קעריות
ז זואני2 New member 28/2/07 #12 שתי הקעריות יפהפיות, גם השמאלית שהיא פחות חלקה. צבועות מקסים, מקסים, מקסים! והכסא אכן מלכותי... בודאי שימח מאד נסיך או נסיכה קטנטנים...
שתי הקעריות יפהפיות, גם השמאלית שהיא פחות חלקה. צבועות מקסים, מקסים, מקסים! והכסא אכן מלכותי... בודאי שימח מאד נסיך או נסיכה קטנטנים...
M mayeden New member 27/2/07 #4 מקסים מקסים מקסים אהבתי מאוד את הצבעוניות . שאלה- איך החלקת את התחתית של הקערה הימנית? תודה
א אורמר New member 27/2/07 #6 זגר העבודות שלך מאוד יפות. יש לי בתור לצביעה קערה וכסא מאוד דומים לשלך, ועדיין לא החלטתי איך לצבוע. עכשיו אולי יבואו לי רעיונות ומוזה... מאוד אהבתי את הצביעה שלך.
זגר העבודות שלך מאוד יפות. יש לי בתור לצביעה קערה וכסא מאוד דומים לשלך, ועדיין לא החלטתי איך לצבוע. עכשיו אולי יבואו לי רעיונות ומוזה... מאוד אהבתי את הצביעה שלך.
ב בנבית New member 28/2/07 #9 אוהבת את הקעריות שלך, במיוחד את.... הימנית!!! צביעה משגעת!!! והבחירה של הצבעים פשוט מושלמת! וכסא המלכות....
אוהבת את הקעריות שלך, במיוחד את.... הימנית!!! צביעה משגעת!!! והבחירה של הצבעים פשוט מושלמת! וכסא המלכות....