קעקוע ראשון

gg1987

New member
קעקוע ראשון

הי,
אני שוקלת לעשות קעקוע ראשון בעורף ואני רוצה את הדוגמא הבאה, בקוטר של 4-5 ס"מ:
https://m2.behance.net/rendition/pm/7093281/disp/17befe42240475caca1d3a1b097da192.JPG
יש לי כמה שאלות:
1. כמה זה כואב? :)
2. מה טווח המחירים לקעקוע מהסוג הזה
3. כמה זמן ישיבה בכסא?
4. יש עוד משהו שאני צריכה לשקול\ לדעת בהקשר הזה?
המון תודה! :))

היויו

New member
אז

יש כמה בעיות בשאלות שלך.
1 - הכאב הוא דבר איניווידאולי. לכל אחד כואב אחרת במקומות אחרים. אפשר לאמר ש*לרוב* האנשים זה לא כואב מאוד (באיזור הזה) אבל זה משהו שנאמר מאוד בזהירות כי יכול להיות שלך ספציפית זה יכאב, אפילו מאוד. אומרים שהצלעות זה המקום הכי כואב, יש אנשים שאני מכיר שבצלעות פחות כאב להם מאשר במקומות אחרים.
2 - טווח מחירים תלוי מאוד במקעקע, ברמת הדיוק שאת רוצה ורמת הפרטים (רמת הפרטים יותר חשובה - האם את רוצה הצללות? האם את רוצה תוספות?) וזה לא משהו שאנחנו יכולים לקבוע.
3 - גם זמן הישיבה על הכסא תלוי במקעקע. יש מקעקעים שעובדים מהר אבל לא הכי מדוייק, יש כאלה שעובדים לאט אבל מדייקים עד לפרט הכי קטן ויש כאלה שעובדים מהר ומדוייק...
4 -צריך לשקול משהו מאוד חשוב - מי המקעקע. יש קישור בפרופיל של מנהלי הפורום לעמוד פייסבוק, רס"ר קעקוע שם מקובצים המקעקעים הטובים (והטובים בלבד) בארץ. ממליץ לך "לעשות שיעורי בית" - לעבור על המקעקעים שם, לראות את העבודות שלהם, לראות מי מהם מתאים לסגנון הקעקוע שלך (כל אחד מתמחה בסגנון אחר. מקעקע שיאמר לך שהוא "מומחה להכל" סביר מאוד להניח שאינו מומחה בשום דבר במיוחד...).
בנוסף כדאי לשקול את העובדה שקיץ עכשיו וקשה מאוד להסתיר את העורף ולכן קשה להסתיר את הקעקוע מהשמש. רצוי מאוד להמנע מחשיפה בחודש הראשון, כמו גם להמנע מכל מקווה מים (ים, בריכה, אגם וכו') ולהמעיט בהזעה עד כמה שאפשר לפחות בשבועיים הראשונים.
ותראי איך יצא! :)

ozshomer

New member
מעבר לכל העצות הנפלאות שיאיר נתן לך

ממש אהבתי את הציור, ממש.
לי מאוד כאב בעורף, ואני בן אדם עם כוח סבל די מכובד, מאחר וזה אזור עם עור מאוד עבה, וקשה לצבע להיקלט בו, אז הוא דורש הרבה עבודה, מה שקשור לשאלת הזמן.
לגבי המחיר, כבר נאמר לך, אבל זה לא אמור להיות שיקול, על עבודה טובה משלמים, זה משהו שנשאר עלייך כל החיים והוא יהיה במקום בולט, עדיף שהוא ייראה כמה שיותר טוב, לא?
מעבר לכך, כמו שיאיר אמר, תיכנסי לעמוד שלנו בפייס, רס"ר קעקוע, החתימות נדפקו עקב השדרוג של תפוז, אז הוספתי את הקישור בראש עמוד הפורום.
שם תמצאי את המקעקעים הכי טובים בארץ והכי טובים, ברמה כזאת מדובר רק על הבדלי סגנון, תחפשי שם מישהו שהכי תתחברי לסגנון שלו, ואם תתלבטי, נשמח לעזור שם, כי פה זאת תהיה עבירה על החוקים של הפורום .
בהצלחה ונשמח לענות על כל שאלה נוספת.

ממש אהבתי את הסקיצה!

לי יש שני קעקועים דיי קטנים על העורף.
אני לא זוכרת מחירים...עבר יותר מידי זמן.
האמת שממש לא כאב לי וגיי נהנתי (מזוכיסטית חחח) ויש לי פחות ממחטים (למרות 12 עגילים/פירסינגים- לא כולל זה שבעלתי לאחרונה ).
&nbsp
אישית מאוד התלבטתי אם לעשות קעקוע כי זה לתמיד (כבר יש הסרה בלייזר...) ואני ממש אוהבת את המקום כי הוא לא בולט ואם אני לא מרימה את השיער אז לא רואים...
הוא גם לא חשוף לשמש אז הוא לא כל כך דוהה...
&nbsp
מה המשמעות של הסמל?

למעלה