגדד" במרכז תרבות ראסל ברמת גן יום ג' 12-4-05 בשעה 20:30 ערב של צלילים שזורים בסיפורים הומוריסטיים המשקפים תמונה של חיי היהודים בעיראק שנות השלושים של המאה העשרים. השחקן אריה אליאס יוצר פסיפס מרתק של סיפורים הומורסטיים בלווי צלילים ושירים מבגדד של שנות השלושים שיוצרים תמונה ששגונית של חיי הקהילה באותם ימים. חברי האנסמבל סדארה ינגנו קטעים אינסטרומנטלים ושירים מיצירות האחים אלכוויתי, מוסיקאים יהודים שזכו להערכתו של בית המלוכה העראקי. המופע פורס יריעה על תור הזהב של המוסיקאים היהודים בעיראק וקשרי הגומלין עם מוסיקאים מובילים במזרח התיכון בכלל. חברי האנסמבל ינגנו גם יצירות מוסיקליות של גדולי הזמר המצרי שאיתם שיתפו פעולה האחים אלכוויתי כגון אום כולת'ום ועבדול והאב. בסיום הערב ישמיעו פיוטים פופולריים בקרב יהדות עיראק. אילנה חנגל-שירה אלעד גבאי בקאנון איתמר שחר בחליל ארמון סבח בכינור בלאל ארשיד בעוד יהודה מועלם בתופים

ע מ ר ה

New member
לדליה: המפגש ../images/Emo6.gif../images/Emo24.gif

אהלן דליה סדיקתיוסחבתי , מה שלומך ?? שמחתי לקרוא את הזמנתך לחברי הפורום, בתקווה שיבואו. היום קראתי את הצעתו של מנהל הפורום בקשר לתוכנית ב"קפה בגדד" נשמע יותר שמח ועליז. אולי תוכנית זו תתאים יותר לחברינו בפורום. מה דעתך להביא את ההצעה "למשאל בפורם" או\ו להתיעצות עם מנהל הפורום.

דליה נס

New member
יענו אשקון ?? ניקעד בל קחוואה ?

בהחלט נראה גם לי , אלא שאליה וקוץ בה. יהיה צורך להזמין כרטיסים מראש , ברמת בגדד לא בקלות משגים כרטיסים לקפה בגדד
וקצת יותר ברצינות , בנתיים לא רואה שיש הענות
למפגש בכלל

דליה נס

New member
נפגש בלונדון ????

לא לשכוח פיג'מה
אולי יצלח מזלנו ונפגוש שם את קונן המדריך

תרקדי

New member
אם בלונדון, אז גם אני באה ../images/Emo160.gif

רק תתנו לי התראה מראש, כיוון שאני צריכה להכין את הבוסית שלי מראש. :)))))))))))

ע מ ר ה

New member
ניקעד בל קחוואה ונראני ../images/Emo6.gif

נצטרך להודיע לכל המעונינים להרשם, כדי שתהיה אפשרות להזמין כרטיסים במרוכז. חיבים לקבוע תאריך סופי להרשמה, אחרת לא נצליח לארגן כרטיסים לקחוואה מאל בראדד. מה דעתך ??????????

למעלה