קעקוע ראשון רעיונות ?

סמיילי52

New member
קעקוע ראשון רעיונות ?

היי כולם ,
רוצה לעשות קעקוע ראשון וממש ממש מתלבטת , אני רוצה לעשות בצלעות , חבתי על כיתוב אבל אז התלבטתי בין אם לכתוב משפט אחד שהוא לאורך כל הצלעות (בצורה מאונכת ) לבין אם לכתוב כמה משפטים לאורך חלק מהצלעות בצורה מאוזנת ...
מה עדיף ?
רעויונות ?

בנוסף חשבתי אולי גם על האפשרות לעשות סוג של ציור על הצלעות רק אין לי ממש רעויונות חוץ מקעקוע של יונק דבש (בצבעי מים ) על הצלעות , מה דעתם ?

אולי משהו יותר ציורי ?
אופ .

ozshomer

New member
קעקוע צריך לבוא ממך

הוא צריך להיות משהו שבוער לך במוח עד שאת מרגישה את חייבת שהוא יהיה על הגוף שלך לנצח, אחרת, אל תעשי, חכי שהרעיון יגיע, אל תעשי את זה בכוח, כי אז תתחרטי על זה.

בנוסף, אזהרה, צלעות הן המקום הכי כואב בגוף לקעקוע, אז ממש לא הייתי ממליץ עליהן כעל מיקום מומלץ לקעקוע ראשון, ובנוסף, הוא בכלל לא מומלץ לבחורות, ובטח שלא לקעקוע גדול או לאורך, כי זה מקום שעלול להימתח במהלך ההיריון ואז הקעקוע יתעוות.

סמיילי52

New member
...

איזה באסה ..
כאילו כבר גיבשתי סוג של רעיון לשני קעקועים על הצלעות , אחד יהיה ממש קטן באזור החזייה , כיתוב כזה
והשני חשבתי על משהו שיתפרס על כל הצלעות מלמעלה עד ללמטה ,
זה ממש מתעוות בהריון ?
כי אם כן אז חושבת שאוותר על קעקוע גדול שם ..

ozshomer

New member
תקחי בלון

תכתבי עליו משהו, תנפחי, תשאירי כמה זמן, תוציאי את האוויר ותראי איך נראה הכיתוב.
זה עניין גנטי, יש כאלה שאצלן בכלל לא רואים שהן היו בהיריון ויש כאלה שלעולם לא חוזרות לעצמן.

היויו

New member
באופן כללי...

כמה דברים.
א' - כמו שעוז אמר, הצלעות הן המקום הכי כואב להתקעקע בו. אם את רוצה לדעת *בערך* איך זה עשוי להרגיש, תנסי לצבוט את העור שם בקצות הציפורניים ממש בקצה הציפורן, ממש חזק, לשבריר שניה. תעשי את זה 5-6 פעמים ברצף חזק ומהר. ואז תחשבי איך זה ירגיש אם יעשו אותו דבר אבל למשך חצי שעה באותו איזור, בלי הפסקה. אז בערך ככה.
ב' - איזור החזיה באופן ספציפי הוא איזור בעייתי. קשה לטפל בו בהתחלה, כשהאיזור מאוד מגורה ורצוי ללבוש רק בגדים משוחררים לפחות בשבועיים שלושה הראשונים, כלומר עד כמה שאפשר - בלי חזיה. בנוסף מאחר ותמיד יש שם חיכוך והעור גם כך דק, הדהייה יחסית מהירה כלומר אחרי תקופה מסויימת תצטרכי "לתחזק" אותו, כלומר לחזור על חלקים בקעקוע.
&nbsp
ממליץ בחום לעשות קעקוע ראשון במקום אחר,לפחות כדי שתביני מול מה את עומדת, ורק אז אם את בטוחה שתוכלי לעמוד בזה להמשיך. אני מכיר כמה אנשים שפרשו באמצע קעקוע צלעות כי לא עמדו בכאב.

למעלה