rebecca151
New member
קעקוע חדש וראשון
היי,
עשיתי קעקוע לפני שבוע ויומיים בגף כף הרגל.
יש לי מספר שאלות, אשמח למענה
אני משתדלת לא לחשוף את הקעקוע לשמש אבל לא יכולה להימנע מכך לחלוטין,
בכל מקרה ההיחשפות לשמש היא לזמנים ממש קצרים, רוב היום הקעקוע לא בשמש בכלל.
האם זה יכול לגרום נזק לצבע של הקעקוע? במידה וכן, האם קיעקוע חוזר יסדר את העניין?
שאלה נוספת היא לגבי ספורט-
אני מתאמנת ברצועות TRX אותן גם מלבישים על כפות הרגליים. באימון אני עם גרביים ונעלי התעמלות- האם זה יגן על הקעקוע מפני שפשופים או שעדיף להימנע עד החלמה מוחלטת?
כמו כן, מאז שעשיתי את הקעקוע לא התאמנתי- מדובר באימונים של שעתיים בשבוע, האם יש בכך כדי לגרום נזק לקעקוע? (מבחינת זה שאני עם גרב ונעל סגורה על הקעקוע).
שאלה אחרונה- יש חלקים בקעקוע שכבר התקלפו, הצבע בהם לא אחיד- האם זה עניין שיסתדר או שזה מצריך לעבור שוב על הקעקוע?
תודה!
היי,
עשיתי קעקוע לפני שבוע ויומיים בגף כף הרגל.
יש לי מספר שאלות, אשמח למענה
אני משתדלת לא לחשוף את הקעקוע לשמש אבל לא יכולה להימנע מכך לחלוטין,
בכל מקרה ההיחשפות לשמש היא לזמנים ממש קצרים, רוב היום הקעקוע לא בשמש בכלל.
האם זה יכול לגרום נזק לצבע של הקעקוע? במידה וכן, האם קיעקוע חוזר יסדר את העניין?
שאלה נוספת היא לגבי ספורט-
אני מתאמנת ברצועות TRX אותן גם מלבישים על כפות הרגליים. באימון אני עם גרביים ונעלי התעמלות- האם זה יגן על הקעקוע מפני שפשופים או שעדיף להימנע עד החלמה מוחלטת?
כמו כן, מאז שעשיתי את הקעקוע לא התאמנתי- מדובר באימונים של שעתיים בשבוע, האם יש בכך כדי לגרום נזק לקעקוע? (מבחינת זה שאני עם גרב ונעל סגורה על הקעקוע).
שאלה אחרונה- יש חלקים בקעקוע שכבר התקלפו, הצבע בהם לא אחיד- האם זה עניין שיסתדר או שזה מצריך לעבור שוב על הקעקוע?
תודה!