קפד ראשו

קפד ראשו

אה, שלום. מישהו שלח אותי לפה. הוא השביע אותי שאני לא אגלה עליו פרטים כי הוא חושש לחייו. מה שכן, הוא טוען שכאן זה בדיוק המקום ללבן את הסוגיה הזאת שלא מותירה בי מנוח. (ואני, אל תראו אותי ככה, היו בי כבר הרבה מנוחים בחיים שלי: המנוח צביקה שכן לי פעם בלבלב, המנוח גידי היה מטייל לי בתוך הכתף בכל יום שלישי אחר הצהריים. במיוחד זכורים לי לטובה הדברים שהייתי עושה עם המנוחה רותי. היה גם הסיני הזה עם השם היהודי - מנוחין. אלא מאי? מאז שטורדת אותי הסוגייה הזאת, לא נותר בי אפילו מנוח אחד לרפואה, או, למצער, איזה מנוחה בשביל סקס נקרופילי מעשיר. אבל לא חשוב עכשיו הצרות שלי). הסוגייה הבוערת הזו, שהיא לא בלתי קשורה לדברים שנדונים כאן, היא מדוע בעצם כבר אין לנו זנב. יש לנו את עצם הזנב הקטנה הזאת, שריד אבולוציוני זניח ולא שימושי. אבל לא על זה אני מדבר, אני מדבר על זנב ארוך, מפואר, גמיש, וריבונו של עולם - שימושי! קחו למשל את השימוש החשוב שיכול להיות לזנב כזה בהעברת רגשותינו לידיעת הציבור האטום. הרי אין דין בחורה שיושבת לבדה ליד הבר עם זנב מכשכש בגאון אל על, כדין אחותה המטביעה את יגונה בכוס (פרדון על הצרפתית לכאורה, אבל אני מקווה שברור מן ההקשר שמדובר בוו חלומה ולא שרוקה) וזנבה דחוק לו עמוק בין רגליה. זנב יכול גם לשמש כתחליף מוצלח הרבה יותר לאצבע המורה. דרדקים בגן ובבית הספר יצביעו בו כדי לקבל את רשות הדיבור, נשים תוכלנה להשתמש בו כתחליף לגבר, כותבים נבחרים בפורום האייל הקורא יוכלו לתקוע אותו בעכוזם במקום אצבע, וכן הלאה וכן הלאה. מכל זוית שלא תסתכלו על זה (כולל תעשיית האופנה שתמצא מייד אלפי עיצובים חדשניים), זנב הוא הכרח השעה. מה שלגמרי לא ברור הוא, כיצד לעזאזל נעלמה העובדה הזאת מעיניו של דארוין? כלום יתכן שבגלל שבעלי זנב מצאו בו תחליף נעים ומספק לסקס, נכחדו בעלי זנב מהאוכלוסיה? ולא פחות חשוב, כיצד נוכל, במהלך מבריק וערמומי של היפוך פני ההיסטוריה, להחזיר את הזנב אל המין האנושי (תרתי משמע)? לתשובתכם אודה.

קפת

New member
מר שווארמה היקר

ריגשת אותי עד דמעות. מאז התקף האלרגיה האחרון שחוויתי (שנוגע לפרשייה אלומה שקשורה בהסנפת כימיקליים שונים, כחלק מניסוי שביצעתי בשירות צה"ל לתפארת עמישראל), לא זלגתי ככה. ראשית, הרשה לי לברכותך. לא על חברותך באייל הקורא, מגזין מקוון ומפוקפק, ויסלחו לי אי אלו אושיות, שאחת/ד מהם/ן בודאי אחראי/ת על הסתחפותך אל הארכיפלג הדורסני שלנו - ובצדק חושש/ת לחייו/ה. אברכך, אם כן, על כך שהרהבת עוז להעלות לדיון את אחת הסוגיות המציקות והמעיקות ביותר שידע האדם. בכל, כמובן, אשם אותו פארימט נוכל שהזדקף על שתיים, ושיחרר את שתי גפיו העליונות לביצוע מעשים שונים. מגונים. ישנה סברה, כי על אף שתהליכים אבולוציונים ממין אלה אורכים מאות אלפי שנים, כפי הנראה "עלבונו" של הזנב, שאיבד באבחת ראש אחת את חשיבותו ומשמעותו לייצוב יציבת הקוף, הביאה לניוונו בתוך מאות אחדות. כך או כך - ושוב הרשני לברכך בהתרגשות - נותר מורד הגב שלנו, שלא לומר התחת, מעוצב בחוליות קשיחות, דואבות, ומגוון השימושים המפואר שיכולנו לעשות בזנבנו, שעל חלקם הרחבת דיבור ואין צורך לחזור על כך - אבד לעולמים. אגב, לפני כמה ימים היה אייטם בחדשות על קופה (נדמה לי שבסאפרי ברמ"ג) שבעקבות החלמה ממחלה כלשהי החלה ללכת על שתיים. במו עיני ראיתי. רופאי הגן טענו שרק לאחר שתחלים לגמרי ניתן יהיה לברר את פשר הסוגיה המבעיתה. כל היודע פרטים נוספים... בבקשה... ובאשר לשאלתך: אני מוכנה לרתום את כל העמותות והתקציבים שלי, כמו את הפורום על הומלסיו השונים למען המטרה הנשגבה: קמפיין בילטרלי, בינלאומי ורב תרבותי למען השבת כבוד הזנב וחירותו. כיצד? אין פשוט מזה, ידידי נוטף השומן. סיליקון החומרים וטכנולוגיה קיימים. ואני בטוחה שישנם מספיק פלסטיקאים שישמחו להרחיב את פעילותם גם לתצורות אחרות. עכשיו צריכים ססמה הולמת, ואפשר להתחיל להריץ את התכנית.

זהו, החלטתי לעשות מעשה.

במיוחד מצא חן בעיני הרעיון של בילטרליות רב-תרבותית, אני לא עומד בפני זה. זה ועמותות עם שוחד. בחרתי סיסמא ("זנב לאריות") הדפסתי אותה על סטיקר, ואודרוב, נסעתי לפלסטיקאי להרכיב זנב מסיליקון. הפלסטיקון הסתכל על תעודת הזהות שלי ואמר, "אה, זה אתה הנזיר שמכר את הפרארי שלו?". עניתי לו שמה פתאום, אבל שבכל זאת גם אני קצת מפורסם, כי אני זה רובי שמייבא לארץ את העמבה מחבית, שזה כמו גולדסטאר, הולך בכל השווארמיות באורגינל. הפלסטיקאי הנהן ואמר שגם הוא בעצם לא בדיוק פלסטי בהכשרה שלו, והוא יותר מהכיוון של האופטיקאי, שאצלו באים לטיפול בדרך כלל בזוגות, ושבמקום לתקן לאשה את האף, הוא מקלקל לגבר את הראיה. בנטו זה יוצא אותו אפקט. אמריתי לו שיופי, הפרקטיקה שלו תלך יופי אצלנו בעמותה, רק שאני עכשיו באתי בעצמי, לא בזוג, ובכל זאת אני חייב, אבל ממש חייב, זנב מסיליקון. הוא אמר שהוא יעשה כמיטב יכולתו, ובאמת, אחרי שעתיים עבודה קיבלתי זנב, ביפוקלי, עם צילינדר. עם החטוטרת הזאת חזרתי הביתה לשכונה. כבר ליד הפלאפל של ישראל, ראיתי איך כל החתולות מסתכלות עלי אחרת. זה היה מעודד, אבל בכל זאת, חתולות זה לא המנה העיקרית. עם זאת, שמחתי הייתה רבה, כאשר ציפי, השכנה שממול, פתחה עלי זוג עיניים ושאלה, "תגיד רובי, אתה הרכבת זנב, או שאתה מ-א-ד שמח לראות אותי?" עשיתי מה שאני תמיד עושה כשאני פוגש את ציפי במדרגות. ביקשתי כוס סוכר (עדיין אותה וו חלומה ממקודם, למרות שכאן, פרדון או לא פרדון, זה כבר לא כל כך ברור מההקשר). בשביל לתרגל, הוספתי גם כשכוש קל בזנב. במשך איזה שעה, שעתיים, ניסיתי לעשות כל מיני דברים עם הזנב החדש, ואז הסתבר לי להוותי שהאופטיקאי המנוול תקע לי זנב עם תודעה. עוד באותו ערב, הרגשתי שבמקום שאני אכשכש בזנב, הזנב מתחיל לכשכש בי, ולקשקש בטלפון, ולקשקש על הקירות. רבאק, הזנב תפס תחת! חזרתי לפלסטיקאי בריצה. בקשתי שיחזיר לי את הכסף, אמר שאי אפשר. התווכחנו קצת, מפה לשם סגרנו שאני מוסיף לו חבית קטנה של עמבה, והוא מסדר לי עדשות מגע במקום הזנב. מנייאק, אתם חושבים שהבאתי לו עמבה אורגינל מחבית? מילאתי לו חבית מעמבות פלסטיק כאלה של אשכנזים, מאלה שמוכרים בסופרפארם. אני כבר אראה לו מה זה רב-תרבותיות.

ככה מוותרים, ככה?

קראתי את הודעת הפתיחה שלך והתמוגגתי. אפילו הרמתי טלפון לקפט וביקשתי להיות הגזבר. מאחר ובאופיי אני נוטה תמיד להביט קדימה, התחלתי לראות בעיני רוחי את כמויות הרווחים הנאים שנוכל לאגור ממכירת האביזרים הנילווים לזנבות. ויש הרבה כאלו. מאחר והקמת עמותה שכזו דורשת הרבה זמן ומשאבים מיהרתי להודיע על התפטרותי ממקום העבודה הקבוע שלי ומיהרתי להחתים באיומים כמה זקנים סנילים על צוואה חדשה. לפני שנרדמתי חלמתי אפילו על כבשים ירוקות שקופצות מעל המשוכה על עבר אחו שבו רועות כבשים ירוקות אחרות שמלחכות להן דולרים בשלווה. היום, שלא כהרגלי, התעוררתי כשחיוך נסוך על שפתי ומיהרתי להתעדכן בפורום. שתדע לך, לא האמנתי למראה עיני. ברגעים הראשונים חשבתי שאולי, בטעות, נכנסתי לפורום אחר. אבל לא. לא טעיתי. באיבחת זנב אחת אתה קטעת את העתיד המזהיר שהיה צפוי לנו. לכולנו. שתדע. אה, וקפט משקרת לא היה ולא נברא שומסיפור כזה על קופה.

קפת

New member
אל תידגי, אודי-סוס

אנחנו לא נוותר בקלות על מפעל החיים הזה. על הסיכוי האחרון שלנו להביא את המכה, להפוך לסלב'ס ולצאת לפנסיה בגיל 29, מיליונריות, מעצבות דעת קהל וישבנים עם יכטה ושלושה בודי גארד'ס מחמד לכל אחת. אגב, את יודעת שלפני שניהלתי עמותות היתה לי חברה ליבוא מוצרי קוסמטיקה לזנבות של כלבים? הנפילה באה כשניסיתי להרחיב את הביזנס לזנבות חתולים. חתולים, כידוע, לא אוהבים שמתעסקים להם בזנב, וככה יצא שמלא אנשים שרכשו את מוצרי הטיפוח שלי לזנבות החתולים שלהם - ננשכו ונשרטו, ותבעו ממני פיצויים. זה הרסותי לגמרי. וזה שאמרת שאני משקרת? את משקרת. בכלל. לגמרי. אפילו. אבל אני סולחת לך.

אחותי. ידעתי שאפשר לסמוך עליך

אנחנו לא נוותר, ואנחנו גם נשכנע את רובי לחזור בו מההחלטה הנמהרת שהוא קיבל. זה לא יתכן שיגיע מטופל חדש לפורום,יטע במוחותינו המעוותים רעיונות הזויים להתעשרות מהירה ויחזור בו רק משום ההקרבה העצמית שדרושה לכך מבחינתו. אומרים שקצת אי נעימות מעולם לא הרגה אף אחד ואנחנו לא מוכנות להתחייב על כך שהיא לא תהרוג אף אחד מהנסיינים החדשים שאת ואני נבחור בקפידה. אבל זו לא הבעיה שלנו. זו הבעיה שלהם. לא יעלה על הדעת לנטוש רעיון מזהיר כל-כך בשלבי הביצוע הראשוניים שלו נקודה (.) ואם ישנם קורבנות להקריב על מזבח היאכטה והבודי גארד'ס המסוקסים- "סו בי איט", רובי יקריב אותם. וזהו. אני חושבת.

קפת

New member
כשאת קוראת לי "אחותי"

ומציינת בכותרת שאת יכולה לסמוכלי, אני מתחילה ממשממש לידוג. מאוד, אפילו. לגמרי. בואי נקריב את רובי. נענה אותו לאט ובאטיות ונעשה הרבה שמייח תוככדי. הכי עדיף. ככה גם לא נצטרך לכלול אותו בתמלוגים של הרעיון המזהיר.

אל תידגי. את יודעת שאפשר לסמוכלי

בואי נענה אותו באמת, אני מוכנה לשתף איתך פעולה אפילו שזה לא היה הרעיון שלי. נעשה את זה לאט, אבל בטוח. מאחר ולדעתי כדאי קצת לרכך את תדמית הכלבה צמאת הדם שלי, אני לא חושבת שכדאי יהיה לקרוא לזה "לענות אותו". אני מציעה שנקרא לזה "לחשל אותו". גם אם הוא לא ירצה לשתף פעולה איתנו. כדי שנצא צדיקות.

רק אני יודע שאפשר לסמוך עלי.

כלום חששתם לרגע שהייתי נותן לכולם פה להתעשר מבלי להגן על עצמי בפטנט? לא זכיתי בעושר מן ההפקר! - בעושר (כמו כל העשירים בעצם) זכיתי מן ההפקרות. שמעתם על קפיטליזם חזירי? הוא בן-דודה שלי. אני כשלעצמי אמשיך להיות סוציאל-דמוקרט נאמן, ואחיה בשלווה וברוגע על זיעת אפם של כל חברי העמותה הקדושים וחברות העמותה הקדשות באשר הם. תרשו לי אפילו להוסיף - על זיעת אפם וחמתם, וגם כן על חמותם (ביחוד אלו מהם שהתברכו בחמות נאה, או בשכמות נאות, גם טוב). בכלל, יוצא בן אדם בעל נפש יתרה (גם אם הנחתום נאלץ כאן בלית ברירה להעיד על גיסתו) ומספר לכם כיצד הלך וניסה בעצמו את המוצר שאותו הוא מתכוון לשווק להמוני הפלבאים. השמעתם שערוריה כזאת? כלום פלדמן זולל שוקולד? כלום שטראוס נוגסת גלידה? מישהו שמה בחוץ טורח ומשתמש בעצמו בזבל שהוא מוכר לאחרים? אבל אני לא, אני חייב להיות צדיק ולנסות בעצמי לפני שאני מוכר לאחרים. ומה המסקנה? שזנב זה באמת חרא, ואין לי באמת מה לעשות איתו (אולי בגלל שאני לא מהכותבים האנאליים בפורומים מפוקפקים, או לא בחורה חסרת גבר, או סתם לא). (למרות שזה עתה למדתי להדגיש מילים, ואני נורא מבסוט מעצמי). אבל שלרגע לא יעלה בדעתכם שזה יפריע לי *למכור* זנבות ולהרויח מזה כסף לרוב! או, הבה ונדייק, זה לרגע לא יפריע לי לראות אתכם מוכרים אותם, ואותי מרויח מזה כסף לרוב. ותסירו דאגה מלבכם, אני בהחלט מתכוון לחלק תמלוגים לטובים שבכם. איך אדע שמישהו טוב במקצועו? כמו כל מנהל טוב, לפי מידת החנופה שהוא יפגין כמובן. ככה זה בחיים. ובבניין התפעל ננוחם.

Ricca

New member
קפת כפרה

בלי שום קשר לכלום. בגיל 29 את לא תצאי לפנסיה.. כמו שאני בגיל 21 לא אגיע לירח.

קפת

New member
סתם, לריסה, סתם את מנסה

לזרוע דמורליזציה (יש את זה בבבילון, בטוח) ולטעת פסימיות בלבבות. מזל שאינלי לב, ואת לא יכולה עלי. אני אצא לפנסיה באיזה גיל שאני אבחר ואת לא תגידי! תגידי, רוסיקאית רב-מינית שלי: איזה זנב היית הכי רוצה שנשתיל לך? אני רוצה זנב מניפתי כזה, כמו של כלבים אפגניים, אבל בצבעים של טווס, ושיהיו זוהרים: פוקסיה, ירקרק, וקצת כחולים וסגולים לאיזון. אודי, שנענה גם את לריסה, או שהיא קיבלה כבר מספיק יחס מאיתנו?

bzz bzz bzz

גמכן בלי שום קשר לכלום I think that this human fly is a pain-in-the-ass אבל זו רק דעתי, ורק כי שאלת.

Ricca

New member
אם את חושבת שאם תכתבי באנגלית

אני לא אבין- את טועה. פרחה פרחה, אבל דוברת 7 שפות. נה לך!!!

Ricca

New member
דמורליזציה

זו דווקא מילה שאני מכירה היטב ולעומק. ואני לא ארחיב. ובגיל 29 לא תצאי לפנסייה- כי פשוט אין דבר כזה מכונת זמן. ואני רוצה זנב קטנטן וצמרירי- כמו של ארנב.

אהממ, באמת אין לך לב קפת?

בסוף מכרת אותו לסטיקייה ואיזה ערס יאכל אותו צלוי בפיתה של מנה לבבות? חוצמזה אם תרשי לי, הקטן והצנוע, תיקון קטן של שגיעת קטיב. אמנם עברית נכתבת דווקא מימין לשמאל, אבל מספרים משום מה, נכתבים משמאל לימין: למד לשונך: אל תאמר "בגיל 29 אצא לפנסיה" - אמור מעתה: "בגיל 92 אצא לפנסיה", (ובסך הכל זה די מעודד, מפני שככה יוצא שהפנסיה די קרובה). ט. ל. ח.

א י ל ה

New member
גם אני רוצה זנב

כזה כמו של דג. כמו של אריאל. לא שרון. טפי טפי טפי. אריאל, בת הים הקטנה מהסרט "בת הים הקטנה" לוולט דיסני. כזה זנב. הוא אולי לא מאפשר ממש ללכת, אבל אז מה, אז לא צריך גם לצאת לכל מיני טיולים והליכות בחום הזה. מצד שני, הוא נראה מצוין ואפשר לשבת איתו על סלע מול הים, ללבוש מבט נוגה, להביט בערגה אל השקיעה ולהרטיט אותו קלות. אותו, ואת כל הלבבות. חוץ מזה של קפת, כמובן, שנאכל באחרונה על ידי ערס בת-ימי ומי יודע, אולי, בדרך הטבע, כבר עושה את דרכו אל הים, ובכך סוגר מעגל. אבל כל זה לא קשור לזנב המקסים של אריאל שאני חומדת לי. כי מעבר להכול, הוא עושה חתיכת גוף בנזונה. בחיי. ראיתי. בסרט שם. איפה מתחיל התור?

קפת

New member
בעיה

נכון, זנב כזה עושה גוף בנזונה, אם לצטט אותך במדויק אילה עם רווחים, אבל הוא עושה שאין תחת. הולך ופוחת התור.

הוי קפת, באמת אין לך לב?

בסוף מכרת אותו לסטיקייה ואיזה ערס יאכל אותו צלוי בפיתה של מנה לבבות? חוצמזה אם תרשי לי, הקטן והצנוע, תיקון קטן של שגיעת קטיב. אמנם עברית נכתבת דווקא מימין לשמאל, אבל מספרים משום מה, נכתבים משמאל לימין: למד לשונך: אל תאמר "בגיל 29 אצא לפנסיה" - אמור מעתה: "בגיל 92 אצא לפנסיה", (ובסך הכל זה די מעודד, מפני שככה יוצא שהפנסיה די קרובה). ט. ל. ח.

עיסקה גרועה, קפת

זה שוויתרת על גברים, מילא. כל אחת וההעדפות המיניות שלה. את לא הראשונה ולא האחרונה שמתנזרת ממין עם גברים, או לחילופין - שהם מתנזרים ממך - הסיבה הקונקרטית באמת אינה ענייני שלי. אבל לוותר על אוסף הוויברטורים המפואר? לא חראם? להחליף ויברטור בזנב?! ועוד של קוף? והכל כדי לחסוך בחשבונות החשמל הגדולים? מילא הסבל אצל הפלסטיקאים, אבל נוסף לכל עוד עלולים לקרוא לך בפרהסיא ושלא בצדק "מיזדנבת". וזה עוד במקרה הטוב!!! תארי שיגידו לך: "יא קופה אחת קפלי את הז.. שלך ותתחפפי מפה!!" והכל בגלל זנב מטופש של קוף!! בכלל, אחרי שקראת להם פארי-מט לפרימאטים העצבניים האלה, גם בקהילה הקופית כבר לא יהיה לך סיכוי להשתלב. קופים הם לפעמים געגועים לבעל, ראיתי פעם קוף שבעל עזבו... וכו' וכו' וכו'

קפת

New member
מי וויתרה על גברים?

אני פשוט כורתת להם את הראש לפני... כי, כמו שאמרה מישהי השבוע (שיש לה קרבה מסויימת לאחות נחמה, השם יקום דמה)- זכרים רק עושים כאב ראש. אז אני, מטוב לב, לא רוצה שיכאב להם. או לי.

למעלה