קעקוע בשפה

Queen Vengeance

New member
קעקוע בשפה

התחדשתי אתמול בקעקוע בשפה הפנימית למטה.. היום ראיתי שהקעקוע מתחיל להימחק באזורים מסוימים... מישהו מכיר את הבעיה? ועוד דבר - עישון מפריע להחלמה / גורם לקעקוע לדהות?

Queen Vengeance

New member
הסביר את הרוב

וגם ציין שיכול להיות שאני אצטרך לעבור על הקעקוע שוב אבל הקווים פשוט מתחילים להעלם תוך יום ונופלות חתיכות שחורות ובקשר לעישון פשוט שכחתי לשאול אותו

MayaTheBee

New member
הבנתי

זה לא עור רגיל, זה רירית וקצב התחדשות הרקמות מהיר מהרגיל, ככה שבסופו של דבר - עם עשן או בלי עשן - הקעקוע יהיה דהוי ובלוי דיי מהר. ואם אני לא טועה את כבר פתחת שירשור בנושא בזמנו שרצית לקעקע משהו של הלהקה, והסברנו לך על תסמונת הכתם. אני לא יודעת מה הקשר בין זה לבין ה"נופלות חתיכות שחורות", אני חושבת שאת צריכה להתייעץ עם המקעקע ולא עם הפורום, מאחר והוא כביכול המומחה הגדול לקעקועים בשפה הפנימית.... כנ"ל בקשר לעשן ולדהייה, בכל אופן אני מניחה שהוא אמר לך שלעשן בזמן ההחלמה זה לא לעניין.

ShahafPoint

New member
ככה

החתיכות שנופלות זה קילופים, זה טבעי בקעקועים
הדיו נמרח, ככה זה קעקועים בשפה, אני לא מבין למה המקעקע לא הסביר לך אבל זה אחד האיזורים שדוהים הכי מהר בעולם והופכים להיות מכוערים מאוד

misplaced

New member
../images/Emo221.gifכאמור

קעקועי שפתיים הם מאוד, מאוד בעייתיים ובהרבה מקרים הופכים לכתם שחור או פשוט דוהים [שזה המקרה הטוב] לרוב אכן צריך לעבור עליהם אפילו יותר מפעם אחת כדי שהדיו יתפוס והסיכוי שקווים יתרחבו/ימרחו גדול מאוד. בקיצור, אזור מאוד בעייתי. בעניין העישון, יש לך פצע פתוח בפה, את צריכה לשמור על הגיינה גבוה, פשוט לכי עם הוראות הטיפול שלו, מה שנאמר לך על אוכל ושתיה תקף גם על עשיון וכמובן שבאופן כללי עדיף לעשן כמה שפחות. ולהתקשר לשאול זה תמיד טוב.

למעלה