קעקוע....כ``כ נורא?

orchid

New member
קעקוע....כ``כ נורא?

אוקיי, לפני שאני הולכת ועושה קעקוע, למרות שאני יודעת שאני בכל מקרה אעשה, כי כזו אני, החלטתי על משהו וזה יקרה אני רוצה לדעת מה דעתכם, תנו לי כל השלכה שנראה לכם שאני צריכה לקחת בחשבון, לא משנה באיזה תחום את אמא ואבא כבר הבאתי לשם, כלומר, למקום בו לא איכפת להם מה אני עושה עם הגוף שלי כל עוד הם לא צריכים לסבול את אותו אקט מוזר שגזרתי על עצמי *סקרנית* רוני.

N0

New member
נורא ?

תראי N0 ממש לא חושב שזה נורא, ותחלס הוא ממש היה שמח לשבת שעה וחצי בידיו של גבר חסון שעיר ומיוזע שיחרוט עליו עם מחט רותחת (כן N0 ראה יותר מידי פרקים של משפחת סימפסון). אבל על הכאב של הקעקוע N0 היה יכול להתגבר, הבעיה היא שN0 לא חושב שיש שום דבר שהוא ירצה לצייר על הגוף שלו ושישאר איתו לכל החיים ,את מבינה זו התחייבות גדולה מידי בישבילו (N0 גם די אדם ילדותי ודי מתכנן להישאר ככה אבל הוא לא חושב שהוא יסתדר יותר מ10 שנים עם קעקוע של פינקי ומח ניתלים לו על הפטמות...). אם יש לך משהו שאת בטוחה שאת יכולה לחיות איתו ולא תסתכלי עוד 20 שנה אחורה ותגידי לעצמך ``מה עשיתי ?`` אז סבבה. שתי ידידות של N0 עשו קעקוע ביחד ויצא להן ממש יפה (לקח להן גם משהו כמו שנתיים להחליט איזה ציור הן רוצות ואיפה, וN0 לא מגזים.). והוא ראה המון קעקועים מדהימים, אבל עוד פעם השאלה אם יש לך משהו שהוא שלך ושאת סומכת על מישהו שיעשה אותו. N0

בלה בלה

New member
הכי חשוב לפי דעתי

זה לבחור קעקוע כזה שיתאים גם בעוד כמה שנים, כי הקעקוע של פו הדוב או של הדולפין המחייך יכול להראות ממש נחמד עכשיו - אבל ממש לא בטוח שבעוד כמה שנים תחשבי ככה (הרי את והקעקוע הולכים להתקע כמה שנים טובות ביחד) גם המיקום לא פחות חשוב... בלה בלה :) נ.ב אני לא הייתי הולכת על קעקוע גדול מדיי, לא משנה כמה ה``ציור`` יפה - אם זה גדול מדיי - זה דוחה.

flowr..

New member
לדעתי

אם לא איכפת לך לסבול כאב גדול בשביל שיהיה לך גרפיטי דבוק לגוף כל החיים שלך (ובטוח מתישהו תתחרטי על זה), אז לא, זה לא נורא. זאת דעתי.

orchid

New member
ובכן....

בקשר לכאב? ראיתי את חברה שלי, הילדה הכי שברירית בעולם מתמודדת עם הכאב כך שהשלמתי עם זה...אני אצא חיה בקשר לנצחיות של הציור? לא, אני לא מתכוונת לתקוע עלי איזה דולפין או משהו כזה אני חולה על סחלבים (ראה ניקניים) ויש לי ציור מדהים של סחלב, החלטתי שזה מה שיהיה עלי, על הכתף השמאלית ד``א... תודה למגיבים *רוני*

rastotman

New member
סחלב על הכתף?

אני בטוחה שזה מה שאת רוצה עכשיו, אבל בעוד כמה שנים? שתי שניות לפני כיתה אל``ף הלכתי ליבחור מיטה של גדולים ושולחן עם מגירות [אוווו...]- ודווקא אז הייתה לי תקופה של ורוד- כנראה אז החלטתי שורוד זה צבע של בנות ואני בת- אני גם זוכרת די בבירור איך היינו בחנות ואני בחרתי בספריה הורודה, ואמא שלי אמרה לי שיכול להיות שהיום אני אוהבת את זה אבל בעוד כמה שנים אני אצטער. אני לעומת זאת הייתי מאוד מועקת מכל האירוע, ועמדתי על שלי. כמובן שהתקופה של הורוד עברה שתי דקות אחר כך, אבל בתור תלמידת כיתה אל``ף, זאת אומרת ילדה גדולה, הייתי יותר מדי עסוקה בלכעוס על הניקוד ולראות המעופפים הנועזים בשביל להיות מודעת לצבע שמקיף אותי. כמה שנים אחר כך באקט רציונלי ביותר, ואחרי שיחות בוגרות מאוד עם אמא שלי, היא צבעה בשליחותי את הספריה בסגול. לפני כמה שנים אני עברתי חדר, והשארתי את אח שלי להודיע לאמא שלי שהוא רוצה פס אפור. היום אפשר לראות בכל מיני מקומות שהפס הזה עבר הרבה גילגולים. ובכל גילגול אנחנו [גם אח שלי] מאוד רצינו את הצבע החדש שלו. וזה לא כאילו הספריה הייתה מחוברת לנו לכתף, והיינו צריכים לבחור בגדים שיראו איתה נורמליים [ממ.. זאת תמונה משונה..]. אני לא רואה את עצמי עושה קעקוע בקרוב- אבל תהני. קִיס מִי וֱור אִיט סמֱל פָאנִי- ענבל מרחיבה אופקים.

kirk hammet

New member
בהחלט

לא כל כך נורא ! אוף כתבתי כזאת הודעה יפה קודם ואח שלי בא ושיחק עם העכבר והרס הכל .... טוב לא נורא נכתוב מהתחלה ... אני בהחלט לא חושב שקעקוע זה כל כך נורא זה אפילו נורא מושך אותי , אני אפילו הייתי רוצה אחד כזה עליי ביום מן הימים כמובן כל דבר במידה - לא צריך לנסות לשבור שיאים ! אני לא חושב שקעקוע , גם בעולם של ``המבוגרים`` כביכול , הוא סמל לאיזשהו מעמד או תרבות . אני אישית שמעתי על אדם מכובד מאוד , עיתונאי (ניר קיפניס אם זכרוני אינו מטעני , כותב בגלובס..) שמצויד באחד שכזה על זרועו , ואף אחד לא רואה אותו כאיזשהו ברבר חסר תרבות עכשיו .... נכון ??? תמיד נמשכתי אליהם , אני אפילו חושב שבעוד שנה-שנתיים אני יבקש מהוריי לעשות אחד כזה על זרועי , ולמרות משיכתי הרבה לאיזה קעקוע בסגנון born to be wild , אני לא חושב שאי פעם אני יעשה כזה , אלא רק קעקוע שקשור בכדורגל/כדורסל/ענף ספורט אחר , שכן זה האהבה האמיתית שלי , ולדעתי קעקוע לא נועד להראות ``היי , אני גבר , יש לי קעקוע להוכיח את זה`` ולדעתי גם לא ``Rina , i love you`` גם לזה יש דרכים אחרות , אלא כדי להראות אהבה אמיתית , טהורה , משהו כמו שיש לי כלפיי קבוצת הכדורגל AC MILAN , אהבה כזאת שגם כשהם גרועים ואתה רוצה שהם יפסידו כדי שיפטרו את המאמן , אתה לא מסוגל לרצות שהם יפסידו , ומקלל את הקבוצה כל המשחק כי הם לא מגיעים למצבים .... בכל זאת , גם הקעקועים הראשונים , אלה שקשורים בדת והם נמצאים בעיקר באיזור פפואה ניו גינה וכל אלה , קשורים לאהבה טהורה , אמיתית , שיש לבעל הקעקוע כלפיי אותו אל/אליל/פסל שהוא מאמין בו.... חג שמח אל תעשו שטויות גילעד (כן זה השם שלי !!)

orchid

New member
כמה חביב

גילעד, איזו הודעה חביבה השארת : ) אהבתי את מה שאתה חושב על ``מה מסמל קעקוע`` או משהו בסגנון....חמוד ביותר אכן קעקועים זה דבר נחמד, וכן, אפילו מושך אני עושה את זה כי כבר שנים, מאז שהייתי קטנה (וכבר מוזרה), רציתי אחד ועכשיו, אחרי הרבה חשיבה, החלטתי מה אני רוצה לעשות כן, אני מוכנה שיהיה לי סחלב על הכתף כל ימי חיי, זהו אמרתי את זה : ) רוני ה*גאה* (במובן המקורי)

למעלה