קעקוע חדש וראשון

rebecca151

New member
קעקוע חדש וראשון

היי,
עשיתי קעקוע לפני שבוע ויומיים בגף כף הרגל.
יש לי מספר שאלות, אשמח למענה :)
אני משתדלת לא לחשוף את הקעקוע לשמש אבל לא יכולה להימנע מכך לחלוטין,
בכל מקרה ההיחשפות לשמש היא לזמנים ממש קצרים, רוב היום הקעקוע לא בשמש בכלל.
האם זה יכול לגרום נזק לצבע של הקעקוע? במידה וכן, האם קיעקוע חוזר יסדר את העניין?

שאלה נוספת היא לגבי ספורט-
אני מתאמנת ברצועות TRX אותן גם מלבישים על כפות הרגליים. באימון אני עם גרביים ונעלי התעמלות- האם זה יגן על הקעקוע מפני שפשופים או שעדיף להימנע עד החלמה מוחלטת?
כמו כן, מאז שעשיתי את הקעקוע לא התאמנתי- מדובר באימונים של שעתיים בשבוע, האם יש בכך כדי לגרום נזק לקעקוע? (מבחינת זה שאני עם גרב ונעל סגורה על הקעקוע).

שאלה אחרונה- יש חלקים בקעקוע שכבר התקלפו, הצבע בהם לא אחיד- האם זה עניין שיסתדר או שזה מצריך לעבור שוב על הקעקוע?

תודה!

ozshomer

New member
במהלך השבועיים הראשונים

עדיף לא להיחשף לשמש, לכלוך, זיעה ושפשופים וכו', כי בהחלט עלול להיגרם נזק שלא תמיד אפשר לתקן, בעיקר בצבע.
כלומר שנשארו לך עוד 5 ימים לא להתאמן ולא להיחשף לשמש, ואנחנו גם ככה בתקופת החגים.
לגבי המראה, לא שופטים קעקוע במהלך החודש הראשון, במידה ואכן יש פדיחות, חוזרים למקעקע ואם הוא אמין הוא יתקן אותן בחינם.

rebecca151

New member
תודה על המענה

מחר יהיה שבועיים מאז עשיתי את הקעקוע. הקעקוע התקלף כמעט במלואו אך הוא עדיין מבריק ברובו,יש איזורים בהם הוא לא מרגיש לי כמו חלק אחיד מהעור אבל שוב -הוא לא מתקלף,נראה כאילו יש עליו מעין קרום דק. האם זה אומר שהקעקוע לא החלים עדיין וצריך להמשיך עם המשחה והימנעות מהשמש?

ozshomer

New member
הכל בסדר

כמו שאמרתי, לא שופטים קעקוע לפני שעובר חודש, לא צריך לטפל, רק לשמור עליו משמש, עם קרם הגנה.

למעלה