קעקוע

Black Shark

New member
קעקוע

שלום.רציתי לדעת,האם יש איזושהי הגבלה של חולי סכרת בנוגע לקעקועים?

King of pain

New member
קעקוע ...

לי יש קעקוע שאני חי עימו בשלום ובבריאות כבר כמה שנים , ומתעתד גם להגיע איתו לשיבה טובה , אי"ה . לכל אחד מומלץ לנהוג בזהירות בבחירת המקעקע , ולהקפיד בטיפול בקעקוע עד הגלדתו , ולסוכרתי על אחת כמה וכמה . מלבד השמירה מזיהומים , המגבלה היחידה שאני יכול לחשוב עליה , היא להשאיר מעט עור חשוף ונטול קעקועים על גופך , כך שיישאר לך איפה להזריק ... הרבה הנאה ובריאות ...
...

epy

New member
יש בעיה

להזריק בקעקוע??? נקודה מענינת למחשבה. חשבתי על קעקוע בצורת מטרה ... מיועד להזרקות

King of pain

New member
../images/Emo13.gif ...

אני מתקשה להאמין שאיזה שהוא מומחה נדרש אי-פעם באופן רשמי לסוגיית ההזרקה במקום של הקעקוע , אבל לא הייתי עורך על עצמי את הניסוי , כשם שלא הייתי מנסה לחבר משאבת אינסולין בחוֹר של הפירסינג ...
...

i l a n n a

New member
קעקוע

הגרסא הרפואית של הסיפור הזה טוענת שמדובר בסיכון לזיהום... אני אומרת עלי לא יהיה קעקוע לעולם... אבל אם אתה מתעניין אז אני יכולה להפנות אותך למקעקעים בעלי שם בתחום היות וחשוב מאוד לבצע את התהליך אצל מומחה שהסטודיו שלו נקי וסטרילי (לחולה סכרת על אחת כמה וכמה) לכן אני ממליצה בחום על משה אלול (יש לו מס' חנויות ברחבי הארץ אך הוא מתרכז דווקא בקריות ליד חיפה...)

רק גל

New member
אין הגבלה ספציפית

לי יש קעקוע כבר יותר מחודשיים ולא היה זיהום לא היה כלום אבל אצל כל אחד זה שונה,לי לדוגמא לא כל כך כאב וזה ממש לא דומה לזריקות שאנחנו עושים ממש לא-אני גם חשבתי נו זה לא יכאב אנחנו רגילים לדקירות אבל זה לא אותו דבר אבל עשיתי ואני מרוצה,בכל מקרה אצל כל אחד זה מחלים בדרך אחרת,כשעשיתי אני לא שאלתי את הרופא אבל התייעצתי עם ההורים ,אם יודעים איך לטפל ופועלים לפי ההוראות אין שום סיבה שיקרה משהו. אנחנו אנשים כמו כולם ,נכון אז אנחנו יותר מתוקים מכולם אבל אנחנו כמו כולם ויכולים לעשות מה שאנחנו רוצים כמו כולם! אני מכירה גם עוד הרבה סוכרתיים שיש להם קעקוע ואין להם שום בעיה.אז שיהיה בכיף ושרק תהנה מהתוצאה. הדבר היחיד שצריך להדאיג אותך זה שהמקום יהיה נקי וסטרילי.אם היית בדרום הייתי ממליצה לך על מישהו מעולה אבל כל אחד ואיפה שהוא גר. תהנה!!!!!

hilapo

New member
אני מכירה את ז'ובינו בשינקין

כל המי ומי מקעקעים אצלו הוא טוב סטרילי והיה המון פעמים בטלויזיה.

PloveB

New member
בדיוק !../images/Emo18.gif

קעקועים ופירסינגים תהליך הריפוי שלהם הוא יותר ארוך... תחשבו על זה, הרי קעקועים ופירסינגים הם למעשה כמו פצע וזה ידוע שפצעים אצל סוכרתיים מתרפאים לאט יותר... לי לדוגמא יש פירסינג בפופיק ומי שעשה לי את הקעקוע דרש אישור מרופא הסוכרת... הוא אמר לי שכעיקרון זמן ההחלמה יהיה ממושך בערך בחודש בגלל הסכרת... הוא גם אמר שבמקרה הכי גרוע העגיל בכלל לא יתרפא ואז אני יצטרך להוריד אותו...כנ"ל קעקועים... מה שחשוב זה להקפיד באמת על מישהו מומחה, מישהו שעובד נקי עם "כלי עבודה" סטריליים וחד פעמיים... לראות שבאמת הוא מחטא טוב את המקום לפני הקיעקוע או החירור... אמממ וכמובן התייעצות עם רופא ולא ללכת על דעת עצמך כי כמו שאמרו לי יש מקרים שהפצע לא מתרפא בכלל וזה מסוכן...מאוד מסוכן !! בכל אופן, אם תעשה קעקוע אז מאחלת לך שלא יכאב לך...Good Luck !!

hilapo

New member
אתם יודעים בשנה וחצי האחרונים

שיש לי את הסוכרת עוד לא נתקלתי בפצע שלא החלים לי מהר נחתכתי מלא פעמים וזה עבר אחרי כמה ימים כמו שהיה לי לפני. זה מגיע באיזה שלב כלשהו??? לא ברור לי כל כך.

בעיקרון

זה קורה בשל סוכרת לא מאוזנת למשך שנים. אולם סוכרתיים מוזהרים תמיד שיש להקפיד ולמנוע מצבים כאלו של פצעים מזוהמים של מתרפאים מחשש לנמק של האיזור.

לי יש שבעה

אנמם מלפני הסכרת. גם עבדתי תקופה אצל רז באילת (דרך אגב אין עליו!!) הסיכוים שקעקוע הזדהם הם מאוד קטנים. בעקר אם ממלאים אחרי ההורעות הניתנות ע"י המקעקע . תהנה ממנו!!!!

יש לי 2 קעקועים

עשיתי אותם לאחר שחליתי, שניהם נמצאים בזרועות. לא נתקלתי בשום בעיה איתם עד היום. יש לי אותם מעל ל-10 שנים. רק תבחר מקום סטרילי ומקצועי

hilapo

New member
כבר מלא זמן יש לי חשק לעשות

פירסינג בגבה...ובגלל הסוכרת קצת ירדתי מזה וגם קצת בגלל הפחד. עכשיו החזרתם לי את החשק.

למעלה