קעקוע

s h o o s h a

New member
קעקוע

לפני כשנתיים [אם אינני טועה] נתקלתי ב'ציור' נפלא שכבש את עיני מייד כשראיתי אותו ובמידי החלטתי שאני רוצה לקעקע אותו על העורף. מאחר ומדובר באות יפנית, היו לי לבטים, שמא מדובר במילה שאינה 'ראויה' וכד' וגאיה ששמעה [או קראה?] על לבטיי ביקשה ממני לראות במה דברים אמורים ו'גזר דינה' לאחר בדיקה מדוקדקת היה שמדובר במילה אהבה. נחה דעתי לגמרי אבל את מימוש ההחלטה דחיתי. חלפה שנה, ועוד אחת [כמדומני...] והנה הגיע היום ועשיתי את הקעקוע. כואב, אבל לא נורא בכלל. הקעקוע הזה, החמישי במספר, סוגר עבורי את הצורך להתקעקע. ידעתי שזה יהיה האחרון ואכן, אין בכוונתי לעשות נוספים. [ולמי שתוהה אילו נוספים יש עלי, אספק 'תאוותו' לידע
דולפין על שכם שמאל; מין ציור אבסטרק של ציפור על קרסול רגל ימין; עקרב ידידותי ומחייך מעל העכוז; נחש ידידותי על שוק רגל שמאל; וכמובן, האחרון
אהבה

צ'מעי את מזוכיטסטית... לפני שלוש שנים ביום של

שטות עשיתי קעקוע על השכם ביחד עם בתי.. היא פרפר אני פרח..יצא דפ'קה יפה..אבל מ'זה כואב..מזה החלטתי שמספיק לי רק אחד...כזה מוצנע..וז הו...כל הכבוד על כח הסבל.

אפרופו קעקועים

עדן הראל המנחה קישטה את גופה בבכתובות קעקע ובעלה עודד מנשה כיום סיפר ביום ששי שהרב בקש לכסות את הקעקועים בעת החופה האם שמעתם על קעקוע עם חינה שזה לא בדיקירות של העור אלא ציור על העור עם צבעי חינה ,טח זה לט צבעוני ויפה כמו קעקוע רגיל

בדיחה שקבלתי במייל

גבר מגיע למכון לעשיית קעקועים ומבקש לצייר שטר של 100 $ על המה שמו... .שואל אותו המוכר למה הוא רוצה לצייר כשטר של 100 $ על המה שמו ? ? והוא עונה לו שיש 3 סיבות * בגלל שאני אוהב לראות בבוקר את $ עולה. ** בגלל שנצהרים אני אוהב לשחק עם כסף. *** שאשתי מבקשת ממני כסף - שתדע לאן לגשת

s h o o s h a

New member
קעקוע חינה

זהו לא קעקוע אלא פשוט ציור בצבעי חינה על העור אשר נשטפים בזמן רחצה. אין ביניהם לבין קעקועים כל קשר. ציורי החינה טובים למי שחושקת נפשו בדמוי קעקוע אבל אינו מוכן להתחייב אליו. אני לא הסתפקתי בחינה והלכתי על כל הקופה. ואני אוהבת כל קעקוע וקעקוע בגוף. אגב בןבן, אין לי מי שיצלם את העקרב וזו הסיבה שאין תמונה שלו. מתנדב? חחחחחחחחחחחחחח [למה יש לי הרגשה שזה עתה העליתי לרשת שאלה רטורית....]

מבינה שקעקוע החינה הוא בר חלוף

ואז אפשר להחליף ציור כמו שמחליפים תכשיט זה עושה את זה מעניין יותר עבורי לא אוהבת ללכת עם אותו תכשיט כל הזמן

s h o o s h a

New member
ואני רק עכשיו ראיתי את התמונה

תודה גאיה. מי ייתן וחיי כולנו ימלאו אהבה!!

ben 911

New member
אני מאד אוהב עקרבים. ../images/Emo4.gif

מה התאכזבתי כשלא ראיתי את זה שלך.

למעלה